Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Coworking

100% bestemd voor ondernemers

  • Werken, inspiratie opdoen, ontmoeten

5 redenen om van de Beobank PRO Centers gebruik te maken

  • U zoekt een plekje om tussen twee afspraken in rustig te kunnen werken? Gebruik onze co-working tafel met gratis Wifi – geen boeking nodig!

  • Op zoek naar een zaal voor uw presentaties? Boek gratis* een volledig uitgeruste en geconnecteerde vergaderzaal om klanten, leveranciers en/of collega’s te ontmoeten.

  • Een meeting in besloten kring? Een werksessie? Nood aan concentratie? U kunt gratis* gebruik maken van onze vergadercapsules waar u in alle rust kunt werken.

  • Inspiratie nodig? Wij organiseren regelmatig conferenties en workshops, gegeven door experts om uw business te helpen groeien.

  • Advies nodig voor uw geldzaken? Onze adviseurs zijn er om u te helpen.

Zich ontwikkelen

Onze PRO-adviseurs begeleiden u en stellen oplossingen voor die aangepast zijn aan elke fase van de levenscyclus van uw bedrijf. Ze staan klaar om u te helpen met uw betalingen, uw liquiditeiten, uw financieringsbehoeften, ...

 

 

Onze PRO-oplossingen

Ontmoeten en werken

Besloten ruimtes (capsules of vergaderzalen) om uw klanten of professionele contacten te ontvangen. Een eenvoudige en gemakkelijke reservatie. Een lounge-ruimte om zich te ontspannen en een coworking-tafel. Drankjes, wifi en internetverbinding inbegrepen.

 

 

Ik boek een zaal

Zich inspireren en informatie opdoen

De Beobank PRO-Centers, dat zijn ook ruimtes bestemd om kennis uit te wisselen en om te netwerken. De ervaring loopt nog verder op onze blog. Ontdek trends en nieuws die nuttig zijn voor elke ondernemer.

 

Ontdek onze blog

*Gratis voor klanten, voor niet-klanten gratis gedurende 6 maanden