Beobank Online

 • Van bij u thuis, vanop kantoor, met vakantie,… via een computer met internetaansluiting, kunt u uw rekeningen en kredietkaarten gratis1 beheren. Zeer eenvoudig en in alle veiligheid, dankzij een systeem van identificatie en authenticatie door middel van een ‘Digipass’.

Zich registreren voor Beobank Online

Uw saldi en verrichtingen raadplegen, uw facturen betalen, overschrijvingen doen, een bestendige opdracht invoeren… Langsgaan in uw agentschap tijdens de openingsuren is niet altijd evident.

Hebt u een computer en een internetaansluiting? Dan houdt niets u nog tegen om uw rekeningen en kredietkaarten te beheren op het moment waarop u dat wilt via Beobank Online.

Beobank Online voor professioneel gebruik

Beobank biedt professionele gebruikers een aangepaste versie van Beobank Online met tal van extra professionele tools zoals:

 • Lijsten van begunstigden aanmaken en beheren.
 • Overschrijvingen naar groepen en lijsten.
 • Delegatie van bevoegdheden aan medewerkers.
 • Exportmogelijkheden naar professionele boekhoudpakketten.
 • Domiciliëringen van klanten aanmaken en beheren.
 • Centralisatie van al uw rekeninguittreksels in digitale vorm.
 • Een toekomstig saldo berekenen op basis van geplande verrichtingen zodat u uw uitgaven overzichtelijk in de tijd kunt spreiden.
 • Direct contact met uw bankadviseur via een beveiligd communicatiekanaal in Beobank Online.
 • Mogelijkheid tot aanpassen van de uitgavelimieten in functie van uw zakelijke behoeften.

Beobank biedt ook de mogelijkheid aan gebruik te maken van de Isabel 6 oplossing. Ook voor informatie over deze oplossing kunt u steeds terecht in uw Beobank bankkantoor.

Voor meer informatie over de Beobank Online voor professionelen kunt u steeds contact opnemen met uw persoonlijke bankadviseur.

Talrijke transactiemogelijkheden

 • Het saldo raadplegen van uw rekeningen in euro en in vreemde munten.
 • De historiek van uw transacties van de laatste 3 maanden oproepen en importeren om bijvoorbeeld het beheer van uw budget te optimaliseren.
 • Een onbeperkt aantal transfers doen tussen uw Beobank rekeningen.
 • Eén of meer overschrijvingen tegelijk uitvoeren met of zonder memodatum, naar rekeningen van derden voor een bedrag van maximaal 25.000 euro per dag.
 • SEPA-overschrijvingen uitvoeren met of zonder memodatum.
 • Nog niet uitgevoerde overschrijvingen met memodatum raadplegen, wijzigen of schrappen.
 • Bestendige opdrachten raadplegen, wijzigen of schrappen.
 • Op elk moment uw bankrekeninguittreksels van de laatste 5 jaar terugvinden en raadplegen (indien u voor online uittreksels gekozen hebt).
 • Het saldo van uw Beobank Visa en/of Beobank Mastercard en een overzicht van de recente transacties opvragen.
 • Uw eventuele miles, punten of cashback op uw kredietkaart raadplegen.
 • Op elk moment de details van uw laatste 12 kredietkaartuittreksels raadplegen (indien u voor online uittreksels gekozen hebt).
 • Formulieren downloaden: voor een domiciliëring of om een bijkomende kredietkaart, of een verhoging van uw kredietlijn aan te vragen.
 • De dienst Beobank Alert2 activeren en beheren, waarmee u via SMS en/of e-mail op de hoogte blijft van alle verrichtingen met uw Beobank kredietkaart.
 • De totale waarde en samenstelling van uw effectenportefeuille raadplegen.
 • Online aandelen en een selectie van fondsen aan- en verkopen.
 • Verrichtingen op uw effecten zoals vervaldagen van effecten en couponbetalingen eenvoudig terugvinden.
 • U inschrijven om uw rekeninguittreksels en andere documenten online te ontvangen.

Voor de annulatie van een verrichting die u verkeerd hebt ingebracht, kunt u dezelfde dag een beroep doen op Beobank Service Center (geheime code Beobank Service Center vereist) op het nummer 02 626 50 50.

FAQs

Wat heb ik nodig om gebruik te kunnen maken van Beobank Online?

