Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

lening op afbetaling

Lening op afbetaling

 • Deskundig advies
 • Vlotte afhandeling
 • Zelfs als u geen klant bent

Bereken uw lening op afbetaling

-
+
Tussen 2500 € en 75000 €
Een krediet op maat van uw behoeftes

Kredietoplossingen op maat

U beschikt niet altijd over voldoende middelen om uw plannen uit te voeren?
Of om onvoorziene kosten aan te kunnen?

Wij staan graag voor u klaar om voor uw project de meest geschikte oplossing uit te werken.

Leen tot 75.000€.

 

Flexibele terugbetaling van uw krediet

Spreid de terugbetaling van uw aankoop

U wilt uw gezinsbudget niet in het gedrang brengen, ook niet bij eenmalige grote kosten. Een lening op afbetaling biedt dan een oplossing. Zo kunt u uw uitgaven in de tijd spreiden.

Hoe uw lening aanvragen?

Vraag uw lening op afbetaling aan in 3 stappen

1
Online aanvragen

Kies op onze site hoe u wilt dat we uw dossier behandelen: vanop afstand of in het kantoor

2
Behandeling van uw aanvraag

We verifiëren uw gegevens.  We raadplegen het gegevensbestand van de Nationale Bank

3
Aanvaarding van uw dossier

We zijn er bijna! Als uw dossier aanvaard is, moet u nog wel het contract tekenen vooraleer we het geld op uw rekening kunnen storten.

Wat zijn de voordelen van een lening op afbetaling?

 • Persoonlijk advies

  Kant-en klare oplossingen bestaan niet. Een vertrouwelijk gesprek wijst uit wat uw behoeften en mogelijkheden zijn en wat wij kunnen aanbieden.

 • Vlotte afhandeling

  Wij onderzoeken uw aanvraag en als, na onderzoek van uw dossier, uw aanvraag wordt aanvaard, ondertekent u de kredietovereenkomst en wordt het geld u ter beschikking gesteld.

 • Een specialist aan uw zijde

  luisteren naar uw wensen en helpen u graag verder

Ontdek onze andere kredietoplossingen om uw projecten te financieren.

Beobank biedt ook andere kredietoplossingen om uw projecten te realiseren en geeft echt persoonlijk advies voor uw lening.

Comfortlening Plus

De Comfortlening Plus, voor nieuwe kredietklanten, is een persoonlijke lening aan een aantrekkelijk tarief.  U kiest zelf het bedrag dat u wilt lenen, tot 7.500€.

Meer info

Hergroeperen van kredieten

Betaalt u maandelijks meerdere kredieten of leningen terug? Beobank geeft u de mogelijkheid om uw kredieten om te zetten in een lening op afbetaling.

Meer info

Lening voor uw woning

Lening voor uw projecten : een nieuwe keuken, de installatie van zonnepanelen, een zwembad in de tuin ...

Meer info

Lening voor uw voertuig

De ideale lening voor de aankoop van een nieuwe wagen, een nieuwe moto, een nieuwe mobilhome of een nieuwe elektrische fiets ...

Meer info

Vragen en Antwoorden

Hoeveel kan ik lenen met een lening op afbetaling?

Bij Beobank krijgt u altijd een lening op maat van uw persoonlijke situatie, aan de hand van onder andere uw inkomsten, uw lasten, enz… Op basis van deze gegevens voeren wij een simulatie uit. Zo bekijken we de mogelijkheden en weet u direct waar u aan toe bent.

 

Wat is de looptijd van een lening op afbetaling?

Eén van de belangrijkste kenmerken van een lening op afbetaling is dat het verloop van het krediet van bij het begin volledig vastligt. Met de kredietgever komt u  overeen welk bedrag u zal lenen, over welke looptijd u de lening zal terugbetalen en tegen welke rentevoet u leent. Op basis van die afspraken berekent de kredietgever de aflossingstabel. Daarin kan u de evolutie van het openstaande schuldsaldo precies opvolgen.

De looptijd van het krediet is  afhankelijk van het ontleende bedrag. De wetgever heeft maximale looptijden vastgelegd voor de terugbetaling van leningen op afbetaling. Voor een lening van 10.000 euro kunt u bijvoorbeeld maximaal lenen op 48 maanden of vier jaar. Voor leningen van 15.000 euro mag de looptijd oplopen tot 60 maanden. Voor ‘kleine’ leningen van maximum 2.500 euro blijft de maximum looptijd echter beperkt tot 24 maanden of twee jaar. Elke bank mag binnen de wettelijke grenzen zelf beslissen over de maximale looptijden van haar kredieten.

Kan ik mijn persoonlijke lening vervroegd terugbetalen?

U hebt op elk moment het recht om uw lening volledig of gedeeltelijk vervroegd af te lossen. Neem hiervoor contact op met uw Beobank agentschap.

Moet ik administratieve kosten of dossierskosten betalen bij het aangaan van een lening op afbetaling?

Neen, er zijn geen administratieve kosten of dossierkosten bij het aangaan van een lening op afbetaling.

Kan Beobank mijn kredietaanvraag weigeren?

Elke kredietaanvraag wordt grondig onderzocht. Het is onze taak om u te helpen uw budget in evenwicht te houden en u te informeren over de gevaren van overmatige schuldenlast. Tijdens het onderzoek van uw kredietaanvraag moet Beobank de Centrale voor Kredieten aan Particulieren bij de Nationale Bank van België raadplegen. Als uw krediet wordt geweigerd, verbinden wij ons ertoe u zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Voor inlichtingen over de eventuele registratie van uw gegevens kan u, als u dat wenst, rechtstreeks contact opnemen met de Centrale voor Kredieten aan Particulieren (de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel). Daarvoor hebt u een recto-verso kopie van uw identiteitskaart nodig.

Voorbeeld : lening op afbetaling van 20.000 euro terugbetaalbaar in 60 maandaflossingen aan een Jaarlijks Kostenpercentage van 10,00% (vaste actuariële debetrentevoet: 10,00%). Dit betekent 60 maandaflossingen van 420,71 euro hetzij een totaal terug te betalen bedrag van 25.242,60 euro..


Geldig op 30/07/2021.
Onder voorbehoud van wijziging van de wettelijke maximumrentevoeten.

Lening op afbetaling, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en wederzijds akkoord.

Hypothecair krediet, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en wederzijds akkoord.

Beobank NV/SA, Kredietgever, Koning Albert II-laan 2, 1000 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6142 - BIC: CTBKBEBX