Let op, geld lenen kost ook geld

Voorbeeld: lening op afbetaling van 17.000 euro, terugbetaalbaar in 60 maandaflossingen aan een Jaarlijks Kostenpercentage van 2,99% (vaste actuariële debetrentevoet: 2,99%). Dat komt neer op 60 maandaflossingen van 305,08 euro hetzij een totaal terug te betalen bedrag van 18.304,80 euros.

Renovatiekrediet

 • Aantrekkelijke rentevoet van 2,99% JKP1

 • Lening op maat

 • Vlotte afhandeling

Simuleer uw lening

Simuleer uw Renovatiekrediet

1. Kies het gewenste bedrag of de maandelijkse afbetaling

Loan error message

2. Kies de gewenste looptijd

Selecteer een aantal maanden tussen 12 en 84.

Renovation

Straks ziet uw woning er weer helemaal nieuw uit

Uw woning verfraaien, vernieuwen, verbouwen... U kunt het zich vast héél levendig voorstellen. Maar u hoeft het daarbij zeker niet te laten. Wij helpen u graag uw plannen vaste vorm te geven. Met de aantrekkelijke rentevoet van 2,99% JKP wilt u er dan ook meteen aan beginnen.

Sur mesure

Een renovatielening op maat

Elk renovatieproject ziet er anders uit. Afhankelijk van de grootte van uw project en het beschikbare budget werken we samen met u een renovatielening op maat uit.

Uw lening

in drie stappen

1
Online aanvragen

Kies op onze site hoe we uw dossier behandelen: vanop afstand of in het kantoor

2
Behandeling van uw aanvraag

We verifiëren uw gegevens en raadplegen het gegevensbestand van de Nationale Bank

3
Aanvaarding van uw dossier

We zijn er bijna! Zodra uw dossier aanvaard is, tekent u het contract. Daarna storten we het geld op uw rekening.

Uw voordelen

 • Aantrekkelijke rentevoet van 2,99% JKP1
   

 • Lening op maat

  Uw huis is niet dat van uw buren.

  Wij maken een voorstel op maat van uw project.

 • Vlotte afhandeling

  Wij onderzoeken uw aanvraag en als, na onderzoek van uw dossier, uw aanvraag wordt aanvaard, ondertekent u de kredietovereenkomst en stellen wij het geld ter beschikking.

 • Een specialist aan uw zijde

  We luisteren naar uw wensen en helpen u graag verder.

Voorwaarden - Renovatiekrediet 2,99% JKP

 • Minimumbedrag van 2.500 euro.
 • Maximumbedrag van 50.000 euro.
 • De wettelijke maximale terugbetalingstermijn is afhankelijk van het ontleende bedrag maar zal nooit meer zijn dan 84 maanden.
 • 70% van de ontleende som moet worden gerechtvaardigd via facturen of een gehandtekende bestelbon.
 • Alleen voor particuliere eigenaars.

Vragen en Antwoorden

Wanneer en hoe moet ik terugbetalen?

U begint (behalve bij bijzondere acties) een maand na uitbetaling de ontleende som (behoudens eventuele promotionele acties) terug te betalen. U kiest zelf hoe u terugbetaalt:

 • via overschrijving,
 • via een bestendige opdracht die u inbrengt bij de financiële instelling die de rekening beheert waarvan u wenst dat elke maand het verschuldigde bedrag wordt afgehouden.

Hoe kan ik over het geld van mijn lening beschikken?

U kiest zelf de manier waarop uw krediet ter beschikking wordt gesteld:

 • met een overschrijving op de rekening die u ons opgeeft,
 • met een gewaarborgde bankcheque.

Ben ik verplicht een zichtrekening of een ander Beobank-product te openen om een krediet te kunnen krijgen?

Neen, de toekenning van een krediet staat hier volledig los van.

Wat moet ik doen als ik moeilijkheden heb om terug te betalen?

Wij raden u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met uw Beobank-agentschap dat samen met u een oplossing op maat zal proberen te vinden. U kan ook contact opnemen met Beobank Service Center op 02 626 50 50, van maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 12u30 (behalve op feestdagen).

Kan Beobank mijn kredietaanvraag weigeren?

Elke kredietaanvraag wordt grondig onderzocht. Het is onze taak om u te helpen uw budget in evenwicht te houden en u te informeren over de gevaren van overmatige schuldenlast. Tijdens het onderzoek van uw kredietaanvraag moet Beobank de Centrale voor Kredieten aan Particulieren bij de Nationale Bank van België raadplegen. Als uw krediet wordt geweigerd, verbinden wij ons ertoe u zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Voor inlichtingen over de eventuele registratie van uw gegevens kan u, als u dat wenst, rechtstreeks contact opnemen met de Centrale voor Kredieten aan Particulieren (de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel). Daarvoor hebt u een recto-verso kopie van uw identiteitskaart nodig.

Voorbeeld: lening op afbetaling van 17.000 euro, terugbetaalbaar in 60 maandaflossingen aan een Jaarlijks Kostenpercentage van 2,99% (vaste actuariële debetrentevoet: 2,99%). Dat komt neer op 60 maandaflossingen van 305,08 euros hetzij een totaal terug te betalen bedrag van 18.304,80 euros.  

1 Lening op afbetaling aan een Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) van 2,99% (vaste actuariële debetrentevoet: 2,99%), onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en wederzijds akkoord, voorbehouden aan particuliere eigenaars. Ontleend bedrag van minimaal 2.500 euro. De ontleende som moet worden gerechtvaardigd via facturen of een gehandtekende bestelbon. De wettelijke maximale terugbetalingstermijn is afhankelijk van het ontleende bedrag maar zal, voor deze rentevoet, niet meer zijn dan 84 maanden en 50.000 euro. Voorwaarden geldig op 18/07/2019, onder voorbehoud van wijzigingen. Voor andere looptijden en bedragen, gelieve contact op te nemen met een Beobank agentschap.

Beobank NV/SA, Kredietgever, Generaal Jacqueslaan 263g, 1050 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6142 - BIC: CTBKBEBX.