Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

De voordelen van een bijzondere kredietkaart

De Extra kaart, voor zorgeloos shoppen.

In de winkel shoppen of online? Met een kredietkaart kan dit allebei. Bepaalde kredietkaarten bieden u ook extra voordelen, kortingen of verzekeringen.

Een kredietkaart dient om op krediet te kopen, eenvoudig online te betalen … en aan het einde van elke maand het opgenomen bedrag terug te betalen. Toch biedt ze nog veel meer mogelijkheden!

Uw online aankopen beschermd tegen risico’s

Bent u soms ongerust als u online koopt? De Beobank Extra Mastercard1 bevat een verzekeringspakket2 dat u beschermt tegen fraude en oplichting op het web, u schadeloos stelt als uw bestelling beschadigd of helemaal niet wordt geleverd, en zelfs uw oorspronkelijke waarborg met een jaar verlengt. Check de voorwaarden van de verzekeringen hier.

Privileges voor wie graag shopt

Is gaan shoppen of online bestellen uw lust en leven? Dan is dit uw ideale kaart! U krijgt 1% terugbetaald op uw aankopen in de meest diverse e-shops, maar ook in de winkel. De korting wordt telkens automatisch gecrediteerd op het uittreksel dat volgt op het uittreksel waarop uw aankoop verschijnt.

Online follow-up en waarschuwingen

Het kan gebeuren dat u even uit het oog verliest hoeveel u al hebt uitgegeven, in de drukte van feestdagen of als u een verjaardag voorbereidt. Via Beobank Online of via de Beobank app hebt u altijd en overal het saldo van uw rekening bij de hand. Raadpleeg uw laatste transacties. Of stel via de dienst Beobank Alert gratis handige waarschuwingen in, zodat u het meteen merkt als een transactie 150 euro overschrijdt of wanneer u 90% van uw kredietlimiet hebt bereikt. Zo vermijdt u onprettige verrassingen als u uw uittreksel ontvangt.

Terugbetalen

Wanneer u op krediet koopt moet u die bedragen natuurlijk ook terugbetalen. Toch bent u niet verplicht om elke keer alles terug te betalen. Met de Beobank Extra Mastercard1 doet u dat op uw eigen tempo: ofwel betaalt u alles ineens terug, ofwel spreidt u de terugbetalingen. Is dat niet handig? U beheert dus uw budget zoals het u goed uitkomt!

In de winkel shoppen of online?

Lees meer

1 Kredietopening van onbepaalde duur, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier en wederzijds akkoord.
Alleen geldig voor aankopen (niet voor afhalingen in contanten, jaarlijkse bijdrage, kosten, interesten, overschrijvingen van de kredietkaartrekening, aankopen van cryptogeld en transacties via een tussenpersoon zoals een e-wallet of een betalingsplatform als deze aan cash transacties worden gelijkgesteld). Maximum 100€ terugbetaald per kalenderjaar. De teller wordt elk jaar na de datum van het uittreksel van januari op nul gezet. Beobank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van het Cash Back programma te allen tijde eenzijdig te wijzigen. In dat geval zult u hiervan minimum 2 maanden op voorhand op de hoogte worden gebracht.

2 Beobank heeft deze verzekeringen afgesloten ten voordele van de houders van een Beobank Extra Mastercard. Deze dekkingen worden onderschreven bij de onderneming Europ Assistance Belgium, BTW BE 0738.431.009 RPR Brussel, Kantersteen 47, 1000 Brussel, Belgisch filiaal van Europ Assistance SA, verzekeraar naar Frans recht met maatschappelijke zetel te 2, rue Pillet-Will te 75009 Parijs, Frankrijk (451 366 405 RCS Parijs), erkend onder code 0888 voor de takken 1, 9, 13, 16 en 18, onder toezicht van de Nationale Bank van België, Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Let op, geld lenen kost ook geld

Hoe kunnen we u helpen?