Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Avantage Mastercard

Uw Mastercard® voordelen

  • Een wereld van exclusiviteit wacht op u.
    Priceless® biedt u inspirerende en onvergetelijke ervaringen in de steden waar u woont en heen reist.
    Met de Mastercard® Airport Security Fast Track dienst geniet u van een superieure reiservaring.
    U krijgt cashback in het buitenland met Mastercard® Travel Rewards.

1Priceless, Mastercard Travel Experiences en Mastercard Travel Rewards zijn programma's van Mastercard. Beobank heeft deze programma's afgesloten met Mastercard ten voordele van houders van een Beobank kredietkaart: Beobank Elite Travel Mastercard (Metaal), Beobank Extra Mastercard, Beobank Extra World Mastercard, Beobank Q8 World Mastercard, Beobank Neckermann World Mastercard, Beobank Flying Blue World Mastercard en Beobank Premium Flying Blue World Mastercard. Mastercard Airport Security Fast Track is een dienst die wordt aangeboden door Mastercard in samenwerking met DragonPass. De informatie op deze pagina is niet uitputtend. Voor een compleet overzicht van de voorwaarden en uitsluitingen verwijzen wij u naar de Algemene Voorwaarden van de programma's: Priceless, Mastercard Travel Experiences en Mastercard Travel Rewards.

Geldig voor alle luchthavens die bij dit programma zijn aangesloten, lijst beschikbaar op Mastercard Travel Experiences.

Aanbod geldig tot 31/12/2023. Alleen de houder van de kredietkaart die in aanmerking komt voor de dienst kan aanspraak maken op het lidmaatschap en de 4 gratis prioritaire toegangen (reservering van de toegangen voor 31/12/2023).

De cashback die Mastercard in het kader van het Mastercard Travel Rewards programma betaalt, staat los van een cashbackprogramma inbegrepen bij uw kredietkaart. De Mastercard Travel Rewards cashback-transactie verschijnt direct op uw rekeningafschrift en wordt binnen 30 dagen na een in aanmerking komende aankoop door Mastercard gecrediteerd. Uw deelname aan het programma zal niet leiden tot een verlaging van de prijs van goederen en diensten die u in de winkel koopt. De voorwaarden van het aanbod en het bedrag van de cashback variëren naargelang de deelnemende handelaar. De voorwaarden van de aanbieding zijn te vinden op mtr.mastercardservices.com.

5 Wedstrijd georganiseerd door Mastercard.

Beobank NV/SA, Kredietgever, Koning Albert II-laan 2, 1000 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6142 - BIC: CTBKBEBX 

Hoe kunnen we u helpen?