 1. Uw klantnummer: dit nummer vindt u op uw bankkaart net onder de elektronische chip (dit nummer bestaat uit 8 cijfers). Dit nummer vindt u op uw kredietkaart net onder uw naam.
 2. Mijn geheime code voor Beobank Online die ik met de post gekregen heb.
 3. Mijn Digipass: deze Digipass hebt u gekregen van uw Beobank- agentschap. Als u geen Digipass hebt, kunt u best contact opnemen met uw agentschap. Indien u enkel één of meerdere kredietkaarten hebt, hebt u geen Digipass nodig om Beobank Online te gebruiken.

Hoe breng ik voor het eerst een verbinding tot stand met Beobank Online?

 1. Indien ik over een bankkaart beschik en eventueel één of meerdere kredietkaarten

  Daarvoor hebt u uw klantnummer nodig en uw geheime code voor Beobank Online die u via de post gekregen hebt. Vervolgens klikt u op de link ‘Registreer hier’ op de autentificatiepagina van Beobank Online. Daarna volgt u de 3 volgende stappen:

  • Klantgegevens:

   Vul uw klantnummer van acht cijfers in zonder spaties (op uw bankkaart staat dit nummer onder de elektronische chip, op uw kredietkaart staat dit nummer onder uw naam), en uw geheime code van vier cijfers voor Beobank Online die u via de post ontvangen hebt.

  • Gebruikersgegevens:

   Vul de door u gekozen gebruikersnaam (min. 6 en max. 50 karakters) en het door u gekozen wachtwoord 2x in (raadpleeg de regels voor het aanmaken van een wachtwoord op het scherm).

  • Bevestiging:

   Uw gebruikersnaam verschijnt op dit scherm. Gelieve de algemene voorwaarden te aanvaarden door het vakje aan te vinken en het pdf-bestand te openen.

   Wanneer u in de toekomst inlogt, wordt u gevraagd om naast uw gebruikersnaam en uw wachtwoord, ook de unieke verificatiecode van acht cijfers in te vullen die door uw Digipass wordt gegenereerd.

   Als u thuis een PC gebruikt, dan bieden wij u de mogelijkheid om uw gebruikersnaam automatisch te laten opslaan door uw browser. Om dat te doen moet u gewoon het vakje naast het veld van de gebruikersnaam inschakelen.

   Wij raden u uiteraard af om deze functie te gebruiken op een computer die u deelt met andere gebruikers of een computer die in een openbare ruimte staat.

   U moet de geheime code voor Beobank Online die u via de post gekregen hebt zorgvuldig bewaren, want deze code wordt u gevraagd als u uw gebruikersnaam vergeten bent.

 2. Indien ik enkel over één of meerdere kredietkaarten beschik

  Dan hebt u uw klantnummer nodig en uw geheime code voor Beobank Online die u via de post gekregen hebt. Vervolgens klikt u op de link « Registreer hier » op de autentificatiepagina van Beobank Online. Daarna volgt u de 3 volgende stappen:

  • Klantgegevens:

   Vul uw klantnummer van acht cijfers in zonder spaties (op uw kredietkaart staat dit nummer onder uw naam), en uw geheime code van vier cijfers voor Beobank Online die u via de post ontvangen hebt.

  • Gebruikersgegevens:

   Vul de door u gekozen gebruikersnaam (min. 6 en max. 50 karakters) en het door u gekozen wachtwoord 2x in (raadpleeg de regels voor het aanmaken van een wachtwoord op het scherm).

  • Bevestiging:

   Uw gebruikersnaam verschijnt op dit scherm. Gelieve de algemene voorwaarden te aanvaarden door het vakje aan te vinken en het pdf-bestand te openen.

 3. Indien ik al één of meerdere kredietkaarten heb, en er een bankkaart bij krijg

  Indien u Beobank Online al gebruikt om uw kredietkaart(en) te consulteren, hebt u al een gebruikersnaam en wachtwoord gecreëerd. Voor de toegang tot uw rekeningen en het uitvoeren van transacties hebt u echter een Digipass nodig. Uw vertrouwde agentschap kan u die bezorgen. Zodra de Digipass aan uw klantnummer gekoppeld is, kunt u zich connecteren door te klikken op de foto van de Digipass.

 4. Indien ik al een bankkaart heb, en er een kredietkaart bij krijg

  In dat geval hoeft u niets te doen. Uw kredietkaart zal automatisch aan uw gebruikersnaam gekoppeld worden.

