Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Visa Gold

VISA GOLD

 • De kredietkaart die meer
  mogelijkheden biedt

Representatief voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 3.700€. Jaarlijks Kostenpercentage van 13,49% (variabele actuariële debetrentevoet: 13,20%) met een jaarlijkse bijdrage van 5€.

Heeft u een Beobank kredietkaart? Ontdek dan hoe u er het meeste voordeel uit kunt halen.

Met Visa Gold beschikt u over een kredietopening op maat

U beschikt over een kredietopening die u gebruikt zoals u het wenst. Het bedrag van uw kredietopening (van 3.000 euro tot 10.000 euro) wordt vermeld op uw rekeninguittreksels. Uw beschikbare bedrag varieert naargelang uw uitgaven en terugbetalingen.

Voorbeeld: U beschikt over een kredietopening van 3.000€. De eerste maand geeft u 720€ uit. Gedurende de volgende maand beschikt u over 2.280€.

 • Oorspronkelijke kredietopening: 3.000€
 • Uw geregistreerde uitgaven van de voorbije maand: 720€
 • Bedrag waarover u beschikt: 2.280€

(dit voorbeeld houdt geen rekening met eventueel verschuldigde debetinteresten).

Kies hoeveel u elke maand terugbetaalt

U kunt uw uitgaven terugbetalen zoals u wilt. Elke maand krijgt u een gedetailleerd rekeninguittreksel waarop het volgende wordt vermeld: uw verrichtingen, het opgebruikte krediet, het minimum te betalen bedrag in geval van gespreide afbetaling. Het totale door u te betalen bedrag is afhankelijk van het gebruik van uw kredietopening. Bij ontvangst van uw rekeninguittreksel hebt u steeds de keuze:

 • U wilt het volledige bedrag terugbetalen

Als u dat wenst, kunt u elke maand het volledige bedrag van uw uitgaven terugbetalen.

 • U wilt de betalingen spreiden1
  • Of u betaalt elke maand het minimum van 1/18de of 1/20ste (volgens het bedrag van uw kredietlijn) van de gebruikte financiële reserve terug, met een minimum van 25€2. In dat geval opteert u best voor een domiciliëring.
  • Of u betaalt meer terug, bijvoorbeeld 10% of 20%. In dat geval gebruikt u het overschrijvingsformulier dat u bij uw uittreksel vindt.

De dienst Cash Transfer: vul uw zichtrekening aan!

Cash Transfer wil zeggen dat u geld overschrijft van uw kredietkaartrekening naar een zichtrekening naar keuze in België (de uwe of die van iemand anders, bij Beobank of elders)3. Het is een handige manier om uw zichtrekening aan te vullen of een grote uitgave te financieren.

De terugbetaling verloopt op dezelfde manier als bij andere uitgaven met uw kredietkaart.

500 euro en meer

U kiest zelf het bedrag dat u wilt overschrijven. Het minimumbedrag is 500 euro, al hangt het uiteraard af van het beschikbare saldo op uw rekening.

Wilt u een Cash Transfer doen?

U kunt ons bereiken op het nummer 0800 99 259, van maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 12u30. Vanuit het buitenland: +32 2-622 20 00 .

 

1 De actuariële debetrentevoet die van toepassing is op uw kredietkaart, vindt u terug op uw rekeninguittreksel.

2 1/18de (als uw kredietlijn kleiner dan of gelijk is aan 5.000 euro) of 1/20ste (als uw kredietlijn groter is dan 5.000 euro) van de gebruikte financiële reserve (met uitzondering van de jaarlijkse bijdrage) en met een minimum van 25 euro (behalve als het verschuldigde bedrag kleiner is dan 25 euro; in dat geval, betaalt u dat bedrag), vermeerderd met de jaarlijkse bijdrage.

