Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

Mobile app

BEOBANK MOBILE

 • Uw rekeningen beheren via uw smartphone,
  waar en wanneer u maar wilt

   

   

Google Play
App Store

Als u al toegang hebt tot Beobank Online, kunt u zich direct registreren via Beobank Mobile. Nog niet ingeschreven? Ga dan snel langs bij uw Beobank agentschap om toegang te krijgen tot Beobank Online.

login beobank app

Veilig, gratis en gebruiksvriendelijk

Onderweg nog een dringende overschrijving doen? De stand van uw kredietkaart checken op vakantie? Of in de winkel snel even kijken of uw loon al op uw rekening gestort is?

Met de gratis1 Beobank Mobile app hebt u, altijd en overal toegang tot uw rekeningen, kredietkaarten, verzekeringen en beleggingen op uw smartphone. 24/7.

U logt in alle veiligheid in met uw persoonlijke Beobank Mobile geheime code of via vingerafdruk of gezichtsherkenning, indien uw smartphone hiermee uitgerust is.

Uw rekeningen beheren

- De saldi, de verrichtingen en de financiële kenmerken raadplegen van uw persoonlijke en zakelijke rekeningen.

- Overschrijvingen uitvoeren tussen uw eigen rekeningen.

- Overschrijvingen uitvoeren naar rekeningen van derden2.

- Instantoverschrijvingen3 uitvoeren, die in real-time op de rekening van de begunstigde gecrediteerd worden. Handig als u nog snel een overschrijving wil regelen die u uit het oog verloren was.

- Met gemak al uw geplande en uitgevoerde overschrijvingen opvolgen.

Uw doorlopende betalingsopdrachten beheren.

- Op het startscherm in één oogopslag de laatste transacties zien op maximum 2 favoriete rekeningen die u gekozen hebt (door naar links te swipen).

- Nieuwe begunstigden registreren.

Vragen & Antwoorden

Hoe kan ik Beobank Mobile activeren?

Als u Beobank Online al gebruikt, kunt u Beobank Mobile activeren door het volgen van de volgende stappen:

 1. Download de Beobank Mobile app via de App store die overeenkomt met uw smartphone.
 2. Open de app en kies de identificatie-methode die voor u van toepassing is: als u een Digipass hebt, kies dan het type van Digipass dat u gebruikt. Indien u geen Digipass hebt, kies dan de optie ‘Inloggen zonder Digipass’ (in dat geval zal u enkel toegang hebben tot uw kredietkaartgegevens).
 3. Identificeer u met uw Beobank Online gebruikersnaam en wachtwoord, en bevestig uw identiteit met uw Digipass indien u er een hebt.
 4. Registreer uw smartphone.
 5. Kies uw Beobank Mobile geheime code.

Als u Beobank Online nog niet gebruikt maar wel een contract voor bankieren op afstand hebt, kunt u Beobank Mobile activeren door het volgen van de volgende stappen:

 1. Download de Beobank Mobile app via de App store die overeenkomt met uw smartphone.
 2. Open de app en kies de identificatie-methode die voor u van toepassing is. Identificeer u met uw gebruikersnaam en uw tijdelijke wachtwoord (die u gekregen hebt bij het openen van uw contract voor bankieren op afstand) en bevestig uw identiteit met uw Digipass (als u er een hebt).
 3. Wijzig uw tijdelijke wachtwoord in een permanent wachtwoord van uw keuze.
 4. Registreer uw smartphone.
 5. Kies uw Beobank Mobile geheime code.

Indien u nog geen contract voor bankieren op afstand hebt, kunt u dit afsluiten in uw agentschap. U krijgt dan een gebruikersnaam en een tijdelijk wachtwoord. Als u een betaalrekening bij ons hebt, ontvangt u ook een Digipass. Voor het activeren van de app volgt u daarna de stappen hierboven.

 

Werkt Beobank Mobile op alle types van smartphone?

De Beobank Mobile applicatie kan gebruikt worden op Apple (iOS versie 11.0 of hoger) en Android (versie 4.4 of hoger) smartphones en tablets.

Wat moet ik doen als mijn telefoon gestolen wordt?

Zelfs dan zijn er verschillende zaken die u beschermen. Allereerst is er uw Beobank Mobile geheime code die de toegang tot uw rekeningen beveiligt. Daarnaast hebt u waarschijnlijk ook een toegangscode ingesteld die uw smartphone zelf beveiligt.

Als u een Digipass hebt, kunt u ook de toegang op uw telefoon blokkeren via Beobank Online in het menu Mijn Profiel > Mobiele applicatie.

