Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Beobank PRO Centers

Maak je professionele relaties nog persoonlijker

Reserveer uw vergaderruimte in één van onze PRO Centers

Professionele relaties varen wel bij ontmoetingen van persoon tot persoon. Die ontmoetingen vergemakkelijken wij in de Beobank PRO Centers waar u kunt afspreken met uw klanten. Naast het luisterend oor van een adviseur bieden de Beobank PRO Centers heel wat voordelen.


Een werk- en co-workingruimte …

Een face-to-facegesprek is vaak efficiënter dan 10 telefoontjes. In een Beobank PRO Center beschik je gratis over een geprivatiseerde ruimte (vergadercapsules of vergaderzaal) met wifi en projectiemateriaal. Zo kan je op een aangename, goed ingerichte plek jouw klanten of zakelijke relaties ontmoeten of een vergadering met je medewerkers beleggen. Reserveren kan in enkele kliks op https://www.beobank.be/nl/professioneel/pro-center.

Heb je tussen twee afspraken door een werkruimte nodig? In Beobank PRO Center staan een co-workingtafel, een internetaansluiting en een lounge (met drinks & snacks) tot je beschikking.

... om ervaringen en adviezen te delen

Persoonlijk contact op groot formaat, da’s zakendoen op zijn best. Ook voor een presentatie, receptie of netwerkevent hebben wij de perfecte ruimtes. Tot 50 personen kan je verwelkomen in een Beobank PRO Center. Als dat geen mooie stimulans is voor je zaak!

Kies uw Beobank PRO Center:

in Antwerpen, Brussel-Noord, Brussel-Zuid, Brugge, Kortrijk, Gent en Luik.

Hoe kunnen we u helpen?