Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Brouwerij Huyghe - Melle
Melle

18.30
 - 
22.30
Gratis parking aan locatie

Welke beleggingsstrategieën volgen in 2019-2020 ?

Regio Gent

Beperkt aantal plaatsen

Dienen we schrik te hebben voor China?

Komt er dan toch een renteverhoging in Europa?

Welke beleggingsstrategie volgt u best in 2019-2020?

Zit u momenteel ook met meer vragen dan antwoorden…

Beobank geeft u graag meer toelichting tijdens haar beleggingsconferentie op 3 oktober 2019 omstreeks 18u30 in Brouwerij Huyghe te Melle.

Tijdens deze avond brengt onze expert u een financiële vooruitblik op 2019-2020. U krijgt tevens de mogelijkheid om vragen te stellen betreffende de te volgen beleggingsstrategieën.

Programma van de avond

Onthaal
Voorwoord
Start conferentie
Walking dinner
Einde van de avond
  • 1 Huidige Conferentie
  • 2 Uw data
  • 3 Contact
  • 4 Bevestiging

Conferentie

Bent u reeds klant bij Beobank?

Uw data

Aanspreking

Contact

Beobank gaat vertrouwelijk om met uw gegevens. De informatie wordt op een veilige manier verzonden. We verwerken uw gegevens enkel in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake de bescherming van de persoonlijke levenssfeer.

Verwerking van persoonsgegevens: de door u verstrekte informatie zal enkel worden aangewend voor de organisatie van dit evenement. U beschikt te allen tijde over het recht van toegang tot deze gegevens, evenals om deze te laten verbeteren wanneer ze niet (meer) correct zijn. Verwerkingsverantwoordelijke: Beobank NV | SA, Gen. Jacqueslaan 263 g, 1050 Brussel.

Belangrijk bericht: de presentaties die tijdens deze beleggingsavond zullen worden gegeven, werden opgemaakt zonder rekening te houden met de objectieven, financiële situatie of noden van elke individuele belegger. Bijgevolg moet elke individuele belegger deze informatie toetsen aan zijn eigen noden, financiële situatie en objectieven, vooraleer te beslissen om te investeren in de door ons voorgestelde beleggingsformules. Elke aankoopbeslissing van activa die in deze presentatie wordt vermeld, moet gebaseerd zijn op een (her)evaluatie van de persoonlijke situatie van de belegger samen met zijn financieel adviseur. Wij herinneren er u aan dat beleggingsproducten blootgesteld zijn aan risico’s met inbegrip van een mogelijk verlies van het belegde kapitaal.
Beleggingsproducten zijn geen bankdeposito’s en worden niet gewaarborgd door Beobank NV |SA.

*Geniet, maar drink met mate! Indien u denkt onder invloed van alcohol te zijn, laat u dan thuisbrengen door een taxi. Beobank kan niet verantwoordelijk gesteld worden in geval van ongeval ten gevolge van de walking dinner.