Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

Woning oplossingen

Kopen? Renoveren? Verzekeren?

  • Wat ook uw projecten zijn, wij helpen u graag verder.

     

     

Woonkrediet

Bouwen of kopen? Wij bieden u verscheidene hypothecaire kredieten aan: leningen met vaste, variabele of semivariabele rentevoeten, constante of progressieve maandelijkse terugbetalingen …

Maak een afspraak

Renovatiekrediet

Uw woning verfraaien, vernieuwen, ... Geniet van onze aantrekkelijke rentevoet van 2,99% JKP  Afhankelijk van de grootte van uw project en het beschikbare budget werken we samen met u een renovatielening op maat uit.

Simuleer uw lening

Woningverzekering

Of u nu eigenaar bent, verhuurder of huurder, u geniet van formules en tarieven op maat, en van assistentie aan huis 24u/24 en 7d/7, zelfs zonder schadegeval.

Offerte aanvragen
Woning oplossingen

Oplossingen op maat

Een huis kopen? Renoveren? Verzekeren
Welke projecten u ook hebt voor uw woning, wij geven u graag persoonlijk advies.

U geniet van oplossingen op maat, zelfs als u geen klant bent!

Vragen & antwoorden

Ben ik verplicht een zichtrekening of een ander Beobank-product te openen om een krediet te kunnen krijgen?

Neen, de toekenning van een krediet staat hier volledig los van.

Kan Beobank mijn kredietaanvraag weigeren?

Elke kredietaanvraag wordt grondig onderzocht. Het is onze taak om u te helpen uw budget in evenwicht te houden en u te informeren over de gevaren van overmatige schuldenlast. Tijdens het onderzoek van uw kredietaanvraag moet Beobank de Centrale voor Kredieten aan Particulieren bij de Nationale Bank van België raadplegen. Als uw krediet wordt geweigerd, verbinden wij ons ertoe u zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Voor inlichtingen over de eventuele registratie van uw gegevens kan u, als u dat wenst, rechtstreeks contact opnemen met de Centrale voor Kredieten aan Particulieren (de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel). Daarvoor hebt u een recto-verso kopie van uw identiteitskaart nodig.

Via welke verzekeringsonderneming onderschrijft u de Familiale, Auto- en Woningverzekering?

De Beobank Familiale, Woning- en Autoverzekering zijn producten van Partners Verzekeringen, verzekeringsonderneming naar Belgisch recht. Partners Verzekeringen maakt deel uit van de verzekeringsgroep van Crédit Mutuel met meer dan 15 miljoen verzekerden in heel Europa.

Wie kan een Woningverzekering afsluiten bij Beobank?

Elke natuurlijke persoon van 18 jaar of ouder, die zijn woning in België wenst te verzekeren.

Renovatiekrediet

Voorbeeld: lening op afbetaling van 16.000 euro, terugbetaalbaar in 60 maandaflossingen aan een Jaarlijks Kostenpercentage van 2,99% (vaste actuariële debetrentevoet: 2,99%). Dat komt neer op 60 maandaflossingen van 287,14 euro, hetzij een totaal terug te betalen bedrag van 17.228,40 euro. Rentevoet geldig van 21/02/2018 tot en met 30/06/2018.

1 Lening op afbetaling aan een Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) van 2,99% (vaste actuariële debetrentevoet: 2,99%), onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en wederzijds akkoord, voorbehouden aan particuliere eigenaars. Ontleend bedrag van minimaal 2.500 euro. 70% van de ontleende som moet worden gerechtvaardigd via facturen of een gehandtekende bestelbon. De wettelijke maximale terugbetalingstermijn is afhankelijk van het ontleende bedrag maar zal, voor deze rentevoet, niet meer zijn dan 84 maanden en 50.000€. Voor andere looptijden en bedragen, gelieve contact op te nemen met een Beobank-agentschap.

Woonkrediet

Elke natuurlijke persoon die, op het moment dat hij de overeenkomst ondertekent, in België woont en hoofdzakelijk als particulier optreedt, kan via onze bank een hypothecair krediet aanvragen.

Al onze oplossingen zijn kredietopeningen van onbepaalde duur, bestemd voor de aankoop van een bouwperceel of het bouwen of verwerven van een onroerend goed in België en kunnen eventuele werkzaamheden, die in het kader van deze verwerving moeten worden uitgevoerd, dekken. Deze kredietopeningen bieden u bovendien de mogelijkheid om een bestaand krediet te herfinancieren of van een tijdelijke financiering te genieten in afwachting van de verkoop van een onroerend goed.

Hypothecair krediet, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en wederzijds akkoord.

Beobank NV/SA, Kredietgever, Generaal Jacqueslaan 263g, 1050 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6142 - BIC: CTBKBEBX.

Woningverzekering

De Beobank Woningverzekering is een product van Partners Verzekeringen, verzekeringsonderneming naar Belgisch recht.

Verzekeringsmaatschappij :

Partners Verzekeringen N.V. - Gustave Demeylaan 66 - B-1160 BRUSSEL

N° BCE : BTW BE 0428.438.211 - RPR Brussel IBAN: BE43 3101 9596 0601 - BIC : BBRUBRBB - Tel: + 32 (2) 673 80 30 - E-mail: relations@partners.be - Website : www.partners.be

Toegelaten onder codenummer 0964 onderworpen aan het toezicht van de Autoriteit voor financiële diensten en markten (FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, www.fsma.be) en de NBB (Nationale Bank van België, Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel, www.nbb.be)

Takken : 1a, 2, 3, 8, 9, 10a, 13, 16, 17. Partners werkt samen met de bijstandsverlener Mondial Assistance NV (AWP P&C NV), Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel, ondernemingsnummer 0837.417.917, toegelaten onder de code 2769, om tak 18 te verstrekken.

Verzekeringstussenpersonen van Partners Verzekeringen N.V :

  - Beobank NV/SA, verzekeringsagent, FSMA 19688 A, Generaal Jacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel,

  - Agenten of makelaars toegelaten door de FSMA als verzekeringstussenpersoon.

Deze pagina bevat algemene informatie over een verzekeringsproduct van Partners Verzekeringen waarop uitzonderingen, beperkingen, franchises en voorwaarden van toepassing zijn. In de voorwaarden van het contract vindt u de volledige informatie over het product. De algemene voorwaarden vindt u hierboven terug en in uw agentschap. Gelieve kennis te nemen van het verzekeringsvoorstel en de voorwaarden van het contract vooraleer de verzekering te onderschrijven.