3 Een geldoverschrijving naar een rekening kan enkel door de houder van de hoofdkaart worden aangevraagd, mits de kredietopening minimum 1.250 euro bedraagt. Hij mag geen betalingsachterstand hebben gehad tijdens de laatste 12 maanden. Het maximum over te schrijven bedrag wordt bepaald in functie van het beschikbare saldo van de kredietopening, met een minimum van 500 euro en een maximum van 5.000 euro per dag. Na de uitvoering van de overschrijving mag het totaal opgebruikte bedrag van de kredietopening niet hoger zijn dan 90% van de kredietopening.

Uw Visa Gold kaart wordt overal aanvaard

Miljoenen handelszaken ter wereld aanvaarden uw Beobank Visa Gold kredietkaart. U kunt ook makkelijk en snel betalen dankzij de contactloze technologie.

Op internet verlopen uw aankopen veilig met Verified by Visa.

U kunt tot 1.000€ afhalen in België en het buitenland (per 24u) aan de geldautomaten met het Visa-logo: er zijn er meer dan 1 miljoen in de wereld!

Reist u buiten Europa? Uit veiligheidsoverwegingen is het aangeraden ons op de hoogte te brengen. Bel ten laatste 1 week voor u vertrekt naar Beobank Service Center op 02-622 20 00. Reist u door meerdere landen? Geef dan alle data en bestemmingen door.

Een exclusief verzekeringspakket

Met uw Visa Gold geniet u automatisch van exclusieve verzekeringen zonder bijkomende kosten. Ontdek uw exclusief verzekeringspakket1:

Aankoopverzekering 

Een exclusieve Aankoopverzekering die u extra beschermt. Aankopen die u met uw Beobank kredietkaart betaalt, zijn verzekerd tegen gekwalificeerde diefstal en accidentele schade1.

De Aankoopverzekering dekt uw aankopen:

-ter waarde van minimaal 50 euro die u met uw kaart betaalt, zowel in België als in het buitenland;
-bij diefstal na inbraak of agressie, of accidentele schade ;
-gedurende 200 dagen na de aankoopdatum;
-tot 3.000 euro per jaar.

Download hier het aangifteformulier in het kader van de Aankoopverzekering.

Verlengde garantie

Een extra jaar garantie voor elektrische en elektronische toestellen en informatica-apparatuur.

De oorspronkelijke garantie wordt met een jaar uitgebreid (bovenop de 2 jaar fabrieksgarantie) voor heel wat huishoudtoestellen (‘witte’ producten), elektronische audio- en videoapparatuur (‘bruine’ producten) en informaticaproducten voor privégebruik (‘grijze’ producten’).

De verzekering Verlengde Garantie dekt:

-toestellen met een waarde van minimaal 50 euro, gekocht in een winkel in België en betaald met uw  Beobank-kredietkaart ;
-tot 2.000 euro per schadedossier en per jaar.

Download hier het aangifteformulier in het kader van de verzekering Verlengde Garantie.

Safe online

Met uw Beobank-kaart winkelt u veilig via uw PC, tablet of smartphone.

Wordt een nieuw product ter waarde van minimaal 50 euro dat online (maar niet via een veilingsite) werd gekocht op een in de Europese Unie of in de Verenigde Staten gehoste site niet of beschadigd geleverd, dan gaat de verzekering met de verkoper op zoek naar een bevredigende oplossing.

De verzekering Safe online komt tussen:

-wanneer geen oplossing werd gevonden;
-tot
1.250 euro per schadedossier en per jaar.

Download hier het aangifteformulier in het kader van de verzekering Safe online.

Download hier de Algemene Voorwaarden die van toepassing zijn op Beobank Visa Gold.

