Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Beobank : 4de beste bankapp in België in 2023

Beobank online

Elk jaar publiceert adviesbureau Sia Partners zijn ranglijst van internationale bankapps  en dit jaar is geen uitzondering. We zijn er opnieuw trots op dat we in deze ranglijst zijn opgenomen, met een 4e plaats onder de 5 beste bankapplicaties in België!

Ontdek waarom onze applicatie opvalt in deze steeds veranderende wereld: soepele navigatie, een volledig overzicht van ons productaanbod, een verbeterde zoekfunctie en nog veel meer. Ontdek alle functies die ons hebben geholpen om dit jaar zo goed te presteren!

1. Online betalen

Uiteraard kan u Beobank Online en Beobank Mobile gebruiken om volledig veilig online te betalen, uw bankafschriften te raadplegen, geld over te schrijven, een domiciliëring in te stellen of beheren, uw transacties te raadplegen, het saldo van uw debet- of kredietkaart te bekijken, uw permanente opdrachten beheren, uw verzekeringscontracten bekijken, … Volledig veilig inloggen doet u met uw persoonlijke en geheime Beobank Mobile-code.

De verbinding is volledig beveiligd dankzij uw persoonlijke en geheime Beobank Mobile code. U kan ook inloggen met behulp van de vingerafdrukscanner of gezichtsherkenning van uw smartphone, indien deze functies beschikbaar zijn op uw telefoon.

2. Uw budget beheren

De Budgetbeheer-tool toont u in handige grafieken welke inkomsten u ontvangt en hoe u uw geld uitgeeft. Zo behoudt u het overzicht en ziet u in een oogopslag waar uw geld vandaan komt en waar het naartoe gaat. U kan zelf transacties categoriseren en u krijgt al uw verrichtingen van de laatste 24 maanden te zien. Deze functie is eenvoudig te gebruiken, werkt automatisch en is volledig gratis.

En omdat we ervan overtuigd zijn dat elke kleine actie een positieve impact kan hebben op het milieu, lanceerden we een tool om uw CO2-voetafdruk (van al uw uitgaven) te simuleren. Deze dienst is gratis en toegankelijk voor iedereen via de functie "Budgetbeheer".

3. Simulaties maken en online producten aanvragen1

Online een betaal- en/of spaarrekening, zichtrekening, verzekeringen, creditcards, kortlopende leningen en effectenrekeningen openen is nu mogelijk via Beobank Online.

Voor deze verzekeringen kan u ook online een schadegeval aangeven. U moet dan enkele vragen beantwoorden over de aard van het schadegeval, een beschrijving geven van de schade en eventueel foto's en/of bewijsstukken toevoegen. De aangifte wordt opgeslagen en kan daarna nog eenvoudig worden aangepast.

4. Volg uw beleggingen en plaats beursorders

Bekijk en beheer uw beleggingsportefeuille wanneer u maar wil via Beobank Online en Beobank Mobile. Dankzij eenvoudige en overzichtelijke dashboards kan u op elk moment de samenstelling en evolutie van uw portefeuille (spreiding, waardering, prestaties) bekijken.U kan ook de verval- en betaaldatum van coupons raadplegen. Onze beleggings- en vermogensadviseurs staan uiteraard altijd klaar om u te helpen bij de samenstelling of bijsturing van uw portefeuille in functie van uw beleggersprofiel.

5. Fraudebescherming

Bent u uw debet- of kredietkaart kwijt, werd ze gestolen of denkt u slachtoffer te zijn van fraude? In Beobank Online of uw mobiele app kan u die onmiddellijk laten blokkeren en een nieuwe aanvragen. Door snel te reageren kan u zo grotere schade voorkomen. Hoe u dat doet, ziet u hier. U kan ook Beobank Alert activeren, een gratis dienst die u per sms verwittigt als er een transactie van € 150 of meer met uw kredietkaart is gebeurd.

Fraudeurs worden helaas steeds creatiever. Het is dus belangrijk om waakzaam te blijven. Beobank zal u nooit om uw gebruikersnaam, wachtwoord, pincode of andere gevoelige gegevens vragen. Als u een dergelijk verzoek krijgt, geef er dan geen gevolg aan en meld het ons via dit online formulier.

6. ZOOMIT & ITSME®

Valideer veilig uw transacties en uw online aankopen zonder Digipass dankzij ITSME®.

Nog geen toegang tot bankieren op afstand? Vraag dan uw login aan in uw kantoor of via het online formulier. Download vervolgens de Beobank Mobile app via de Play Store of App Store en meld u aan via ITSME®.

 Voortaan kan u al uw digitale facturen en loonbrieven veilig centraliseren in uw mobiele app en in Beobank Online dankzij Zoomit. Een handige, ecologische en gratis oplossing waarmee u op een 100% veilige manier in enkele kliks uw documenten kan bekijken en rekeningen kan betalen.

7. Chatten met Pixy, uw virtuele digitale assistent

U kan ook hulp krijgen van uw virtuele assistent Pixy. Die kan u wegwijs maken in het online bankieren en uw vragen 24u/24 beantwoorden.

Toch liever persoonlijk advies? Uiteraard staat er ook steeds een Beobank-adviseur voor u klaar. Hij of zij maakt graag tijd voor u vrij in een van onze kantoren.

8. Beheer uw betaalkaartlimieten

Op elk moment kan het bedrag van uw betalingen- en opnamelimieten op uw debetkaarten worden aangepast aan uw behoeften. U bepaalt het bedrag en de duur van de wijziging. Terugkeren naar de standaardlimiet is net zo gemakkelijk. Dit is een snelle en handige functie voor grotere aankopen of opnames.

9. Beheer uw overschrijvingslimieten

Wilt u een grote overschrijving doen? Het is nu mogelijk om de maximale overschrijvingslimiet online aan te passen en te verhogen. Een wijziging is altijd tijdelijk en de oorspronkelijke limiet wordt na een bepaalde periode opnieuw ingesteld.

10. Maak een afspraak per video

Afspraken op afstand worden steeds populairder. Deze functie is nu ook beschikbaar in Beobank Online en Beobank Mobile. Zo kunt u toch in contact blijven met uw Beobank adviseur, zonder u te moeten verplaatsen.

Heeft u nog geen online toegang?

Download de Beobank Mobile App en word klant

 

 

1. Lening op afbetaling en/of kredietlijn gekoppeld aan een kredietkaart, bestemd voor particulieren, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier en wederzijds akkoord. Het tarief, het aflossingsbedrag en de maximale wettelijke aflossingstermijn zijn afhankelijk van het geleende bedrag.

2. Beobank NV is een verbonden agent voor de verzekeringsproducten van Partners Verzekeringen NV. Raadpleeg eerst de informatiedocumenten.

Opgelet, geld lenen kost ook geld.

Hoe kunnen we u helpen?