Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Wilt u later uw kinderen financiële veiligheid bieden ?

Financiële veiligheid voor uw kinderen

"Mijn dochtertje van 10 is de hartendief van haar grootouders, en natuurlijk ook van mijn man en mij," lacht Sophie. "Toen Emma geboren werd, hebben de grootouders een bedrag op een spaarboekje geplaatst. Een mooi gebaar."

"Maar door de jaren merkte ik dat zo'n spaarboekje ook nadelen heeft. Er kan weinig aan veranderd worden en het kan niet beheerd worden door een derde persoon."

"Ik had het hierover met mijn Beobank adviseur," vertelt Sophie. "Ik vroeg af of er formules bestaan waarmee ik een deel van het opzijgezette geld actiever kan beheren. En ik wou er ook op regelmatige basis een klein spaarbedrag aan kunnen toevoegen."

"Na een goed gesprek en een grondige analyse van mijn kennis,  de beleggingshorizon en het beleggersprofiel van onze dochter , stelde mijn bankadviseur een Beobank beleggingsplan voor. Daarop kan ik maandelijks een beperkt bedrag storten. Dat kan belegd worden in een beleggingsfonds naar keuze uit een ruim en gevarieerd aanbod. En bovendien kan ik het bedrag en het fonds op elk moment aanpassen."

"Ons dochtertje heeft er nog helemaal geen besef van, maar eigenlijk hebben we al een klein effectendossier voor haar aangemaakt met de spaarcentjes van de grootouders plus alles wat er ondertussen bijkomt. En ik zorg voor het beheer, op een heel defensieve wijze. Terwijl ons dochtertje opgroeit, groeien haar centjes door de jaren heen mee," zegt Sophie.

Hoe zien uw toekomstplannen eruit?

Praat erover met uw Beobank adviseur.

Maak nu een afspraak

Hoe kunnen we u helpen?