Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

comfortlening Plus beobank

De persoonlijke lening voor al uw projecten

 • Comfortlening Plus vanaf 5,90% JKP*

 • Een vlotte afhandeling

 • Een specialist aan uw zijde

Simuleer uw Comfortlening Plus

Comfortlening Plus

Wat is een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening is een lening op afbetaling, die u kan gebruiken om eindelijk die oude wasmachine te vervangen, een deugddoende vakantie te nemen of andere projecten te realiseren waar u al zolang van droomt en dit zonder aan uw spaarcenten te moeten komen.

Comfortlening Plus

Hoe werkt de persoonlijke lening Comfort Plus?

U leent een bedrag tussen  1.250 en € 8.000.

De looptijd van uw terugbetaling ligt tussen 12 en 48 maanden. Het Jaarlijkse Kostenpercentage hangt af van de gekozen terugbetalingstermijn.  

Het bedrag wordt in één keer op uw rekening gestort.

U betaalt een vast bedrag per maand.

De Comfortlening Plus is enkel voor nieuwe kredietklanten.

Uw voordelen met de persoonlijke lening Comfort Plus

 • Persoonlijke lening tegen een aantrekkelijke rentevoet vanaf 5,90% JKP*.  

 • Vlotte afhandeling

  Wij onderzoeken uw aanvraag en als, na onderzoek van uw dossier, uw aanvraag wordt aanvaard, ondertekent u de kredietovereenkomst en wordt het geld u ter beschikking gesteld.

 • Lening op maat

  Kies het bedrag dat u wilt lenen, tussen € 1.250 en € 8.000.

 • Een specialist aan uw zijde

  We luisteren naar uw wensen en helpen u graag verder.

Hoe vraag ik mijn persoonlijke lening aan?

Vraag uw Comfortlening Plus aan in 3 stappen

1
Online lening aanvragen

Kies op onze site hoe u wilt dat we uw dossier behandelen: vanop afstand of in het kantoor.

2
Behandeling van uw leningaanvraag

We verifiëren uw gegevens en we raadplegen de Centrale voor Kredieten aan Particulieren bij de Nationale Bank.

3
Aanvaarding van uw kredietdossier

We zijn er bijna! Als we uw dossier aanvaarden, moet u nog wel het contract tekenen vooraleer we het geld op uw rekening kunnen storten.

*Voorwaarden Comfortlening Plus - vanaf 5,90% JKP

 • Enkel voor nieuwe kredietklanten.
 • Voor een bedrag van minimum 1.250 euro en maximaal 8.000 euro.
 • Voor een terugbetalingstermijn van 12 tot 30 maanden. 
kredietoplossingen

Ontdek onze andere leningen voor uw projecten

Indien u een lening nodig hebt voor een ander bedrag of voor een specifiek project, kunt u altijd terecht bij een Beobank-agentschap in uw  buurt om samen met één van onze medewerkers te bekijken wat de mogelijkheden zijn of raadpleeg de overzichtspagina van onze leningen. 

Vind uw krediet

Veelgestelde vragen over een persoonlijke lening

Hoeveel kan ik lenen met een persoonlijke lening?

Bij Beobank krijgt u altijd een lening op maat van uw persoonlijke situatie, aan de hand van onder andere uw inkomsten, uw lasten, enz… Op basis van deze gegevens voeren wij een simulatie uit. Zo bekijken we de mogelijkheden en weet u direct waar u aan toe bent.

Hoeveel moet ik afbetalen per maand?

Bij een lening op afbetaling wordt de maandaflossing vastgelegd bij het ondertekenen van het contract. Deze wordt bepaald aan de hand van het geleende bedrag, de looptijd van de lening en het jaarlijks kostenpercentage (JKP). U weet dus elke maand welk bedrag u moet betalen.

Wanneer wordt een persoonlijke lening geweigerd?

