Let op, geld lenen kost ook geld

Voorbeeld: lening op afbetaling van 1.200 euro, terugbetaalbaar in 12 maandaflossingen aan een Jaarlijks Kostenpercentage van 3,49% (vaste actuariële debetrentevoet: 3,49%). Dat komt neer op 12 maandaflossingen van 101,87 euro, hetzij een totaal terug te betalen bedrag van 1.222,44 euro.

Beleggen en Sparen

Beleggerslexicon

Als u wilt starten met beleggen, leert u best eerst alle basisbegrippen. Wij leggen u elk concept uit in minder dan één minuut.

Stookolielening

 • Interessante rentevoet van 3,49% JKP1

 • Flexibele betaling

 • Vlotte afhandeling

Simuleer uw lening

Simuleer uw Stookolielening

1. Kies het gewenste bedrag of de maandelijkse afbetaling

Loan error message

2. Kies de gewenste looptijd

Selecteer een aantal maanden tussen 12 en 12.

tee

Aantrekkelijke rentevoet van 3,49% JKP

De Beobank Stookolielening zorgt ervoor dat u uw stookoliefactuur op een flexibele manier kunt betalen: geniet van een aantrekkelijke rentevoet van 3,49% JKP en betaal uw lening terug over een periode van 12 maanden.

warm

Een warme en gezellige winter

Dankzij onze stookolielening blijft uw verwarming op volle toeren draaien, ook wanneer het kwik onder het vriespunt daalt. Zo hebt u het lekker warm en geniet u van een gezellige winter!

Uw lening

in drie stappen

1
Online aanvragen

Kies op onze site hoe we uw dossier behandelen: vanop afstand of in het kantoor

2
Behandeling van uw aanvraag

We verifiëren uw gegevens. en raadplegen het gegevensbestand van de Nationale Bank

3
Aanvaarding van uw dossier

We zijn er bijna! Zodra uw dossier aanvaard is, tekent u het contract. Daarna storten we het geld op uw rekening.

Uw voordelen

 • Interessante rentevoet

  U geniet een aantrekkelijke rentevoet van 3,49% JKP1.

 • Betaalgemak

  U kunt uw lening terugbetalen op 12 maanden.  Dat zijn 4 seizoenen, om comfortabel de winter door te komen.

 • Vlotte afhandeling

  Wij onderzoeken uw aanvraag en als, na onderzoek van uw dossier, uw aanvraag wordt aanvaard, ondertekent u de kredietovereenkomst en stellen wij het geld ter beschikking.

 • Een specialist aan uw zijde

  We luisteren naar uw wensen en helpen u graag verder.

Voorwaarden

 • Voor een ontleend bedrag van minimaal 500 euro en maximaal 2.500 euro.
 • Terug te betalen op 12 maanden.
 • Aan de hand van een factuur, bestel- of leveringsbon van uw stookolie toont u aan dat u met uw lening uw stookoliefactuur betaalt.
 • Alleen voor particulieren.

Vragen en Antwoorden

Wanneer en hoe moet ik terugbetalen?

U begint (behalve bij bijzondere acties) een maand na uitbetaling de ontleende som (behoudens eventuele promotionele acties) terug te betalen. U kiest zelf hoe u terugbetaalt:

 • via overschrijving,
 • via een bestendige opdracht die u inbrengt bij de financiële instelling die de rekening beheert waarvan u wenst dat elke maand het verschuldigde bedrag wordt afgehouden.

Hoe kan ik over het geld van mijn lening beschikken?

U kiest zelf de manier waarop uw krediet ter beschikking wordt gesteld:

 • met een overschrijving op de rekening die u ons opgeeft,
 • met een gewaarborgde bankcheque.

Ben ik verplicht een zichtrekening of een ander Beobank-product te openen om een krediet te kunnen krijgen?

Neen, de toekenning van een krediet staat hier volledig los van.

Wat moet ik doen als ik moeilijkheden heb om terug te betalen?

Wij raden u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met uw Beobank-agentschap dat samen met u een oplossing op maat zal proberen te vinden. U kan ook contact opnemen met Beobank Service Center op 02 626 50 50, van maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 12u30 (behalve op feestdagen).

Kan Beobank mijn kredietaanvraag weigeren?

Elke kredietaanvraag wordt grondig onderzocht. Het is onze taak om u te helpen uw budget in evenwicht te houden en u te informeren over de gevaren van overmatige schuldenlast. Tijdens het onderzoek van uw kredietaanvraag moet Beobank de Centrale voor Kredieten aan Particulieren bij de Nationale Bank van België raadplegen. Als uw krediet wordt geweigerd, verbinden wij ons ertoe u zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Voor inlichtingen over de eventuele registratie van uw gegevens kan u, als u dat wenst, rechtstreeks contact opnemen met de Centrale voor Kredieten aan Particulieren (de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel). Daarvoor hebt u een recto-verso kopie van uw identiteitskaart nodig.

Voorbeeld: lening op afbetaling van 1.200 euro, terugbetaalbaar in 12 maandaflossingen aan een Jaarlijks Kostenpercentage van 3,49% (vaste actuariële debetrentevoet: 3,49%). Dat komt neer op 12 maandaflossingen van 101,87 euro, hetzij een totaal terug te betalen bedrag van 1.222,44 euro.

1 Lening op afbetaling aan een Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) van 3,49% (vaste actuariële debetrentevoet: 3,49%), onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en wederzijds akkoord. Voor een ontleend bedrag van minimaal 500€ en maximaal 2.500 euro, terugbetaalbaar op 12 maanden. Op voorlegging van de stookoliefactuur, bestel- of leveringsbon. Alleen voor particulieren.

Geldig op 18/07/2019, onder voorbehoud van wijzigingen.

 

Beobank NV/SA, Kredietgever, Generaal Jacqueslaan 263g, 1050 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6142 - BIC: CTBKBEBX – FSMA 19688 A.