Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Word klant bij Beobank!

Word klant bij Beobank!

Open uw rekening met itsme®

  • Scan deze QR-code om uw Beobank Mobile App te downloaden
  • Download uw Beobank Mobile App
  • Word klant via itsme® door een rekening te openen
  • Beheer uw rekeningen via uw smartphone
  • Ontdek alle functionaliteiten van uw Beobank Mobile App
beobank

Word klant bij Beobank!

  • U bent goed omringd.

Waarom kiezen voor Beobank?

Producten op maat

Bij ons beheert u uw dagelijkse uitgaven zoals het u past. U vindt er de ideale oplossingen om uw projecten te financieren en om uw geld beter te beleggen.

Ervaren adviseurs staan voor u klaar

Onze adviseurs staan altijd voor u klaar om het dagelijkse beheer van uw geld te vergemakkelijken. In onze 218 agentschappen of telefonisch via 02/622 20 00.

Maak een afspraak in een kantoor

Hoe wilt u ons contacteren?

De keuze is aan u: Chat, Messenger, telefoon, e-mail, afspraak in het filiaal volgens uw voorkeuren.

Ik open mijn Go betaalrekening!

Via onze app: direct downloaden

Online

De gratis betaalrekening om al uw dagelijkse bankverrichtingen te beheren via uw computer, smartphone of Beobank SelfBanking. Ontdek meer informatie over de functionaliteiten van onze Go-account.

beobank

De gratis betaalrekening van Beobank

Klant worden bij Beobank? De gratis Beobank Go rekening is een goed begin. De Beobank Go rekening is de ideale betaalrekening om al uw dagelijkse bankzaken te beheren via uw smartphone, computer of via Beobank SelfBanking. Ontdek de functies van ons Go-account voor meer informatie.

Ontdek en vraag uw rekening online aan
Koppel op kantoor

Maak een afspraak in een kantoor

Wil je je bankzaken graag met één van onze adviseurs bespreken? Maak een afspraak met een adviseur in één van onze kantoren om advies te krijgen over onze betaaloplossingen en andere bank- en verzekeringsproducten.1

Maak een afspraak

Onze andere oplossingen

Kredietkaarten

Een kredietkaart2 is een handig betaalmiddel dat u gebruikt en terug betaalt op eigen tempo. Vele van onze kaarten beschikken ook over een verzekeringspakket en/of andere voordelen.

Ontdek onze kaarten

Persoonlijke lening

We hebben allemaal onvoorziene projecten of uitgaven. Bij Beobank bespreken we dit met u. Ontdek de Persoonlijke lening Comfort Plus3 met zijn aantrekkelijke tarief, voor nieuwe kredietklanten.

Maak een simulatie

Woningverzekering

Uw thuis is meer dan alleen maar een woning. Het is ook de plek waar uw gezin leeft. Precies daarom bieden we veel meer dan zomaar een Woningverzekering.4

Bereken uw offerte

Beleggen

Wij bieden een gepersonaliseerde strategie volgens uw middelen en uw doelstellingen en een toegewijde adviseur die de tijd neemt om u te begeleiden.

Ontdek onze aanpak

1Beobank NV/SA is een verbonden verzekeringsagent van Partners Assurances SA. voor schadeverzekeringen en North Europe Life Belgium voor levensverzekeringen.

2Kredietopening van onbepaalde duur, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en mits wederzijds akkoord.

3Lening op afbetaling voor particulieren, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en wederzijds akkoord.

4Beobank Woningverzekering van Partners Verzekeringen NV. Raadpleeg eerst het informatiedocument.

Onze andere oplossingen

Beobank

De Visa Gold kredietkaart

De Visa Gold kredietkaart omvat ook een aantal verzekeringen. Zo geniet u automatisch van 3 exclusieve verzekeringen: een Aankoopverzekering, Verlengde garantie en Veilig Online. Zo kunt u uw dagelijkse aankopen en persoonlijke projecten zorgeloos financieren.*

Ontdek de kredietkaart
beobank

De persoonlijke lening voor al uw projecten

Ontdek de Comfortlening Plus aan een aantrekkelijk tarief voor nieuwe kredietklanten.**

Simuleer uw lening

Vragen en antwoorden

Ben ik verplicht een zichtrekening of een ander Beobank-product te openen om een krediet te kunnen krijgen?

Neen, de toekenning van een krediet staat hier volledig los van.

Moet ik al Beobank klant zijn om een Beobank kredietkaart te krijgen?

Nee, dat hoeft niet. U hebt geen Beobank-rekening nodig om een Beobank kredietkaart te kunnen aanvragen.

Hoeveel kan ik lenen met een lening op afbetaling?

Bij Beobank krijgt u altijd een lening op maat van uw persoonlijke situatie, aan de hand van onder andere uw inkomsten, uw lasten, enz… Op basis van deze gegevens voeren wij een simulatie uit. Zo bekijken we de mogelijkheden en weet u direct waar u aan toe bent.

 

Wat is de looptijd van een lening op afbetaling?

Eén van de belangrijkste kenmerken van een lening op afbetaling is dat het verloop van het krediet van bij het begin volledig vastligt. Met de kredietgever komt u  overeen welk bedrag u zal lenen, over welke looptijd u de lening zal terugbetalen en tegen welke rentevoet u leent. Op basis van die afspraken berekent de kredietgever de aflossingstabel. Daarin kan u de evolutie van het openstaande schuldsaldo precies opvolgen.

De looptijd van het krediet is  afhankelijk van het ontleende bedrag. De wetgever heeft maximale looptijden vastgelegd voor de terugbetaling van leningen op afbetaling. Voor een lening van 10.000 euro kunt u bijvoorbeeld maximaal lenen op 48 maanden of vier jaar. Voor leningen van 15.000 euro mag de looptijd oplopen tot 60 maanden. Voor ‘kleine’ leningen van maximum 2.500 euro blijft de maximum looptijd echter beperkt tot 24 maanden of twee jaar. Elke bank mag binnen de wettelijke grenzen zelf beslissen over de maximale looptijden van haar kredieten.

Kan Beobank mijn kredietaanvraag weigeren?

Elke kredietaanvraag wordt grondig onderzocht. Het is onze taak om u te helpen uw budget in evenwicht te houden en u te informeren over de gevaren van overmatige schuldenlast. Tijdens het onderzoek van uw kredietaanvraag moet Beobank de Centrale voor Kredieten aan Particulieren bij de Nationale Bank van België raadplegen. Als uw krediet wordt geweigerd, verbinden wij ons ertoe u zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Voor inlichtingen over de eventuele registratie van uw gegevens kan u, als u dat wenst, rechtstreeks contact opnemen met de Centrale voor Kredieten aan Particulieren (de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel). Daarvoor hebt u een recto-verso kopie van uw identiteitskaart nodig.

*Kredietopening van onbepaalde duur, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en mits wederzijds akkoord.

**Kredietopening van onbepaalde duur, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en mits wederzijds akkoord.