Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

Organisatie & cijfers

Organisatie & cijfers

  • Beobank is een Belgische bank die haar klanten dagelijks bijstaat dankzij haar producten en diensten voor particulieren, zelfstandigen en KMO's en haar netwerk van agentschappen. 

Beobank is een Belgische bank die haar 742.000 particuliere klanten, zelfstandigen en KMO’s dagelijks bijstaat via een netwerk van 218 agentschappen (Retail verkooppunten en PRO Centers). We nodigen u graag uit om kennis te maken.

Onze 1.446 medewerkers willen het leven van onze klanten vergemakkelijken met persoonlijke oplossingen. Daarbij bouwen ze samen met onze klanten een duurzame relatie uit om hen bij elke levensfase optimaal te kunnen begeleiden. 

Cijfers op datum van 31/12/2020.

Beobank in cijfers

Cijfers op datum van 31/12/2020

Perso
742.000 klanten
Icons_invest
218 agentschappen 
Euro
11 PRO Centers, agentschappen voor zelfstandigen en ondernemingen
Help_Buble
1.446 medewerkers
Organisatie

Organisatie

Als volwaardige retailbank met een ruim aanbod aan producten en diensten met een grote toegevoegde waarde, stellen we alles in het werk om u steeds een oplossing op maat aan te bieden. We zijn een bank op mensenmaat; we hechten dan ook veel belang aan een persoonlijke relatie en we werken op een hartelijke, constructieve en open manier om uw projecten mee te helpen realiseren.

Om u zo goed mogelijk te begeleiden, biedt Beobank eenvoudige contactmogelijkheden, duidelijke informatie en een permanente dialoog. Zowel via ons netwerk van agentschappen als via Beobank Online, Beobank Mobile of Beobank Service Center, stellen we alles in het werk om u zo goed mogelijk te informeren, adviseren en begeleiden. Zelfs buiten de openingsuren van onze agentschappen blijft Beobank beschikbaar. Zo hebt u de vrijheid om informatie te vragen of uw rekeningen te beheren zoals en wanneer dat u het beste past, 24u op 24.

Crédit Mutuel Nord Europe

Crédit Mutuel Nord Europe

Beobank maakt deel uit van de groep Crédit Mutuel Nord Europe (CMNE), een pionier en leider in bankverzekeren in Frankrijk. De groep telt vandaag 4.156 medewerkers voor een totaal van 1,7 miljoen klanten. Dankzij haar coöperatieve en gedecentraliseerde organisatie, staat CMNE dicht bij haar klanten. Als niet-beursgenoteerd bedrijf kiest de groep voor een langetermijnrelatie met haar coöperatieve klanten. Deze filosofie sluit nauw aan bij de waarden van Beobank.

Ontdek meer info over Crédit Mutuel Nord Europe

De Raad van Bestuur van Beobank

De Raad van Bestuur neemt de globale verantwoordelijkheid voor de Bank op zich.  Hiertoe bepaalt hij en oefent hij toezicht uit, zowel op de strategie en de doelstellingen van de bank als op het risicobeleid. Hij stippelt het algemeen beleid uit en controleert het Directiecomité dat geregeld verslag bij de Raad uitbrengt.

De Raad van Bestuur, op 01/01/2022, bestaat uit:

Voorzitter: Eric Charpentier

Onafhankelijke bestuursleden: Jean Courtin (Vice-Voorzitter) – Christiaan Dauw – Karel Ghesquière  – Robert Tollet (Vice-Voorzitter) – Luc Wynant

Uitvoerende leden: Cyril Guilloret – Guy Roosen – Guy Schellinck – Koen Spinoy – Wouter Van den Kerkhove

Niet-uitvoerende leden: André Halipré (Vice-Voorzitter) – Christian Nobili – Olivier Oger – Anne-Sophie Van Hoove

Het Directiecomité van Beobank

Het Directiecomité staat in voor het dagelijks bestuur van de Bank. Het is belast met de uitvoering van de strategie van de Bank in overeenstemming met de beleidskeuzes van de Raad van Bestuur. Het houdt tevens toezicht op de uitvoering van het businessplan en het budget.

Guy Schellinck: Voorzitter van het Directiecomité

Cyril Guilloret: Directeur Data, Digital & Growth Marketing

Guy Roosen: Directeur Sales

Koen Spinoy: Directeur Producten & Diversificatie

Wouter Van den Kerkhove: Directeur Risicobeheer & Permanente Controle

Hoofdzetel Beobank

Adres van onze hoofdzetel

Beobank NV/SA
Koning Albert II-laan 2,
1000 Brussel

Guy Schellinck

CMNE, onze aandeelhouder, en Beobank zijn niet beursgenoteerd, en daardoor beschermd tegen de druk van de financiële markten en de vaak overhaaste beslissingen die eruit kunnen voortvloeien.

Guy Schellinck, CEO

Hoe kunnen we u helpen?