Hoe stel ik mijn PIN-code in wanneer ik mijn nieuwe Digipass de eerste keer aanzet?

Wanneer u uw Digipass de eerste keer aanzet, vraagt hij u een PIN-code van 5 cijfers te creëren, waarbij u twee maal na mekaar een getal van 5 cijfers moet ingeven. Deze vraag krijgt u enkel bij het eerste gebruik van het apparaat wanneer u het inschakelt via de groene knop.

 1. Hou de groene ‘OK’ knop gedurende 3 seconden ingedrukt : de boodschap ‘New PIN?’ verschijnt op het scherm van uw Digipass.
 2. Geef een pincode van 5 cijfers van uw keuze in en druk op ‘OK’ : u krijgt de boodschap ‘Confirm PIN’.
 3. Geef nogmaals dezelfde pincode van 5 cijfers in en druk op ‘OK’ : op uw scherm verschijnt ‘New PIN (OK)’. Uw Digipass is nu klaar voor gebruik.
 4. Op uw Digipass verschijnt een code van 8 cijfers die u op uw Beobank Online scherm invult naast 'Digipass Code'.
 5. Hou de groene ‘OK’ knop gedurende 3 seconden ingedrukt om de Digipass uit te zetten.
 6. Deze pincode zal u vanaf nu nodig hebben bij elk toekomstig gebruik van uw Digipass.

Hoe Beobank Alert activeren voor mijn kredietkaart?

Klik helemaal bovenaan de pagina op ‘Beobank Online’. Meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord of registreer u indien het de eerste keer is dat u zich aanmeldt.

Om u te registreren, houd uw klantnummer en uw Beobank Online geheime code bij de hand. Uw klantnummer van 8 cijfers vindt u op uw kredietkaart onder uw naam. U hebt geen code voor Beobank Online? Bel Beobank Service Center op 02 626 50 50. Klik op Registreer. Creëer een gebruiksnaam en wachtwoord.

Bent u aangemeld, klik dan op ‘Beobank Alert’. Na het aanvaarden van de algemene voorwaarden, vult u uw naam en uw GSM-nummer en/of e-mailadres in. Vink aan dat u meldingen wilt ontvangen en klik op ‘Volgende’.

Selecteer vervolgens de meldingen die u wenst te ontvangen per Beobank kredietkaart, via SMS en/of e-mail, en de frequentie. Klik op ‘Volgende’ om te bevestigen. U bent nu ingeschreven voor de dienst Beobank Alert. Om uw inschrijving te wijzigen, volgt u eveneens deze stappen.

Ik maak gebruik van Beobank Online en ik zou mijn rekeninguittreksels online willen ontvangen.

Zodra u uw gebruikersnaam en een wachtwoord hebt gecreëerd, kunt u deze dienst activeren in Beobank Online.

 1. Voor mijn bankrekeningen

  Meld u aan op Beobank Online en kies de optie ‘documenten via internet’ onder de rubriek ‘diensten’ in het menu aan de linkerzijde van de pagina. Onder de rubriek ‘Online rekeninguittreksels’ kies de optie ‘Uw service Online rekeninguittreksels’ en volg de instructies op het scherm. Vanaf nu hebt u online toegang tot uw uittreksels die gedurende 5 jaar bewaard worden, en zult u maandelijks een e-mail ontvangen die u verwittigt wanneer een nieuw uittreksel beschikbaar is. U ontvangt geen uittreksels meer per post.

 2. Voor mijn kredietkaart(en)

  Meld u aan op Beobank Online en ga naar de rubriek ‘Kredietkaartdiensten’.  Klik in de keuzelijst op de optie ‘Mijn online uittreksels’ en registreer u voor online uittreksels door uw e-mail adres in te vullen en uw inschrijving te bevestigen. Vanaf nu hebt u online toegang tot uw uittreksels die gedurende 12 maanden bewaard worden, en zult u maandelijks een e-mail ontvangen die u verwittigt wanneer een nieuw uittreksel beschikbaar is. U ontvangt geen uittreksels meer per post.

1 Communicatiekosten en internetabonnement ten laste van de klant.

2 0,50€ per maand. Gratis voor de houders van de Beobank Extra World Mastercard, Beobank Neckermann World Mastercard, Beobank Q8 World Mastercard en Beobank Visa Club.