Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

PRO Center

100% bestemd voor ondernemers

  • Werken, inspiratie opdoen, ontmoeten

4 redenen om van de Beobank PRO Centers gebruik te maken

  • U zoekt een plekje om tussen twee afspraken in rustig te kunnen werken? Gebruik onze co-working tafel met gratis Wifi – geen boeking nodig!

  • Op zoek naar een zaal voor uw presentaties? Boek gratis* een volledig uitgeruste en geconnecteerde vergaderzaal om klanten, leveranciers en/of collega’s te ontmoeten.

  • Een meeting in besloten kring? Een werksessie? U moet zich kunnen concentreren? U kunt gratis* gebruik maken van onze vergadercapsules waar u in alle rust kunt werken.

  • Advies nodig voor uw geldzaken? Onze adviseurs zijn er om u te helpen.

Zich ontwikkelen

Onze PRO-adviseurs begeleiden u en stellen oplossingen voor die aangepast zijn aan elke fase van de levenscyclus van uw bedrijf. Ze staan klaar om u te helpen met uw betalingen, het beheer van uw cash-flow, uw financieringsbehoeften, ...

 

 

Onze PRO-oplossingen

Ontmoeten en werken

We hebben besloten ruimtes (capsules of vergaderzalen) om uw klanten of professionele contacten te ontvangen. U kunt ze eenvoudig reserveren. Er is ook een lounge-ruimte om zich te ontspannen en een coworking-tafel. Drankjes, wifi en internetverbinding zijn inbegrepen.

 

 

Ik boek een zaal

Informatie opdoen

De Beobank PRO-Centers zijn ook ruimtes bestemd om kennis uit te wisselen en om te netwerken. Ontdek ook trends en nieuws die nuttig kunnen zijn voor ondernemers op onze blog.

 

Ontdek onze blog

*Gratis voor klanten, voor niet-klanten gratis gedurende 6 maanden