Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Avantage Mastercard

Uw Mastercard® voordelen

 • Een wereld van exclusiviteit wacht op u.
  Priceless® biedt u inspirerende en onvergetelijke ervaringen in de steden waar u woont en heen reist.
  Met de Mastercard® Airport Security Fast Track dienst geniet u van een superieure reiservaring.
  U krijgt cashback in het buitenland met Mastercard® Travel Rewards.

Ontdek de voordelen van Priceless

 • unieke en onvergetelijke ervaringen in de steden waar u woont en heen reist (Brussel, Parijs, Londen, Barcelona, Rome...)
 • ervaringen vol passie (evenementen met wereldfaam, reizen, culturele uitstappen, concerten, kooklessen, proeverijen enz.)
 • digitale ervaringen (virtuele rondleidingen, ontmoetingen met beroemdheden, kooklessen enz.)
 • onvergetelijke herinneringen met uw dierbaren
 • kortingen bij Avis, Booking en Philips

Deze ervaringen kunt u meermaals beleven.Om er optimaal van te genieten raden wij u aan de Priceless-website regelmatig te bezoeken.

Hoe geniet u van de voordelen van Priceless? 

Als uw kaart in aanmerking komt1, wordt Priceless automatisch opgenomen op uw Beobank Mastercard.

Om te profiteren van de ervaringen en kortingen.

 1. Bezoek Priceless en ontdek de exclusieve ervaringen en aanbiedingen.
 2. Kies de ervaring/korting waarin u geïnteresseerd bent en volg de instructies. 
 3. Ontvang een e-mail ter bevestiging.
 4. Geniet van uw ervaring/korting!

Ter informatie:

 • Voor sommige ervaringen wordt u gevraagd uw kredietkaartnummer van 16 cijfers in te voeren om te controleren of u in aanmerking komt.
 • Voor sommige ervaringen wordt u doorverwezen naar de websites van de partners.

Ontdek de voordelen van de dienst
Mastercard® Airport Security Fast Track

 • Een service beschikbaar op 64 luchthavens1 in de wereld 
 • Een eersteklas ervaring: sla de wachtrijen over en profiteer van uw tijd om te ontspannen, te winkelen of te eten op de luchthaven
 • Er gaat minder tijd verloren in wachtrijen2
 • Een service die automatisch is inbegrepen in uw Beobank Mastercard kredietkaart voor zover die in aanmerking komt
 • 4 toegangen aangeboden in 20223 en de mogelijkheid om prioritaire toegangen te kopen tegen verlaagde prijzen

Hoe werkt het? 

De Mastercard Airport Security Fast Track service boeken gaat snel en eenvoudig. Schrijf u in op Mastercard Travel Experiences of download de app op uw gebruikelijke downloadplatform4.

1. Ga naar Mastercard Travel Experiences of app van Mastercard Travel Experience. 

2. Maak uw account aan (als u zich nog niet voor de service hebt geregistreerd) of log in op uw Mastercard Travel Experience-account. Wanneer u zich registreert, wordt u gevraagd uw kredietkaartgegevens in te voeren om te controleren of u voor de dienst in aanmerking komt.

3. Zoek naar uw luchthaven van vertrek. Een icoon3 geeft aan of de dienst beschikbaar is op de luchthaven. Als de dienst beschikbaar is, klikt u op "reserveren" en geeft u de terminal, het aantal passagiers en de gewenste tijd op. Indien u over gratis prioritaire toegang beschikt, zal dit automatisch in mindering worden gebracht bij de laatste fase van de boeking van uw toegang(en).

4. Ontvang uw toegangen per e-mail of via de app.

5. Ga naar de veiligheidscontrole van de luchthaven en toon uw prioritaire toegang.

 

Klik hier voor meer informatie. 

Het aantal aangesloten luchthavens kan veranderen.
Kortere wachttijd dan standaard wachtrijen.
Aanbieding geldig tot 31/12/2022. Alleen de houder van de kredietkaart die in aanmerking komt voor de service kan aanspraak maken op het lidmaatschap en de 4 gratis prioritaire toegangen (reservering van de toegangen voor 31/12/2022).
Onder voorbehoud van compatibiliteit.
Oranje icoon: de dienst is beschikbaar, grijs icoon: de dienst is niet beschikbaar.

Ontdek de voordelen van de Mastercard® Travel Rewards service

 • Cashback1 op uw aankopen betaald met uw Beobank Mastercard kredietkaart die daarvoor in aanmerking komt, bij deelnemende handelaars in het buitenland in de lokale valuta en online bij een selectie van webshops.
 • Meer dan 250 handelaren wereldwijd nemen deel aan het Mastercard Travel Rewards-programma. Hier is een niet-limitatieve lijst van bestemmingen: Australië, Brazilië, Chili, China, Frankrijk, Italië, Hong Kong, Japan, Macau, Maleisië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Zuid-Korea, Spanje, Thailand, de Verenigde Arabische Emiraten, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.
 • Gevarieerde aanbiedingen volgens uw interesses: confectiekleding, autoverhuur, hotel, gastronomie...
 • De aanbiedingen worden om de drie maanden bijgewerkt en zijn te bekijken op de website Mastercard Travel Rewards.