Elke kredietaanvraag wordt grondig onderzocht. Het is onze taak om u te helpen uw budget in evenwicht te houden en u te informeren over de gevaren van overmatige schuldenlast. Tijdens het onderzoek van uw kredietaanvraag moet Beobank de Centrale voor Kredieten aan Particulieren bij de Nationale Bank van België raadplegen. Als uw krediet wordt geweigerd, verbinden wij ons ertoe u zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Voor inlichtingen over de eventuele registratie van uw gegevens kan u, als u dat wenst, rechtstreeks contact opnemen met de Centrale voor Kredieten aan Particulieren (de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel). Daarvoor hebt u een recto-verso kopie van uw identiteitskaart nodig.

Kan ik mijn persoonlijke lening berekenen?

Ja, u kan online een simulatie maken van uw persoonlijk krediet. Op deze manier hebt u meteen een idee van de maandelijkse kosten en looptijd van uw lening.

Deze artikelen kunnen u interesseren

Een lening op afbetaling aanvragen? 10 dingen om bij stil te staan

10 dingen die u moet weten over een lening op afbetaling

Wat is een lening op afbetaling? Hoeveel kost zo’n lening? Hoeveel kan u lenen? In dit artikel vindt u het antwoord op al uw vragen.
Welke oplossingen zijn er voor uw onvoorziene uitgaven?

Onvoorziene uitgaven? Advies helpt!

Plots dringend geld nodig? Wat doet u dan: op alles besparen of hulp vragen aan familie en vrienden? Of er met uw adviseur over praten?
Al uw geld investeren, verder sparen of een krediet aanvragen? Hoe neemt u de juiste beslissing?

Wachten en sparen of een lening aanvragen … wat kiest u?

Als u genoeg hebt gespaard om een nieuwe keuken of auto te kopen, waarom zou u dan toch een lening aangaan? Voor uw comfort!
Hoe doet u dat, nu voluit leven en toch de toekomst voorbereiden?

Goed budgetbeheer? Dat begint met kijken, handelen en (vooral) advies vragen!

Wat geeft u de garantie op een leuk leven en een zorgeloze toekomst? Leer hoe u uw budget perfect beheert met de adviezen van uw bank!

Representatief voorbeeld: lening op afbetaling van 5.000 euro terugbetaalbaar in 30 maandaflossingen aan een Jaarlijks Kostenpercentage van 5,90% (vaste actuariële debetrentevoet: 5,90%). Dit betekent 30 maandaflossingen van 179,32 euro, hetzij een totaal terug te betalen bedrag van 5.379,60 euro.

Voorbeeld JKP van 8,25%: lening op afbetaling van 5.000 euro terugbetaalbaar in 36 maandaflossingen aan een Jaarlijks Kostenpercentage van 8,25% (vaste actuariële debetrentevoet: 8,25%). Dit betekent 36 maandaflossingen van 156,57 euro, hetzij een totaal terug te betalen bedrag van 5636,52 euro.

Enkel voor nieuwe kredietklanten. Lening op afbetaling voor particulieren, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en wederzijds akkoord.
Het Jaarlijkse Kostenpercentage varieert van 5,90% tot 8,25% en hangt af van de gekozen terugbetalingstermijn. De wettelijke maximale terugbetalingstermijn is afhankelijk van het ontleende bedrag maar zal nooit minder zijn dan 12 maanden en nooit meer dan 48 maanden. 
JKP van 5,90% (vaste actuariële debetrentevoet: 5,90%), voor een ontleend bedrag van minimum 1.250 € en maximum 8.000 € en een terugbetalingstermijn van 12 tot 30 maanden. 
JKP van 8,25% (vaste actuariële debetrentevoet: 8,25%), referentie rentevoet : 8,90% JKP, voor een ontleend bedrag van minimum 3.701 € en maximum 8.000 € en een terugbetalingstermijn van 31 tot 48 maanden.
Rentevoeten geldig op 02/05/2024, onder voorbehoud van wijzigingen.

 

Beobank NV/SA, Kredietgever, Koning Albert II-laan 2, 1000 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6142 - BIC: CTBKBEBX

Beobank

Uw lening online aanvragen
Gebruikt u Beobank Online of de mobiele app?
Hebt u itsme®?
Leent u alleen?