Let op, geld lenen kost ook geld

Voorbeeld : lening op afbetaling van 5.000 euro, terugbetaalbaar in 36 maandaflossingen aan een Jaarlijks Kostenpercentage van 4,85% (vaste actuariële debetrentevoet: 4,85%). Dit betekent 36 maandaflossingen van 149,28 euro, hetzij een totaal terug te betalen bedrag van 5.374,08 euro.

Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

ConfortPlus Lening

Comfortlening Plus, de persoonlijke lening voor al uw projecten.

 • Aantrekkelijke rentevoet van 4,85% JKP*

 • Lening op maat

 • Vlotte afhandeling

information

Gezien sociale afstandsmaatregelen kan de verwerking van uw aanvraag volledig op afstand verwerkt worden, ook wanneer deze verzonden worden naar onze verkooppunten.

Persoonlijke lening simuleren

Hoeveel wenst u te lenen?

-
+
Tussen 1250 € en 7500 €
Comfortlening Plus

Wij helpen u uw projecten te realiseren

Heeft u een project maar beschikt u niet over voldoende financiële middelen? Met de persoonlijke lening “Comfort Plus” realiseert u uw projecten door geld te lenen aan een interessante rentevoet, een bedrag naar keuze en op het moment dat het u past.

 

 

 

Comfortlening Plus

Spreid uw uitgaven in de tijd

U wilt  niet dat uw plannen uw budget in het gedrang brengen? Dan biedt de Comfortlening Plus u een uitkomst. Door uw kosten in de tijd te spreiden kunt u uw projecten realiseren én blijft u uw lopende uitgaven de baas.

 

Hoe uw persoonlijke lening aanvragen

in 3 stappen

1
Online lening aanvragen

Kies op onze site hoe u wilt dat we uw dossier behandelen: vanop afstand of in het kantoor.

2
Behandeling van uw leningaanvraag

We verifiëren uw gegevens en we raadplegen de Centrale voor Kredieten aan Particulieren bij de Nationale Bank.

3
Aanvaarding van uw kredietdossier

We zijn er bijna! Als we uw dossier aanvaarden, moet u nog wel het contract tekenen vooraleer we het geld op uw rekening kunnen storten.

Uw voordelen bij de Comfortlening Plus van Beobank

 • Een aantrekkelijke rentevoet van 4,85% JKP*

 • Persoonlijk krediet op maat

  U kiest zelf het bedrag dat u wilt lenen, van minimum 1.250€ tot maximum 7.500€, in functie van uw behoeften en mogelijkheden.

 • Vlotte afhandeling

  Wij onderzoeken uw aanvraag en als, na onderzoek van uw dossier, uw aanvraag wordt aanvaard, ondertekent u de kredietovereenkomst en wordt het geld u ter beschikking gesteld.

 • Een specialist aan uw zijde

  We luisteren naar uw wensen en helpen u graag verder.

Voorwaarden Comfortlening Plus 4,85% JKP*

 • Enkel voor nieuwe kredietklanten.
 • Voor een bedrag van minimum 1.250 euro en maximum 7.500 euro.
 • De wettelijke maximale terugbetalingstermijn is afhankelijk van het ontleende bedrag maar zal nooit minder zijn dan 12 maanden en nooit meer dan 42 maanden.
 • Voorwaarden geldig op 20/01/2020, onder voorbehoud van wijzigingen.
kredietoplossingen

Ontdek al onze andere kredietoplossingen voor uw projecten

Beobank biedt verschillende financiële oplossingen om geld te lenen. Kies uit de verschillende leningen om al uw projecten te realiseren.

Vragen en Antwoorden

Hoeveel kan ik lenen met een persoonlijke lening?

Bij Beobank krijgt u altijd een lening op maat van uw persoonlijke situatie, aan de hand van onder andere uw inkomsten, uw lasten, enz… Op basis van deze gegevens voeren wij een simulatie uit. Zo bekijken we de mogelijkheden en weet u direct waar u aan toe bent.

Ben ik verplicht een zichtrekening of een ander Beobank-product te openen om een persoonlijke lening te kunnen krijgen?

Neen, de toekenning van een krediet staat hier volledig los van.

Hoeveel betaal ik elke maand af voor mijn persoonlijke lening?

Bij een persoonlijke lening wordt de maandaflossing vastgelegd bij het ondertekenen van het contract. Deze wordt bepaald aan de hand van het geleende bedrag, de looptijd van de lening en het jaarlijks kostenpercentage (JKP). U weet dus elke maand welk bedrag u moet betalen.

Kan Beobank mijn aanvraag voor een persoonlijke lening weigeren?

Elke kredietaanvraag wordt grondig onderzocht. Het is onze taak om u te helpen uw budget in evenwicht te houden en u te informeren over de gevaren van overmatige schuldenlast. Tijdens het onderzoek van uw kredietaanvraag moet Beobank de Centrale voor Kredieten aan Particulieren bij de Nationale Bank van België raadplegen. Als uw krediet wordt geweigerd, verbinden wij ons ertoe u zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Voor inlichtingen over de eventuele registratie van uw gegevens kan u, als u dat wenst, rechtstreeks contact opnemen met de Centrale voor Kredieten aan Particulieren (de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel). Daarvoor hebt u een recto-verso kopie van uw identiteitskaart nodig.

Wat moet ik doen als ik moeilijkheden heb om terug te betalen?

Wij raden u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met uw Beobank-agentschap dat samen met u een oplossing op maat zal proberen te vinden. U kan ook contact opnemen met Beobank Service Center op 02 626 50 50, van maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 12u30 (behalve op feestdagen).

Voorbeeld : lening op afbetaling van 5.000 euro terugbetaalbaar in 36 maandaflossingen aan een Jaarlijks Kostenpercentage van 4,85% (vaste actuariële debetrentevoet: 4,85%). Dit betekent 36 maandaflossingen van 149,28 euro, hetzij een totaal terug te betalen bedrag van 5.374,08 euro.

*Enkel voor nieuwe kredietklanten.
Lening op afbetaling voor particulieren, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en wederzijds akkoord. Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) van 4,85% (vaste actuariële debetrentevoet: 4,85%), voor een bedrag van minimum 1.250 euro en maximum 7.500 euro. De wettelijke maximale terugbetalingstermijn is afhankelijk van het ontleende bedrag maar zal nooit minder zijn dan 12 maanden en nooit meer dan 42 maanden. Voorwaarden geldig op 20/01/2020, onder voorbehoud van wijzigingen.

Beobank NV/SA, Kredietgever, Generaal Jacqueslaan 263g, 1050 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6142 - BIC: CTBKBEBX – FSMA 19688