Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Is het echt goedkoper op het web? Ja, en lees hier waarom!

Is het echt goedkoper op het web? Ja, en lees hier waarom!

61% van de Belgen koopt wel eens online en 41% doet dit om te besparen*. Zij hebben gelijk! Het web is de ideale plek om minder uit te geven. Daarvoor zijn er allerlei redenen.

 

 


  • Prijzen vergelijken is eenvoudiger op het internet
    Websites om prijzen te vergelijken zijn er in overvloed en het is dus heel eenvoudig om het absolute gunstkoopje te vinden. Dat weten de verkopers ook en om concurrerend te blijven, laten zij hun prijzen zakken.

 

 


  • Een online shop is minder duur dan een fysieke winkel
    Een webshop opzetten is nog altijd veel minder duur dan huur betalen! Ook als de online handelaar ruimte nodig heeft om zijn producten op te slaan. Een garage of loods in een achterafstraatje is goedkoper dan een zaak in een winkelstraat. Door die besparing vermindert de handelaar zijn vaste kosten en kan hij lagere verkoopprijzen hanteren.

 


  • Onverkochte producten zijn voordeliger
    Ook voor iets oudere modellen en onverkochte voorraden zijn er gespecialiseerde websites. En op die “opruimwebsites” zijn vaak hele mooie koopjes te doen. Voorbeelden hiervan zijn Bigdeal.be, Showroomprive, enz. U vindt deze websites gemakkelijk als u “stockverkoop België” in uw zoekmachine intikt.

 


  • Of koop rechtstreeks bij de fabrikant
    Dit geldt vooral voor etenswaren of ambachtelijke producten. Aangezien er geen tussenpersonen zijn, liggen de prijzen lager.

    Kortom, op het web vindt u vaak koopjes die aanzienlijke besparingen opleveren, op allerlei manieren: stockopruiming, promoties, discountsites of websites waar u terechtkunt met kortingcodes en –bonnen. En met uw Beobank Visa kredietkaart bespaart u nog 1% extra op uw aankopen, en de eerste 3 maanden zelfs 3%**!
    Meer weten.


 

*Comeos-studie over e-commerce in België

**Voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 2.500€. Jaarlijks Kostenpercentage van 12,49% (variabele actuariële debetrentevoet: 12,06%) met een jaarlijkse bijdrage van 5€.
Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en mits wederzijds akkoord. Rentevoeten van kracht op 10/01/2014, kunnen gewijzigd worden.


Let op, geld lenen kost ook geld.

 

Hoe kunnen we u helpen?