Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Vakantiekriebels? Plan uw vakantie, met een koffer vol voordelen

Miles sparen per aankoop én genieten van 8 exclusieve verzekeringen?

Of u nu net een zonnige strandvakantie hebt geboekt of niet kan wachten om op citytrip te vertrekken, u kijkt vast al uit naar uw volgende reis.

En omdat een goede voorbereiding het halve werk is, hebben wij alvast wat research voor u gedaan. Waar moet u aan denken als u uw koffers pakt? En hoe profiteert u al meteen van alle aanbiedingen en andere voordelen?

Spaar Miles met de Elite Travel Mastercard

Neemt u geregeld het vliegtuig of de trein om op uw droombestemming te geraken? Dan is de Beobank Elite Travel Mastercard echt iets voor u. Want met elke euro die u uitgeeft, spaart u miles1, die u achteraf kan gebruiken voor elke mogelijke bestemming, in het gezelschap dat u zelf kiest. Zo stapt u voor u het goed en wel beseft alweer op het vliegtuig of de trein, klaar om een nieuwe zonnige bestemming te verkennen. Let wel op, want er zijn enkele landen waar u de Beobank-kredietkaart niet kunt gebruiken.

Reis in alle gemoedsrust

Bij deze kredietkaart die aan een kredietopening2 is gekoppeld, geniet u automatisch van 8 exclusieve verzekeringen3 (reisannulatie of -onderbreking, internationale bijstand, uitstel en verlies van de reis, …). Ontdek alle verzekeringen hier. Zowel op weg naar uw droombestemming als ter plaatse bent u dus verzekerd. Wat er ook gebeurt, u reist steeds in alle gemoedsrust.

Geniet ook ter plaatse!

Als u op uw vakantieplek of andere reisbestemming bent aangekomen, blijft slim betalen de boodschap! Twijfelt u of u nu het best uw debet- of kredietkaart gebruikt, vooral in verband met extra kosten? Wij zetten alles nog eens op een rijtje in dit handig overzicht.

Reizen in alle gemoedsrust?

Ontdek de Elite Travel Mastercard

1 Geldafhalingen, de jaarlijkse bijdrage, kosten, intresten, overschrijvingen vanaf de kredietkaartrekening, aankopen in cryptomunten en transacties via een tussenpersoon zoals een e-wallet geven geen recht op Miles. U kunt per kalenderjaar maximaal 45.000 miles sparen (de teller wordt elk jaar na de datum van het afschrift van januari weer op nul gezet) en de miles blijven 4 jaar geldig. Beobank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van het getrouwheidsprogramma op elk ogenblik eenzijdig te wijzigen. In dat geval wordt u hiervan minimaal 2 maanden op voorhand op de hoogte gebracht.

2 Kredietopening van onbepaalde duur onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier.

3 Beobank heeft deze verzekeringen afgesloten ten voordele van de houders van een Beobank Elite Travel Mastercard. Deze dekkingen worden onderschreven bij de onderneming Europ Assistance Belgium, BTW BE 0738.431.009 RPR Brussel, Kantersteen 47, 1000 Brussel, Belgisch filiaal van Europ Assistance SA, verzekeraar naar Frans recht met maatschappelijke zetel te 2, rue Pillet-Will te 75009 Parijs, Frankrijk (451 366 405 RCS Parijs), erkend onder code 0888 voor de takken 1, 9, 13, 16 en 18, onder toezicht van de Nationale Bank van België, Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel. Europ Assistance verwerkt uw persoonsgegevens in overeenstemming met de GDPR-voorschriften. U vindt de privacyverklaring op: www.europ-assistance.be/nl/privacy. Elke klacht kan worden gericht aan de Complaints Officer, complaints@europ-assistance.be, tel.: 02/ 541 90 48 of aan de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. Raadpleeg de Algemene Voorwaarden voor meer info rond definities, dekkingen, waarborgen, vergoedingen, uitsluitingen en aangifteprocedures na schade. Bij geschillen hebben de Algemene Voorwaarden van de verzekeringen voorrang op deze website.

Let op, geld lenen kost ook geld

Hoe kunnen we u helpen?