Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

Beobank

Welkom bij Beobank

  • U bent goed omringd.

Ons aanbod in de kijker

Go zichtrekening

De gratis betaalrekening om al uw dagelijkse bankverrichtingen te beheren via uw computer, smartphone of Beobank SelfBanking. Overal en altijd!

Ontdek de rekening

Woningverzekering

Of u nu eigenaar, huurder, verhuurder of student bent, wij stellen u verschillende formules en opties voor op maat van uw behoeften. 

Ontdek onze oplossingen

Extra World Mastercard

Dankzij de Extra World Masterkaart krijgt u de eerste 3 maanden 3% korting op al uw aankopen! Nadien ontvangt u tot 1% korting op al uw aankopen, zowel online als in de winkel.

Ontdek de kaart

Waarom Beobank?

Beobank is een Belgische bank met ruim 620.000 particuliere klanten. Die kiezen resoluut voor producten op maat met een meerwaarde.

1
Producten op maat

Bij ons beheert u uw dagelijkse uitgaven zoals het u past.
U vindt er de ideale oplossingen om uw projecten te financieren en om uw geld beter te beleggen.

2
Ervaren adviseurs staan voor u klaar

Onze adviseurs staan altijd voor u klaar om het dagelijkse beheer van uw geld te vergemakkelijken. In onze 230 agentschappen of telefonisch via 02/626.50.50.

3
Een solide bank op mensenmaat

Beobank maakt deel uit van Crédit Mutuel Nord Europe, een solide en bekende groep die dicht bij haar klanten staat. Meer dan 620.000 klanten schenken ons hun vertrouwen. Waarom ook u niet?

Klant worden? Maak een afspraak

Aanspreking
Ik wil meer weten over
Wanneer kunnen we u het best contacteren?

Beobank gaat vertrouwelijk om met uw gegevens. De informatie wordt op een veilige manier verzonden. We verwerken uw gegevens enkel in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.