Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

Vakantiekriebels? Plan uw vakantie, met een koffer vol voordelen

Stilaan lokt het buitenland ons weer. Wist u dat de voordelen en kortingen nu al voor het oprapen liggen, nog vóór u vertrekt?

Het ziet ernaar uit dat vakantie in het buitenland de volgende weken en maanden weer kan. Maak u dus nu al maar klaar om te vertrekken …

Als de cijfers gunstig blijven evolueren, kunnen we binnenkort weer naar het buitenland reizen, met de auto, de trein of het vliegtuig. Hoelang hebben we daar al naar uitgekeken? Maar ook nu geldt: een goede voorbereiding is het halve werk. Waar moet u aan denken als u uw koffers pakt? En hoe profiteert u al meteen van alle aanbiedingen, cashbacks en andere kortingen?
 

Een kredietkaart om te reizen … maar nu nog niet

Wacht u vol ongeduld op het moment dat het vliegtuig of de trein nemen weer kan, voor zaken of om op vakantie te gaan? Dan is de Beobank Elite Travel Mastercard echt iets voor u. Want met elke euro die u uitgeeft, spaart u miles1, die u achteraf gebruikt voor elke mogelijke bestemming, in het gezelschap dat u zelf kiest. Deze kredietkaart die aan een kredietopening2 is gekoppeld, biedt u ook verschillende verzekeringen3 (reisannulatie of -onderbreking, internationale bijstand, uitstel en verlies van de reis, …). Wat er ook gebeurt, u vertrekt altijd in alle gemoedsrust.
 

Solden voor een nieuwe outfit

We hebben nu al ruim een jaar onze reishonger niet kunnen stillen. Droomt u ook steeds vaker dat u ergens op het strand zit of op een bergtop na een mooie wandeling? Dan is dit het ideale moment om uw reisgarderobe aan te vullen en uzelf te verwennen met een heerlijk namiddagje shoppen. De solden die eraan komen, maken het vooruitzicht alleen maar leuker! En als u dan slim betaalt, haalt u nog meer uit uw budget. Want met de Beobank Extra Mastercard of met uw Visa Extra ontvangt u 1% cashback4 op al uw aankopen.

 

Ook op uw bestemming geniet u dubbel!

Als u op uw vakantieplek of andere reisbestemming bent aangekomen, blijft slim betalen de boodschap! Want alle eerder vermelde voordelen gelden ook buiten onze landsgrenzen. U ontvangt dus een cashback3 op uw buitenlandse aankopen en u blijft extra miles1 sparen, ongeacht waar u bent op onze planeet.

1 Geldafhalingen, de jaarlijkse bijdrage, kosten, intresten, overschrijvingen vanaf de kredietkaartrekening, aankopen in cryptomunten en transacties via een tussenpersoon zoals een e-wallet geven geen recht op Miles. U kunt per kalenderjaar maximaal 45.000 miles sparen (de teller wordt elk jaar na de datum van het afschrift van januari weer op nul gezet) en de miles blijven 4 jaar geldig. Beobank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van het getrouwheidsprogramma op elk ogenblik eenzijdig te wijzigen. In dat geval wordt u hiervan minimaal 2 maanden op voorhand op de hoogte gebracht.

2 Kredietopening van onbepaalde duur onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier.

3 Wenst u meer info over de verzekeringen die gekoppeld zijn aan de Extra-kaart? Raadpleeg dan de algemene voorwaarden.

4 Alleen geldig voor uw aankopen (niet voor afhalingen in contanten, de jaarlijkse bijdrage, kosten, interesten, overschrijvingen vanaf de kredietkaartrekening, aankopen van cryptogeld en transacties via een tussenpersoon, zoals een e-wallet of een betalingsplatform, wanneer deze aan cash transacties zijn gelijkgesteld). Maximaal 100 euro terugbetaald per kalenderjaar. De teller wordt elk jaar na de datum van het afschrift van januari weer op nul gezet. Beobank behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van het cashback-programma op elk ogenblik eenzijdig te wijzigen. In dat geval wordt u hiervan minimaal 2 maanden op voorhand op de hoogte gebracht.

Let op, geld lenen kost ook geld

Hoe kunnen we u helpen?