Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

De voordelen van een bijzondere kredietkaart

De Extra kaart, voor zorgeloos shoppen.

Koopt u vaak op krediet of online? Dat kan met alle kredietkaarten. Maar eentje die u extra voordelen, kortingen, bescherming en verzekeringen biedt? Die vindt u niet zo snel!

Een kredietkaart dient alleen maar om op krediet te kopen, eenvoudig online te betalen … en aan het einde van elke maand het opgenomen bedrag terug te betalen. Toch biedt ze nog veel meer mogelijkheden!

Uw online aankopen beschermd tegen risico’s

Bent u soms ongerust als u online koopt? De Beobank Extra Mastercard* is een kredietkaart die u beschermt tegen fraude en oplichting op het web, u schadeloos stelt als uw bestelling beschadigd of helemaal niet wordt geleverd en zelfs uw oorspronkelijke waarborg met een jaar verlengt. Check de voorwaarden van de verzekeringen hier.

Privileges voor wie graag shopt

Is gaan shoppen of online bestellen je lust en je leven? Dan is dit uw ideale kaart! U krijgt 1% terug betaald op uw aankopen in de meest diverse e-shops (van sneakers en schoenen tot kleding, make-up, parfum, …), maar ook in de winkel*. De korting wordt telkens automatisch gecrediteerd op het uittreksel dat volgt op het uittreksel waarop uw aankoop verschijnt.

Online follow-up en waarschuwingen

Het kan gebeuren dat u even uit het oog verliest hoeveel u al hebt uitgegeven, in de drukte van de feestdagen of als u een verjaardag voorbereidt. Via Beobank Online of via de Beobank app hebt u altijd en overal het saldo van uw rekening bij de hand. Raadpleeg uw laatste transacties. Of stel via de dienst Beobank Alert gratis handige waarschuwingen in, zodat u het meteen merkt als een transactie 150 euro overschrijdt of wanneer u 90% van uw kredietlimiet hebt bereikt. Zo vermijdt u onprettige verrassingen als u uw uittreksel ontvangt.

Altijd beschermd tegen fraude

Vindt u dat een transactie er verdacht uitziet? Heeft u schrik dat u het slachtoffer van fraude bent geworden? Is uw kaart gestolen? Met de Nulfranchisebescherming wordt u niet aansprakelijk gesteld voor transacties die u niet hebt uitgevoerd! Deze bescherming geldt voor alle aankopen die u doet in winkels, online, per telefoon, via een mobiel toestel of aan een terminal.

Terugbetalen “wanneer u dat goed uitkomt”

Op krediet kopen is fantastisch … maar u moet die bedragen natuurlijk wel terugbetalen. Toch bent u niet verplicht om elke keer alles terug te betalen. Met de Beobank Extra Mastercard* doet u dat op uw eigen tempo: ofwel betaalt u alles ineens terug, ofwel spreid u de terugbetalingen. Is dat niet handig? U beheert dus uw budget zoals het u goed uitkomt!

Klaar om te profiteren van al deze voordelen?

Lees meer

* Kredietopening van onbepaalde duur, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier en wederzijds akkoord.
Alleen geldig voor aankopen (niet voor afhalingen in contanten, jaarlijkse bijdrage, kosten, interesten, overschrijvingen van de kredietkaartrekening, aankopen van cryptogeld en transacties via een tussenpersoon zoals een e-wallet of een betalingsplatform als deze aan cash transacties worden gelijkgesteld). Maximum 100€ terugbetaald per kalenderjaar. De teller wordt elk jaar na de datum van het uittreksel van januari op nul gezet. Beobank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van het Cash Back programma te allen tijde eenzijdig te wijzigen. In dat geval zult u hiervan minimum 2 maanden op voorhand op de hoogte worden gebracht.

Let op, geld lenen kost ook geld

Hoe kunnen we u helpen?