Hoe werkt het? 

De Mastercard Travel Rewards-service gebruiken is eenvoudig en gemakkelijk. U hoeft niets te doen om gebruik te maken van dit programma dat automatisch is inbegrepen in uw Beobank Mastercard kredietkaart als die in aanmerking komt.

1. Om de aanbiedingen en voorwaarden te kennen, surft u naar de Mastercard Travel Rewards website en voert u de eerste 6 cijfers van uw Beobank Mastercard kredietkaart in. 

2. U krijgt toegang tot de lijst met aanbiedingen per bestemming en de online aanbiedingen. Als u wilt, kunt u de aanbiedingen filteren op uw interesses (gastronomie, vrije tijd, winkelen, reizen enz.).

3. Selecteer de aanbieding die u interesseert en ontdek de voorwaarden (geldigheid, bedrag van de cashback enz.).

4. Betaal een in aanmerking komende aankoop2 met uw kredietkaart en u ontvangt de bijbehorende cashback van Mastercard binnen de 30 dagen rechtstreeks op uw kredietkaartrekening.

 

Klik hier voor meer informatie. 

De cashback die Mastercard betaalt in het kader van het Mastercard Travel Rewards programma staat los van een cashbackprogramma inbegrepen bij uw kredietkaart. De Mastercard Travel Rewards cashback-transactie verschijnt direct op uw rekeningafschrift en wordt binnen de 30 dagen na een in aanmerking komende aankoop door Mastercard gecrediteerd. Uw deelname aan het programma zal niet leiden tot een verlaging van de prijs van goederen en diensten die u in de winkel koopt. De voorwaarden van het aanbod en het bedrag van de cashback variëren naargelang de deelnemende handelaar. De voorwaarden van de aanbieding zijn te vinden op Mastercard Travel Rewards.

2 Een in aanmerking komende aankoop is een aankoop bij een deelnemende handelaar in het buitenland met een voor het programma in aanmerking komende kredietkaart die voldoet aan de gepubliceerde criteria van de cashbackaanbieding, inclusief betaling in de opgegeven munt, en die beantwoordt aan alle voorwaarden zoals die in de beschrijving van de aanbieding worden bepaald. De voorwaarden en bepalingen van de aanbiedingen zijn te vinden op Mastercard Travel Rewards.

1Priceless, Mastercard Travel Experiences en Mastercard Travel Rewards zijn programma's van Mastercard. Beobank heeft deze programma's afgesloten met Mastercard ten voordele van houders van een Beobank kredietkaart: Beobank Elite Travel Mastercard (Metaal), Beobank Extra Mastercard, Beobank Extra World Mastercard, Beobank Q8 World Mastercard, Beobank Neckermann World Mastercard, Beobank Flying Blue World Mastercard en Beobank Premium Flying Blue World Mastercard. Mastercard Airport Security Fast Track is een dienst die wordt aangeboden door Mastercard in samenwerking met DragonPass. De informatie op deze pagina is niet uitputtend. Voor een compleet overzicht van de voorwaarden en uitsluitingen verwijzen wij u naar de Algemene Voorwaarden van de programma's: Priceless, Mastercard Travel Experiences en Mastercard Travel Rewards.

Geldig voor alle luchthavens die bij dit programma zijn aangesloten, lijst beschikbaar op Mastercard Travel Experiences.

Aanbod geldig tot 31/12/2022. Alleen de houder van de kredietkaart die in aanmerking komt voor de dienst kan aanspraak maken op het lidmaatschap en de 4 gratis prioritaire toegangen (reservering van de toegangen voor 31/12/2022).

De cashback die Mastercard in het kader van het Mastercard Travel Rewards programma betaalt, staat los van een cashbackprogramma inbegrepen bij uw kredietkaart. De Mastercard Travel Rewards cashback-transactie verschijnt direct op uw rekeningafschrift en wordt binnen 30 dagen na een in aanmerking komende aankoop door Mastercard gecrediteerd. Uw deelname aan het programma zal niet leiden tot een verlaging van de prijs van goederen en diensten die u in de winkel koopt. De voorwaarden van het aanbod en het bedrag van de cashback variëren naargelang de deelnemende handelaar. De voorwaarden van de aanbieding zijn te vinden op mtr.mastercardservices.com.

5 Wedstrijd georganiseerd door Mastercard.

Beobank NV/SA, Kredietgever, Koning Albert II-laan 2, 1000 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6142 - BIC: CTBKBEBX 

Hoe kunnen we u helpen?