Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

img
Vieux carré, Hospitaalstraat 8, 3970 Leopoldsburg

19.00
 - 
22.00
Gratis parking (op de markt)

Ontdek onze verschillende producten!

Beobank infoavond

Beperkt aantal plaatsen

Sinds het begin van dit jaar tekent zich een nieuwe realiteit af. Exploderende inflatiecijfers zorgen voor stijgende rentevoeten en volatiele markten.

Maar wat is inflatie en wat zijn de gevolgen voor u? Zijn er alternatieven voor het spaarboekje? En hoe kunt u uw spaargeld nog laten groeien? 

Op dinsdag 27 september zullen we samen met onze Premium Banker Ben Seghers deze vragen beantwoorden. In een boeiende en heel begrijpbare sessie van 1 uur.

Kent u ons telebewaking alarmsysteem alarmsysteem tegen alle risico's van inbraak en brand1? An Lodewijkx geeft u graag uitleg over Beobank Home Secure, zodat deze dienst geen geheimen meer voor u zal hebben.

Programma van de avond

Ontvangst
Start Beobank Invest presentatie
Start Home Secure presentatie
Drankjes / hapjes en napraten
Einde
  • 1 Huidige Conferentie
  • 2 Uw data
  • 3 Contact
  • 4 Bevestiging

Conferentie

Bent u reeds klant bij Beobank?

Uw data

Aanspreking

Contact

CAPTCHA

Wij herinneren u eraan dat beleggingsproducten blootgesteld zijn aan risico’s met inbegrip van een mogelijk verlies van het belegde kapitaal. Beleggingsproducten zijn geen bankdeposito's en worden niet gewaarborgd door Beobank NV/SA.

1 Bescherming tegen brandgevaar door rookdetectie. Beobank Home Secure is een dienst beheerd door Euro Protection Surveillance NV - Naamloze Vennootschap met een kapitaal van 6.000.000 euro - RPR Brussel - BTW BE 0679.698.103 - Internationalelaan 55D, 1070 Brussel - IBAN: BE23 1096 6746 2291 - BIC: CTBKBEBXXXX. Vergunning als onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen uitgereikt door het Ministerie van Binnenlandse Zaken overeenkomstig de wet van 2 oktober 2017 tot regeling van de private en bijzondere veiligheid. Diensten aangeboden aan particulieren en professionelen onder voorbehoud van de voorwaarden en beperkingen zoals bepaald in de Algemene Voorwaarden. Verbintenis voor minstens 12 maanden. Raadpleeg het EPS-privacybeleid voor meer informatie omtrent uw rechten en de verbintenissen van EPS ten aanzien van uw persoonlijke gegeven.

Geniet, maar drink met mate. Indien u denkt onder invloed van alcohol te zijn, laat u dan thuisbrengen door een taxi. Beobank kan niet verantwoordelijk gesteld worden in geval van ongeval.