Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

Beobank Mobile

Beobank Mobile

 • Uw rekeningen beheren via uw smartphone,

  waar en wanneer u maar wilt.

   

   

Veilig, gratis en gebruiksvriendelijk

Onderweg nog een dringende overschrijving doen? De stand van uw kredietkaart of rekening checken op vakantie? Met de gratis1 Beobank Mobile app hebt u, altijd en overal toegang tot uw rekeningen, kredietkaarten, verzekeringen en beleggingen op uw smartphone. 24/7.

U logt veilig in met uw persoonlijke Beobank Mobile geheime code, of via vingerafdruk of gezichtsherkenning indien uw smartphone hiermee uitgerust is. Via de newsfeed van uw app blijft u op de hoogte van de laatste info en nieuwigheden.

Google Play
App Store

Hulp bij de 1ste aanmelding op Beobank Mobile zonder Digipass

Raadpleeg de pdf-steun

Hulp bij de 1ste aanmelding op Beobank Mobile en Beobank Online met Digipass

Ontdek hoe het Budgetbeheer te activeren in Beobank Online en Beobank Mobile

Nog geen toegang tot Beobank Mobile?

Als u al toegang hebt tot Beobank Online, kunt u dezelfde login-gegevens gebruiken voor de mobiele app. Zo niet, vraag uw toegang aan door het online formulier in te vullen of ga langs in een agentschap.

Uw toegang online aanvragen

Wachtwoord vergeten of geblokkeerd?

U kent uw gebruikersnaam, maar u bent uw wachtwoord vergeten of uw wachtwoord is geblokkeerd?

Uw wachtwoord resetten

Uw gebruikersnaam vergeten?

U weet niet meer of u een gebruikersnaam hebt of u bent hem vergeten?

Uw gebruikersnaam opvragen
Rekeningen beheren

Uw rekeningen beheren

Beobank Online biedt u alles wat nodig is om vlot uw rekeningen te beheren, zoals uw saldi en verrichtingen raadplegen, overschrijvingen doen naar rekeningen van derden2 en tussen uw eigen rekeningen, uw geplande en uitgevoerde overschrijvingen opvolgen, of instantoverschrijvingen3 uitvoeren die in real-time op de rekening van de begunstigde gecrediteerd worden. En u beheert uw begunstigden en uw doorlopende betalingsopdrachten. Bovendien hebt u een rechtstreekse link naar uw Beobank Online pagina’s, waar u nog meer functionaliteiten terugvindt.

Extra World mastercard

Beheer van uw kredietkaarten

Snel even de stand van uw kredietkaart bekijken? Geen probleem. U ziet meteen de verrichtingen die nog niet verrekend werden op uw laatste uittreksel, evenals de historiek van verrichtingen van uw laatste twee uittreksels. U raadpleegt de eigenschappen van uw kredietkaart of de informatie die nodig is voor de betaling van de maandelijkse factuur. En u kunt uw digitale uittreksels activeren om ze rechtstreeks in uw app te raadplegen.

budgetbeheer

Budgetbeheer

Met de gratis Budgetbeheer-functie in Beobank Mobile en Beobank Online, hebt u alles in handen om uw maandelijkse inkomsten en uitgaven op een overzichtelijke en efficiënte manier te beheren. Dankzij de integratie in Beobank Mobile en Beobank Online, worden alle verrichtingen van de voorbije 24 maanden op de door u gekozen betaal- en spaarrekeningen bij Beobank automatisch ingedeeld in overzichtelijke categorieën. Bovendien hebt u de mogelijkheid om zelf categoriseringsregels te creëren zodat uw budgetbeheer beantwoordt aan uw persoonlijke voorkeuren.

Budgetbeheer in detail
Digitale uittreksels

Digitale uittreksels

Maak het uzelf gemakkelijk door uw papieren bank- en/of kredietkaartuittreksels in te ruilen voor online uittreksels. Die zijn niet alleen praktischer, sneller en gratis, maar u kunt ze altijd en overal raadplegen in Beobank Mobile samen met uw andere digitale documenten. De digitale versies van uw uittreksels worden gedurende 10 jaar bewaard vanaf het moment van uw inschrijving. Zo wordt iets opzoeken kinderspel.

Meer info

Meer info
Belggingen raadplegen

Overzicht van uw beleggingen en verzekeringen

Raadpleeg de waardering, de details en het rendement van uw beleggingsportefeuille en uw pensioensparen. Koop en verkoop aandelen. Bekijk de verzekeringscontracten van uw voertuig-, woning-, familiale-, voorzorg- en levensverzekering, of vraag een offerte aan voor een woning- of familiale verzekering.

Veilig, gratis en gebruiksvriendelijk

Word nu klant & open een gratis betaalrekening
online betalen

Uw online betalingen regelen

Dankzij Bevestiging Mobile kunt u uw online aankopen rechtstreeks in uw app bevestigen met uw Beobank Mobile geheime code. Bovendien hebt u in de app een rechtstreekse link naar de Payconiq by Bancontact-app voor uw mobiele betalingen.

