Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

energie

Stookolielening

 • Interessante rentevoet van 4,95% JKP1

 • Flexibele betaling

 • Vlotte afhandeling

Simuleer uw Stookolielening

tee

Aantrekkelijke rentevoet van 4,95% JKP

De Beobank Stookolielening zorgt ervoor dat u uw stookoliefactuur op een flexibele manier kunt betalen: geniet van een aantrekkelijke rentevoet van 4,95% JKP en betaal uw lening terug over een periode van 12 maanden.

warm

Een warme en gezellige winter

Dankzij onze stookolielening blijft uw verwarming op volle toeren draaien, ook wanneer het kwik onder het vriespunt daalt. Zo hebt u het lekker warm en geniet u van een gezellige winter!

Uw lening

in drie stappen

1
Online aanvragen

Kies op onze site hoe we uw dossier behandelen: vanop afstand of in het kantoor

2
Behandeling van uw aanvraag

We verifiëren uw gegevens. en raadplegen het gegevensbestand van de Nationale Bank

3
Aanvaarding van uw dossier

We zijn er bijna! Zodra uw dossier aanvaard is, tekent u het contract. Daarna storten we het geld op uw rekening.

Uw voordelen

 • Interessante rentevoet

  U geniet een aantrekkelijke rentevoet van 4,95% JKP1.

 • Betaalgemak

  U kunt uw lening terugbetalen op 12 maanden.  Dat zijn 4 seizoenen, om comfortabel de winter door te komen.

 • Vlotte afhandeling

  Wij onderzoeken uw aanvraag en als, na onderzoek van uw dossier, uw aanvraag wordt aanvaard, ondertekent u de kredietovereenkomst en stellen wij het geld ter beschikking.

 • Een specialist aan uw zijde

  We luisteren naar uw wensen en helpen u graag verder.

Vragen en Antwoorden

Hoeveel kan ik lenen met een Stookolielening?

Bij Beobank krijgt u altijd een lening op maat van uw persoonlijke situatie, aan de hand van onder andere uw inkomsten, uw lasten, enz… Op basis van deze gegevens voeren wij een simulatie voor een Stookolielening uit. Zo bekijken we de mogelijkheden en weet u direct waar u aan toe bent.

Hoe kan ik over het geld van mijn lening beschikken?

U kiest zelf de manier waarop uw krediet ter beschikking wordt gesteld:

 • met een overschrijving op de rekening die u ons opgeeft,
 • met een gewaarborgde bankcheque.

Ben ik verplicht een zichtrekening of een ander Beobank-product te openen om een Stookolielening te kunnen krijgen?

Neen, de toekenning van een Stookolielening staat hier volledig los van.
 

Wat moet ik doen als ik moeilijkheden heb om terug te betalen?

Wij raden u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met uw Beobank-agentschap dat samen met u een oplossing op maat zal proberen te vinden. U kan ook contact opnemen met Beobank Service Center op 02 622 20 00, van maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 12u30 (behalve op feestdagen).

Kan Beobank mijn kredietaanvraag weigeren?

Elke kredietaanvraag wordt grondig onderzocht. Het is onze taak om u te helpen uw budget in evenwicht te houden en u te informeren over de gevaren van overmatige schuldenlast. Tijdens het onderzoek van uw kredietaanvraag moet Beobank de Centrale voor Kredieten aan Particulieren bij de Nationale Bank van België raadplegen. Als uw krediet wordt geweigerd, verbinden wij ons ertoe u zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Voor inlichtingen over de eventuele registratie van uw gegevens kan u, als u dat wenst, rechtstreeks contact opnemen met de Centrale voor Kredieten aan Particulieren (de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel). Daarvoor hebt u een recto-verso kopie van uw identiteitskaart nodig.

Representatief voorbeeld: lening op afbetaling van 1.500 euro, terugbetaalbaar in 12 maandaflossingen aan een Jaarlijks Kostenpercentage van 4,95% (vaste actuariële debetrentevoet: 4,95%). Dit betekent 12 maandaflossingen van 128,30 euro, hetzij een totaal terug te betalen bedrag van 1.539,60 euro.

1 Lening op afbetaling aan een Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) van 4,95% (vaste actuariële debetrentevoet: 4,95%), onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en wederzijds akkoord. Voor een ontleend bedrag van minimaal 500€ en maximaal 2.500 euro, terugbetaalbaar op 12 maanden. Op voorlegging van de stookoliefactuur, bestel- of leveringsbon. Alleen voor particulieren.

Geldig op 01/03/2023, onder voorbehoud van wijzigingen.

 

Beobank NV/SA, Kredietgever, Koning Albert II-laan 2, 1000 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6142 - BIC: CTBKBEBX