 

1  Beobank heeft deze verzekeringen afgesloten ten voordele van de houders van een Beobank Visa Gold. Deze dekkingen worden onderschreven bij de onderneming Europ Assistance Belgium, BTW BE 0738.431.009 RPR Brussel, Kantersteen 47 1000 Brussel, Belgisch filiaal van Europ Assistance SA, verzekeraar naar Frans recht met maatschappelijke zetel te 2, rue Pillet-Will te 75009 Parijs, Frankrijk (451 366 405 RCS Parijs), erkend onder code 0888 voor de takken 1, 9, 13, 16 en 18, onder toezicht van de Nationale Bank van België, Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel. Europ Assistance verwerkt uw persoonsgegevens in overeenstemming met de GDPR-voorschriften. U vindt de privacyverklaring op: www.europ-assistance.be/nl/privacy. Elke klacht kan worden gericht aan de Complaints Officer, complaints@europ-assistance.be, tel.: 02/ 541 90 48 of aan de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. Raadpleeg de Algemene Voorwaarden voor meer info rond definities, dekkingen, waarborgen, vergoedingen, uitsluitingen en aangifteprocedures na schade. Bij geschillen hebben de Algemene Voorwaarden van de verzekeringen voorrang op deze website. 

Vraag de Visa Gold kaart online aan!

Visa Gold
Online aanvragen

Vragen & Antwoorden

Moet ik al Beobank klant zijn om een Beobank kredietkaart te krijgen?

Nee, dat hoeft niet. U hebt geen Beobank-rekening nodig om een Beobank kredietkaart te kunnen aanvragen.

Kan ik mijn uitgaven gespreid terugbetalen?

Ja, dat kan perfect. U lost maandelijks minimum 1/18de of 1/20ste (volgens het bedrag van uw kredietlijn) van de gebruikte financiële reserve af, met een minimum van 25 euro (behalve als het verschuldigde bedrag kleiner is dan 25 euro; in dat geval, betaalt u dat bedrag), vermeerderd met de jaarlijkse bijdrage.

Hoe krijg ik meer controle over mijn rekening?

We hebben enkele handige tools waarmee u, altijd en overal, het overzicht bewaart.

 • Met Beobank Online en Beobank Mobile beheert u uw kredietkaartrekening 24u/24, in alle eenvoud en veiligheid.
 • Dankzij Beobank Alert volgt u uw verrichtingen op de voet, via e-mail en/of sms’jes.
 • U kunt uw rekeninguittreksels online raadplegen, waar en wanneer u dat wilt.

Hoe kan ik een verhoging van mijn kredietopening vragen?

Telefonisch, via 02-622 20 00, op werkdagen van 8.00u tot 20.00u en op zaterdag tussen 9.00u en 12.30u. Of via dit formulier.

Hoe Visa Gold aanvragen?

Uw Visa Gold aanvragen in 3 eenvoudige stappen

1
Vul het online aanvraagformulier in

En stuur het ons door. Het duurt enkele minuten.

2
Wij sturen u documenten op

Zodra uw dossier is goedgekeurd, krijgt u de vereiste documenten. Die stuurt u ons ingevuld en ondertekend terug.

3
U krijgt uw kaart

Uw Beobank Visa Gold kaart wordt opgestuurd na ontvangst en nazicht van de documenten. En uw geheime code enkele dagen later. Veel plezier ermee!

*Kredietopening van onbepaalde duur, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en mits wederzijds akkoord. Rentevoeten van kracht op 01/12/2022, kunnen gewijzigd worden.
**1/18de (als uw kredietlijn kleiner dan of gelijk is aan 5.000 euro) of 1/20ste (als uw kredietlijn groter is dan 5.000 euro) van de gebruikte financiële reserve (met uitzondering van de jaarlijkse bijdrage) en met een minimum van 25 euro (behalve als het verschuldigde bedrag kleiner is dan 25 euro; in dat geval, betaalt u dat bedrag), vermeerderd met de jaarlijkse bijdrage.
***Het bedrag van de kosten die aangerekend worden voor geldopvragingen wordt vermeld in de tarieven van de Bank. Er zijn enkele landen waar u de Beobank-kredietkaart niet kunt gebruiken.

Beobank NV/SA, Kredietgever, Koning Albert II-laan 2, 1000 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6142 - BIC: CTBKBEBX – FSMA 19688