Ontdek alles over veilig betalen op internet.
Contacteren

Uw adviseur contacteren

Via de berichtendienst van uw app kunt u een gesprek voeren met uw adviseur of agentschap, een fraudegeval melden of onze klantendienst contacteren. U hebt ook de mogelijkheid om op elke moment rechtstreeks in de app een afspraak te maken met uw adviseur.

Vragen & Antwoorden

Hoe kan ik Beobank Mobile activeren?

Hulp bij de 1ste aanmelding op Beobank Mobile

Als u Beobank Online al gebruikt, kunt u Beobank Mobile activeren door het volgen van de volgende stappen:

 1. Download de Beobank Mobile app via de App store die overeenkomt met uw smartphone.
 2. Open de app en kies de identificatie-methode die voor u van toepassing is: als u een Digipass hebt, kies dan het type van Digipass dat u gebruikt. Indien u geen Digipass hebt, kies dan de optie ‘Inloggen zonder Digipass’ (in dat geval zal u enkel toegang hebben tot uw kredietkaartgegevens).
 3. Identificeer u met uw Beobank Online gebruikersnaam en wachtwoord, en bevestig uw identiteit met uw Digipass indien u er een hebt.
 4. Registreer uw smartphone.
 5. Kies uw Beobank Mobile geheime code.

Als u Beobank Online nog niet gebruikt maar wel een contract voor bankieren op afstand hebt, kunt u Beobank Mobile activeren door het volgen van de volgende stappen:

 1. Download de Beobank Mobile app via de App store die overeenkomt met uw smartphone.
 2. Open de app en kies de identificatie-methode die voor u van toepassing is. Identificeer u met uw gebruikersnaam en uw tijdelijke wachtwoord (die u gekregen hebt bij het openen van uw contract voor bankieren op afstand) en bevestig uw identiteit met uw Digipass (als u er een hebt).
 3. Wijzig uw tijdelijke wachtwoord in een permanent wachtwoord van uw keuze.
 4. Registreer uw smartphone.
 5. Kies uw Beobank Mobile geheime code.

Indien u nog geen contract voor bankieren op afstand hebt, kunt u dit afsluiten in uw agentschap. U krijgt dan een gebruikersnaam en een tijdelijk wachtwoord. Als u een betaalrekening bij ons hebt, ontvangt u ook een Digipass. Voor het activeren van de app volgt u daarna de stappen hierboven.

 

Werkt Beobank Mobile op alle types van smartphone?

De Beobank Mobile applicatie kan gebruikt worden op Apple (iOS versie 11.0 of hoger) en Android (versie 6.0 of hoger) smartphones en tablets.

Hulp bij de 1ste aanmelding op Beobank Mobile

Wat moet ik doen als mijn telefoon gestolen wordt?

Zelfs dan zijn er verschillende zaken die u beschermen. Allereerst is er uw Beobank Mobile geheime code die de toegang tot uw rekeningen beveiligt. Daarnaast hebt u waarschijnlijk ook een toegangscode ingesteld die uw smartphone zelf beveiligt.

Als u een Digipass hebt, kunt u ook de toegang op uw telefoon blokkeren via Beobank Online in het menu Mijn Profiel > Mobiele applicatie.

Als u geen Digipass hebt, kunt u contact opnemen met Beobank Service Center op het nummer +32 (0)2 622 20 00 (van maandag tot vrijdag van 8u tot 20u, en op zaterdag van 9u tot 12u30) en een aanvraag indienen om uw mobiel apparaat te laten schrappen.

Wat moet ik doen indien ik mijn Beobank Mobile code vergeten ben?

In dat geval moet u uw profiel uit de applicatie verwijderen. Daarna moet u opnieuw uw gebruikersprofiel registreren en een nieuwe Beobank Mobile geheime code kiezen.

Wat is Bevestiging Mobile?

Bevestiging Mobile is een manier van sterke authenticatie waarmee u uw online betalingen kunt bevestigen in overeenstemming met de Tweede Europese Richtlijn voor Betaaldiensten of PSD2 (meer info). Deze manier van bevestigen zal de geheime code via sms vervangen door een notificatie op uw smartphone. Deze notificatie geeft u de details van de transactie die op bevestiging wacht, en u bevestigt de betaling rechtstreeks in uw app met uw 6-cijferige geheime code.

Dit is de code die u gekozen hebt toen u zich voor het eerst registreerde bij de Beobank Mobile applicatie. Indien u ook uw betaalrekeningen beheert via uw app, gebruikt u deze geheime code om in te loggen op Beobank Mobile en om bepaalde gevoelige transacties en overschrijvingen te bevestigen in de app.

Hulp bij de 1ste aanmelding op Beobank Mobile

 

1 Communicatiekosten en internetabonnement ten laste van de klant.

2 De geldende limieten zijn: 2500€ per verrichting en per dag, 10.000€ per week en 25.000€ per maand. Deze limieten kunnen worden aangepast aan uw behoeften.

3 U kiest er zelf voor of u al of niet een instantoverschrijving doet. Aan deze verrichting zijn kosten verbonden. Gelieve de Beobank tarieven te raadplegen voor de kosten die van toepassing zijn.