Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

Woonoplossingen

Uw droomproject staat voor de deur

  •  

    Ontdek onze woonoplossingen.

Wanneer het leven duidelijk maakt dat een andere woning beter zou zijn voor uw leefcomfort of gezinssituatie, dan begrijpen wij dat. Het leven zit namelijk vol verrassingen. Maar gelukkig denken we graag met u mee om een oplossing te zoeken. Want of u nu wil renoveren, isoleren, bouwen of kopen, uw woning wil verzekeren of beveiligen: u krijgt van ons de nodige inspiratie en tips voor uw project.

#WijZijnMee

Hypothecair krediet

Op zoek naar een hypothecair krediet om het huis van uw dromen te kopen?

Bij Beobank bieden wij naast de leningen op afbetaling1 ook verscheidene hypothecaire kredieten2 aan: met vaste, variabele of semivariabele rentevoeten, constante of progressieve maandelijkse terugbetalingen,... Elk dossier wordt persoonlijk behandeld. Maak gerust een afspraak in uw Beobank agentschap. 

Meer info
Woningverzekering

Geniet nu van 2 maanden gratis op uw woningverzekering

2 maanden gratis3 op uw 1ste jaarlijkse premie bij onderschrijving van een nieuwe Beobank Woningverzekering4 van Partners Verzekeringen NV tussen 01/03/2021 en 30/04/2021 (onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door de verzekeraar). Raadpleeg eerst het informatiedocument.

Vraag een simulatie
Home Secure

Home Secure: all-in abonnement voor uw veiligheid

Bescherm uw huis tegen alle risico's van inbraak en brand5. U hoeft geen alarmsysteem te kopen. Met uw abonnement beschikt u over het draadloos en aangesloten alarmsysteem. U geniet van de installatie door een professional, onderhoud inclusief het vervangen van de batterij en 24u/24 bewaking op afstand. Vanaf 22€/maand, alles inbegrepen6.

Beobank Home Secure PRO biedt professionele beveiligingssystemen voor winkels en bedrijven. 

Meer info

Tips voor uw woning

Batibouw 2021 gaat helemaal virtueel... en is gratis

Batibouw ontsnapt niet aan de coronacrisis en gaat in 2021 dus volledig virtueel, van 27 februari tot 7 maart. Hoe haalt u ook dit jaar zoveel mogelijk informatie uit de bouwbeurs?

Lees verder

Goed moment om uw woonlening te herfinancieren?

Het is crisis en de hypothecaire rentevoeten zullen in 2021 heel laag blijven. Is het daardoor automatisch interessant om uw woonlening te herfinancieren? En hoe pakt u zoiets aan?

Lees verder

Welke gevolgen hadden de nieuwe regels voor woonleningen?

Begin 2020 veranderden de regels voor hypotheekleningen. Welke gevolgen heeft dit één jaar later voor u als u van plan bent om eigenaar te worden?

Lees verder

Lening op afbetaling, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en mits wederzijds akkoord. 

Hypothecair krediet, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en mits wederzijds akkoord. 

Actie geldig voor personen die nog geen Beobank woningverzekering hebben onderschreven op 01/03/2021, tenzij het een bijkomend woning is dat dient verzekerd te worden. De 2 maanden korting is niet cumuleerbaar met eventuele andere kortingen en wordt onmiddellijk verrekend in uw premie.

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door de verzekeraar. De Beobank Woningverzekering is een product van Partners Verzekeringen N.V. verdeeld door Beobank, als verbonden verzekeringsagent van Partners. Raadpleeg eerst het informatiedocument

5 Bescherming tegen brand via rookdetectie.

6 Tarief BTW inbegr. op 09/03/2020 voor een basisuitrusting voor een appartement met een Comfort-formule. Zonder eventuele communicatiekosten en zonder opties.
Beobank Home Secure is een service beheerd door Euro Protection Surveillance NV – Naamloze Vennootschap met een kapitaal van 5.000.000 euro – RPR Brussel - BTW BE 0679.698.103 – Internationalelaan 55D, 1070 BRUSSEL – IBAN: BEOBANK - BE23 1096 6746 2291 - BIC: CTBKBEBX. Vergunning als onderneming voor alarmsystemen  en camerasystemen uitgereikt door het Ministerie van Binnenlandse Zaken overeenkomstig de wet van 2 oktober 2017 tot regeling van de private en bijzondere veiligheid. Verbintenis voor minstens 12 maanden.Vergunningen als onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen uitgereikt door het Ministerie van Binnenlandse Zaken overeenkomstig de wet van 2 oktober 2017 tot regeling van de private en bijzondere veiligheid.

V.U.: Beobank NV/SA, Kredietgever en Verzekeringstussenpersoon, Generaal Jacqueslaan 263g, 1050 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6142 - BIC: CTBKBEBX