Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Elite Travel

Elite Travel Mastercard

  • 1 euro besteed = 1 Mile gespaard
  • Pakket van acht exclusieve verzekeringen incl. Reisannulatieverzekering
  • Vier gratis Fast Tracks en Mastercard-voordelen

BEOBANK ELITE TRAVEL MASTERCARD 

Representatief voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 4.400€. Jaarlijks Kostenpercentage van 15,99% (variabele actuariële debetrentevoet: 13,01%) met een jaarlijkse bijdrage van 60€. 

BEOBANK ELITE TRAVEL MASTERCARD METAL

Representatief voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 4.500€. Jaarlijks Kostenpercentage van 15,99% (variabele actuariële debetrentevoet: 12,12%) met een jaarlijkse bijdrage van 80€. 

Heeft u een Beobank kredietkaart? Ontdek dan hoe u er het meeste voordeel uit kunt halen.

World Elite

World Elite is de meest prestigieuze status binnen het Mastercard netwerk. En de Beobank Elite Travel Mastercard behaalde de World Elite status. Bij deze nieuwe premium status horen heel wat privileges en eersteklas diensten.

Onze diensten

Via Beobank Online en Beobank Mobile beheert u uw kredietkaartrekening dag en nacht.

Beobank Alert houdt u, als u dat wenst, gratis via sms en/of e-mail op de hoogte van wat er met uw kaart gebeurt.

Via Cash Transfer kunt u geld overschrijven naar een zichtrekening.

U kunt ook kiezen voor de verzekering Kredietbeschermingsplan.

Onderscheid u met de Elite Travel Mastercard Metal 

elite_metal

Elite Travel Mastercard Metal

De Beobank Elite Travel Mastercard Metal3 is meer dan zomaar een kaart en werd ontworpen om te voldoen aan uw eisen op het vlak van onderscheid, elegantie en kracht. Als u wilt reizen met een kaart met een geraffineerd en prestigieus ontwerp, dan is deze kaart voor u. 

Online aanvragen

Vraag uw Elite Travel Mastercard aan!

Elite Travel
Online aanvragen

Ontdek de Beobank Elite Travel gids

Gids Elite Travel
Ontdek

1 Geldafhalingen, de jaarlijkse bijdrage, kosten, intresten, overschrijvingen van de kredietkaartrekening, aankopen in cryptomunten en transacties via een tussenpersoon zoals een elektronische portefeuille geven geen recht op Miles. U kunt per kalenderjaar maximaal 45.000 miles sparen (de teller wordt elk jaar na de datum van het uittreksel van januari op nul gezet) en de miles blijven 4 jaar geldig. Beobank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van het getrouwheidsprogramma te allen tijde eenzijdig te wijzigen. In dat geval zult u hiervan minimaal 2 maanden op voorhand op de hoogte worden gebracht.
2 Het bedrag van de kosten die aangerekend worden voor geldopvragingen wordt vermeld in de tarieven van de Bank. Er zijn enkele landen waar u de Beobank kredietkaart niet kunt gebruiken.
 

Kredietopening van onbepaalde duur, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en mits wederzijds akkoord. Rentevoeten van kracht op 01/12/2023, kunnen gewijzigd worden. 

Beobank NV/SA, Kredietgever, Koning Albert II-laan 2, 1000 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6142 - BIC: CTBKBEBX