Let op, geld lenen kost ook geld

Visa Internet Cashback

 • De Visa classic kaart die korting geeft op online aankopen

 • Wereldwijd aanvaard

 • Eerste jaar cadeau van 5 euro

Online aanvragen

Voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 3.000€. Jaarlijks Kostenpercentage van 12,49% (variabele actuariële debetrentevoet: 12,13%) met een jaarlijkse bijdrage van 5€.

Kortingen online

Kortingen online

U krijgt 3% korting op al uw internetaankopen betaald met uw kaart de eerste 3 maanden.

Daarna krijgt u 1% korting.

U krijgt maximum 200 euro terugbetaald per kalenderjaar1.

Aankoopverzekering

Exclusieve aankoopverzekering

Met de Beobank Visa kredietkaart geniet u automatisch van een Aankoopverzekering.

Lees meer
Lees meer

Hoe een classic Visa kaart aanvragen?

3 eenvoudige stappen

1
Vul het online aanvraagformulier in

En stuur het ons door. Het duurt enkele minuten.

2
Wij sturen u de documenten op

Zodra uw dossier is goedgekeurd, krijgt u de vereiste documenten. Die stuurt u ons ingevuld en ondertekend terug.

3
U krijgt uw kaart

Uw Beobank Visa Internet Cash Back kaart wordt opgestuurd na ontvangst en nazicht van de documenten. En uw geheime code enkele dagen later. Veel plezier ermee!

Voordelen van een Visakaart

 • Korting op uw online aankopen

  De eerste 3 maanden krijgt u 3% korting op al uw online aankopen, betaald met uw kaart. Nadien krijgt u nog steeds 1% korting.

 • 5 euro cadeau

  U krijgt het 1ste jaar 5 euro cadeau na de 1ste aankoop met uw kaart².

 • Zonder van bank te veranderen

  U hoeft geen zicht- of andere rekening bij Beobank te openen. Maar dat kan natuurlijk wel. Ontdek onze formules.

 • Veiligheid

  U geniet een exclusieve Aankoopverzekering.

  En u kunt kiezen voor de verzekering Kredietbeschermingsplan.

  Meer over veiligheid

 • Wereldwijd aanvaard

  U kunt betalen in 22 miljoen handelszaken en geld afhalen aan 1 miljoen automaten³.

  Reist u buiten Europe? Uit veiligheidsoverwegingen is het aangeraden ons op de hoogte te brengen. Bel ten laatste 1 week voor u vertrekt naar Beobank Service Center op 02 626 50 50. Reist u door meerdere landen? Geef dan alle data en bestemmingen door.

 • Controle

  U beheert uw kredietkaartrekening 24u/24 via Beobank Online en Beobank Mobile.

  Voor 0,50 euro per maand houdt Beobank Alert u, als u dat wenst, via sms en/of e-mail op de hoogte van wat er met uw kaart gebeurt.

 • Flexibel

  U hebt een kredietopening4 van bijvoorbeeld 3.000 euro die u op eigen tempo gebruikt en terugbetaalt.

  Via Cash Transfer kunt u geld overschrijven naar een zichtrekening.

  De innovatieve chip op uw kaart laat toe om kleine uitgaven snel, eenvoudig en contactloos te betalen.

 • Andere diensten

Ontdek onze andere kredietkaarten

Extra World Mastercard

Extra World Mastercard kredietkaart

Ontdek de kredietkaart die u 3% korting biedt de eerste 3 maanden, daarna tot 1%. U geniet verder van 4 exclusieve verzekeringen en betaalt terug op uw ritme.

Extra World Mastercard
Extra World Mastercard
Visa Gold

Visa Gold kredietkaart

Ontdek de Visa Gold kredietkaart die u meer financiële vrijheid geeft met een kredietopening van minimum 3.000 euro. De gouden kaart biedt ook veiligheid met haar 6 inbegrepen exclusieve verzekeringen. 

Visa Gold
Visa Gold

Een exclusieve Aankoopverzekering voor meer veiligheid

Uw aankopen gedekt bij diefstal met inbraak of geweld of accidentele schade1

U doet er goed aan om uw aankopen met uw Beobank kredietkaart te regelen.

De aankoopverzekering dekt uw aankopen2

 • van minimum 50 euro die u met uw kaart betaalt, zowel in België als in het buitenland
 • in geval van diefstal met inbraak of geweld of accidentele schade
 • gedurende 200 dagen vanaf de aankoopdatum
 • tot 1.000 euro per schadegeval en tot 2.000 euro per jaar.

Download hier het Schadeaangifteformulier Aankoopverzekering

Download hier de Algemene voorwaarden van de verzekering die bij de Beobank Visa horen

 

Beobank heeft deze verzekering afgesloten ten voordele van de houders van de Beobank Visa. Deze dekking wordt onderschreven door de verzekeringsmaatschappij Millstream Underwriting Limited (namens bepaalde verzekeraars bij Lloyds), Registered office: 52-56 Leadenhall Street London EC3A 2EB (referentienummer 308584). Raadpleeg de algemene voorwaarden voor de definities, de waarborgen en de vergoedingen, de uitsluitingen en de procedures ingeval van schadeaangifte. Ingeval van geschil, primeren de algemene voorwaarden van de verzekering op deze webpagina.

2 Draagbare telefoons uitgesloten. De volledige lijst van uitsluitingen en beperkingen vindt u terug in de Algemene voorwaarden.

Comfortabele kredietopening

U beschikt over een kredietopening die u gebruikt zoals u het wilt. Het bedrag (bijvoorbeeld 3.000 euro) bepalen we samen en wordt vermeld op al uw rekeninguittreksels. Uw beschikbare financiële reserve varieert naargelang uw uitgaven en terugbetalingen.

