Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

img
Craywinckelhof – Staatsbaan 263, 3210 Lubbeek

13.30
 - 
17.00
Gratis parking aan de locatie

Welke beleggingsstrategieën volgen in 2022?

Beobank infonamiddag

Beperkt aantal plaatsen

Sinds het begin van dit jaar tekent zich een nieuwe realiteit af. Exploderende inflatiecijfers zorgen voor stijgende rentevoeten en volatiele markten.

Maar wat is inflatie en wat zijn de gevolgen voor u? Zijn er alternatieven voor het spaarboekje? En hoe kunt u uw spaargeld nog laten groeien?
Op donderdag 27 oktober zullen we samen met Premium Banker Heidi Devlieghere deze vragen beantwoorden. In een boeiende en heel begrijpbare sessie van 1 uur.

Aansluitend op de presentatie volgt er een brouwerijbezoek met gids. De brouwerij is het kloppend hart van Craywinckelhof, de locatie waar dit event doorgaat. 

Programma

Ontvangst met een drankje
Start Beobank presentatie
Brouwerijbezoek
Degustatie* en napraten
Einde
Inschrijven is niet langer mogelijk.

*Geniet, maar drink met mate. Indien u denkt onder invloed van alcohol te zijn, laat u dan thuisbrengen door een taxi. Beobank kan niet verantwoordelijk gesteld worden in geval van ongeval ten gevolge van de degustatie.

Wij herinneren u eraan dat beleggingsproducten blootgesteld zijn aan risico’s met inbegrip van een mogelijk verlies van het belegde kapitaal. Beleggingsproducten zijn geen bankdeposito's en worden niet gewaarborgd door Beobank NV/SA.