Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Profiteer van voordelen en unieke ervaringen dankzij uw Beobank Mastercard kredietkaart!

?

Uw kaart van Mastercard is veel meer dan een betaalmiddel. Ze garandeert u tal van voordelen en verleent u toegang tot onvergetelijke ervaringen.

Waar ter wereld u zich ook bevindt, dankzij een kredietkaart beschikt u over een geldreserve die u meer bepaald helpt om het hoofd te bieden aan onverwachte omstandigheden. Maar een kaart kan zoveel meer. Beobank biedt u een brede waaier aan Mastercards (Beobank Extra Mastercard, Beobank Elite Travel Mastercard, ...) met exclusieve voordelen.

Priceless experiences

Beobank is de eerste Belgische bank die deelneemt aan het gepersonaliseerde Priceless-programma1 van Mastercard. Dit geeft u toegang tot een digitaal platform met meerdere voordelen die speciaal bedacht werden voor de houders van een Mastercard kredietkaart. Aldus kunt u deelnemen aan exclusieve ervaringen op vele gebieden: cultuur, sport, reizen, gastronomie, muziek, ... U kunt ook een reis naar Disneyland® Paris winnen of uw kind een unieke ervaring bezorgen door hem of haar de spelers van de UEFA® Champions League te laten begeleiden als ze het veld opgaan. Tot slot geeft het Priceless programma recht op exclusieve kortingen zoals een tijdelijke cashback bij Maasmechelen Shopping Village.

Prioritaire toegang bij de veiligheidscontrole op de luchthaven

Neemt u het vliegtuig en wilt u de lange wachtrijen aan de security check vermijden? Met Mastercard Travel Experiences® kan dat. Concreet geeft dit voordeel u toegang tot de Mastercard Airport Security Fast Track2 diensten. Daarmee krijgt u voorrang bij de veiligheidscontroles op 68 luchthavens in 16 landen, waaronder Brussels Airport en Brussels South Charleroi Airport. Met uw Beobank Mastercard kredietkaart krijgt u 4 gratis Fast Track3  toegangen in 2022 en kunt u er meer kopen tegen een verminderde prijs, speciaal voor de mensen die met u meereizen. Om dit voordeel te genieten, gaat u gewoon naar Mastercard Travel Experiences of downloadt u de app en boekt u uw prioritaire toegang. U kunt de tijd die u bespaart gebruiken om te ontspannen, te winkelen of uw voordeel te doen met kortingen in een van de luchthavenrestaurants.

Cashback in het buitenland

Uw reis wordt nog interessanter dankzij het Mastercard Travel Rewards® programma. Haal alles uit uw reizen naar het buitenland (18 landen) en doe uw aankopen met uw Beobank Mastercard bij deelnemende handelaars (250 handelaars). Dankzij uw Beobank Mastercard kredietkaart ontvangt u cashback4 op uw aankopen. U hoeft niets te doen om aanspraak te kunnen maken op deze cashback; dit wordt automatisch verrekend op uw Mastercard. En dankzij de online aanbiedingen kunt u er zelfs uw voordeel mee doen als u niet in het buitenland of op reis bent. Raadpleeg de lijst van deelnemende handelaren rechtstreeks op de website van Mastercard.

1Priceless, Mastercard Travel Experiences en Mastercard Travel Rewards zijn programma's van Mastercard. Beobank heeft deze diensten afgesloten met Mastercard ten behoeve van houders van een Beobank kredietkaart: Beobank Elite Travel Mastercard (Metal), Beobank Extra Mastercard, Beobank Extra World Mastercard, Beobank Q8 World Mastercard, Beobank Neckermann World Mastercard, Beobank Flying Blue World Mastercard en Beobank Premium Flying Blue World Mastercard. Mastercard Airport Security Fast Track is een dienst van Mastercard in samenwerking met DragonPass.

Geldig op alle luchthavens die door dit programma worden bediend, lijst beschikbaar op Mastercard Travel Experiences.

3  Aanbod geldig tot 31/12/2022. Alleen de kaarthouder die hiervoor in aanmerking komt, kan profiteren van het lidmaatschap en de 4 aangeboden prioritaire toegangen (reservering van de toegangen vóór 31/12/2022).

De cashback die Mastercard uitkeert in het kader van het Mastercard Travel Rewards-programma staat los van een eventueel cashback-programma op uw kredietkaart. De Mastercard Travel Rewards cashback transactie verschijnt direct op uw rekeningoverzicht en wordt door Mastercard® binnen 30 dagen na een in aanmerking komende aankoop gecrediteerd. Uw deelname aan het programma zal de prijs van goederen en diensten die u in de winkel koopt niet verlagen. De voorwaarden van het aanbod en het bedrag van de cashback variëren afhankelijk van de deelnemende handelaar. De voorwaarden van de aanbiedingen kunnen worden bekeken op mtr.mastercardservices.com.

De informatie op deze pagina is niet volledig. Voor een volledig overzicht van de voorwaarden en uitsluitingen verwijzen wij u naar de Algemene Voorwaarden van de diensten: Priceless, Mastercard Travel Experiences en Mastercard Travel Rewards.

Wilt u intekenen voor een Beobank Mastercard kredietkaart?

Neem dan contact op met uw Beobank adviseur.

Hoe kunnen we u helpen?