Voorbeeld

U beschikt over een kredietopening van 3.000 euro. De eerste maand geeft u 720 euro uit. Gedurende de volgende maand beschikt u over 2.280 euro (dit voorbeeld houdt geen rekening met eventueel verschuldigde debetinteresten).

 • Oorspronkelijke kredietopening: 3.000 euro
 • Uw geregistreerde uitgaven van de voorbije maand: 720 euro
 • Bedrag waarover u beschikt: 2.280 euro

Wenst u achteraf een wijziging van uw kredietopening te vragen (onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier)? Bel dan 02 626 50 50 voor advies op maat. Van maandag tot donderdag van 9u tot 19u en op vrijdag van 9u tot 15u30.    

Terugbetalen op uw ritme

U kunt uw uitgaven terugbetalen zoals u wilt. Elke maand krijgt u een gedetailleerd rekeninguittreksel waarop het volgende wordt vermeld: uw verrichtingen, het opgebruikte krediet, het minimum te betalen bedrag in geval van gespreide afbetaling.

Het totale door u te betalen bedrag is afhankelijk van het gebruik van uw kredietopening. Bij ontvangst van uw rekeninguittreksel hebt u steeds de keuze:

 • U wilt het volledige bedrag terugbetalen

Als u dat wenst, kunt u elke maand het volledige bedrag van uw uitgaven terugbetalen.

 • U wilt de betalingen spreiden1
  • Of u betaalt elke maand het minimum van 1/18de of 1/20ste (volgens het bedrag van uw kredietlijn) van de gebruikte financiële reserve terug, met een minimum van 25 euro2. In dat geval opteert u best voor een domiciliëring.
  • Of u betaalt meer terug, bijvoorbeeld 10% of 20%. In dat geval gebruikt u het overschrijvingsformulier dat u bij uw uittreksel vindt.

Om uw terugbetalingen te doen

 • Ofwel per overschrijving: gebruik het unieke rekeningnummer dat aan uw kredietkaart gelinkt is. En vermeld steeds de gestructureerde mededeling.
 • Kiest u voor een domiciliëring, bel dan Beobank Service Center op 02 626 50 50, van maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 12u30.

 

1 De actuariële debetrentevoet die van toepassing is op uw kredietkaart, vindt u terug op uw rekeninguittreksel.

2 1/18de (als uw kredietlijn kleiner dan of gelijk is aan 5.000 euro) of 1/20ste (als uw kredietlijn groter is dan 5.000 euro) van de gebruikte financiële reserve (met uitzondering van de jaarlijkse bijdrage) en met een minimum van 25 euro (behalve als het verschuldigde bedrag kleiner is dan 25 euro; in dat geval, betaalt u dat bedrag), vermeerderd met de jaarlijkse bijdrage.

Vragen & Antwoorden

Kan ik veilig online betalen?

Ja, Verified by Visa en Mastercard SecureCode zorgen ervoor dat u met uw Beobank kredietkaart veilig online kunt betalen bij de deelnemende internetwinkels. Voor elke aankoop krijgt u een SMS met een unieke identificatiecode op het GSM-nummer dat u ons gegeven hebt. Hebt u een Digipass, dan kunt u ook een code creëren met uw Digipass.

Meer weten

 

Kan ik overal betalen met mijn kaart?

Miljoenen handelszaken aanvaarden uw Beobank kredietkaart. En dat zowel in België als in de rest van de wereld. Klik hier voor de enkele landen waar u uw kaart niet kunt gebruiken.

Wat is het verschil tussen Visa en Mastercard?

Visa en Mastercard werken op een heel gelijkaardige manier. Hun kaarten worden wijdverbreid aanvaard, in meer dan 150 landen. En het is heel zeldzaam een zaak te vinden die wel de ene en niet de andere kaart aanvaardt. Aan u als consument om de kaart te nemen die u het beste past. Beobank biedt u de keuze uit een ruim aanbod Visa- en Mastercard-producten, aangevuld met Beobank voordelen.

1 Voorstel geldig voor elke nieuwe aanvraag van een Beobank Visa Internet Cash Back kredietkaart tot en met 30/11/2019. Gedurende de eerste 3 maanden na de toekenning van uw nieuwe kredietkaart krijgt u 3% korting op alle online aankopen betaald met uw kaart. Na 3 maanden krijgt u 1% korting. Alleen geldig voor uw aankopen (niet voor geldafhalingen, jaarlijkse bijdrage, kosten, interesten, automatische betalingen en overschrijvingen van de kredietkaartrekening). De korting wordt telkens automatisch in mindering gebracht op het uittreksel dat volgt op het uittreksel waarop uw aankoop verschijnt. Maximum 200 euro terugbetaald per kalenderjaar. De teller wordt elk jaar na de datum van het uittreksel van januari op nul gezet.

Beobank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van het Cash Back programma te allen tijde eenzijdig te wijzigen. In dat geval zult u hiervan minimum 2 maanden op voorhand op de hoogte worden gebracht.

2 Voorstel geldig voor aanvragen tot en met 30/11/2019. Na de eerste aankoop met uw kaart (op voorwaarde dat u die doet binnen de 3 maanden na de toekenning van de kaart) stort Beobank 5 euro op de rekening van uw kredietkaart.

3 Het bedrag van de kosten die aangerekend worden voor geldopvragingen wordt vermeld in de tarieven van de Bank. Er zijn enkele landen waar u de Beobank-kredietkaart niet kunt gebruiken.

4 Kredietopening, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en mits wederzijds akkoord. Rentevoeten van kracht op 29/11/2018, kunnen gewijzigd worden.