Als u geen Digipass hebt, kunt u contact opnemen met Beobank Service Center op het nummer +32 (0)2 626 50 50 (van maandag tot vrijdag van 8u tot 20u, en op zaterdag van 9u tot 12u30) en een aanvraag indienen om uw mobiel apparaat te laten schrappen.

Wat moet ik doen indien ik mijn Beobank Mobile code vergeten ben?

In dat geval moet u uw profiel uit de applicatie verwijderen. Daarna moet u opnieuw uw gebruikersprofiel registreren en een nieuwe Beobank Mobile geheime code kiezen.

Wat is Bevestiging Mobile?

Bevestiging Mobile is een manier van sterke authenticatie waarmee u uw online betalingen kunt bevestigen in overeenstemming met de Tweede Europese Richtlijn voor Betaaldiensten of PSD2 (meer info). Deze manier van bevestigen zal de geheime code via sms vervangen door een notificatie op uw smartphone. Deze notificatie geeft u de details van de transactie die op bevestiging wacht, en u bevestigt de betaling rechtstreeks in uw app met uw 6-cijferige geheime code.

Dit is de code die u gekozen hebt toen u zich voor het eerst registreerde bij de Beobank Mobile applicatie. Indien u ook uw betaalrekeningen beheert via uw app, gebruikt u deze geheime code om in te loggen op Beobank Mobile en om bepaalde gevoelige transacties en overschrijvingen te bevestigen in de app.

Overzicht van uw beleggingen en verzekeringen

- De waardering en details raadplegen van uw beleggingsportefeuille en uw pensioensparen, met een indicatie van uw rendement.

- Aan- en verkopen van aandelen

- Al uw verzekeringscontracten raadplegen: voertuig, woning, familiale, voorzorg en levensverzekering.

 

 

Extra World mastercard

Beheer van uw kredietkaarten

- De saldi en eigenschappen raadplegen van uw kredietkaarten.

- De verrichtingen raadplegen die nog niet verrekend werden op uw laatste uittreksel, evenals de historiek van verichtingen van uw laatste twee uittreksels.

- De informatie raadplegen die nodig is voor de betaling van de maandelijkse factuur.

- Digitale uittreksels activeren en uw uittreksels rechtstreeks in uw app raadplegen.

- Uw online aankopen bevestigen dankzij Bevestiging Mobile.

Hebt u enkel een kredietkaart en geen andere producten van Beobank ? Dan kunt u de app zonder Digipass installeren!

Veilig, gratis en gebruiksvriendelijk

Word nu klant & open een gratis betaalrekening

Praktische functies en tools

- Uw digitale uittreksels en andere digitale documenten op elk moment rechtstreeks in Beobank Mobile raadplegen. De digitale versies van uw bank- en/of kredietkaartuittreksels worden gedurende 10 jaar bewaard vanaf het moment van uw inschrijving voor de dienst digitale documenten.

- Een rechtstreekse link naar uw Beobank Online pagina’s, waar u nog meer functionaliteiten terugvindt.

- Een rechtstreekse link naar de Payconiq by Bancontact-app voor mobiele betalingen.

- Rechtstreeks in uw app een afspraak maken met uw adviseur.

- Via de berichtendienst van uw app een gesprek voeren met uw adviseur of agentschap, een fraudegeval melden of onze klantendienst contacteren. 

- Rechtstreeks contact opnemen met uw Beobank agentschap via telefoon of e-mail.

- Een newsfeed om u op de hoogte te houden van de laatste info en nieuwigheden in de app.

- Geo-lokaliseren van onze agentschappen en bankautomaten.

- Overschakelen naar de ‘route’ modus om te zien hoe je een Beobank agentschap of bankautomaat kunt bereiken.

- Meerdere gebruikers registreren in de app op eenzelfde toestel en deze gebruikers beheren.

- Gemakkelijk de taal van uw app wijzigen, los van de taal van uw smartphone.

- Uw Beobank Mobile geheime code zelf wijzigen.

1 Communicatiekosten en internetabonnement ten laste van de klant.

2 De geldende limieten zijn: 2500€ per verrichting en per dag, 10.000€ per week en 25.000€ per maand. Deze limieten kunnen worden aangepast aan uw behoeften.

3 U kiest er zelf voor of u al of niet een instantoverschrijving doet. Aan deze verrichting zijn kosten verbonden. Gelieve de Beobank tarieven te raadplegen voor de kosten die van toepassing zijn.