Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Young Mastercard

Young Mastercard

  • Voor studenten aan een Belgische hogeschool 

  • Aangepaste kredietopening van 750 euro

Representatief voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 750€. Jaarlijks Kostenpercentage van 15,49% (variabele actuariële debetrentevoet: 14,03%) met een jaarlijkse bijdrage van 5€.

Heeft u een Beobank kredietkaart? Ontdek dan hoe u er het meeste voordeel uit kunt halen.

Speciaal voor studenten

Je kan een Beobank Young Mastercard kredietkaart aanvragen als je 18 jaar of ouder bent, studeert aan een Belgische hogeschool of universiteit én houder bent van een zichtrekening bij een Belgische bank (op vertoon van je studentenkaart voor het lopende academiejaar). Je hoeft geen zicht- of andere rekening bij Beobank te openen. Maar dat kan natuurlijk wel. De Jump zichtrekening is gratis tot 26 jaar. Voor elke aanvraag van een kredietkaart tot en met 31/05/2023 krijg je 5€ op de rekening van je kaart1.

Wereldwijd aanvaard

Je kunt betalen in 22 miljoen handelszaken en geld afhalen aan 1 miljoen automaten².

Reis je buiten Europa? Uit veiligheidsoverwegingen is het aangeraden ons op de hoogte te brengen. Bel ten laatste 1 week voor je vertrekt naar Beobank Service Center op 02 622 20 00. Reis je door meerdere landen? Geef dan alle data en bestemmingen door.

Een exclusief verzekeringspakket

Met de Beobank Young Mastercard geniet je automatisch van exclusieve verzekeringen zonder bijkomende kosten. Ontdek je exclusief verzekeringpakket1:

Aankoopverzekering

Aankopen die je met je Beobank kredietkaart betaalt, zijn verzekerd tegen gekwalificeerde diefstal en accidentele schade.

De Aankoopverzekering dekt je aankopen2:

- ter waarde van minimaal 50 euro die je met je kaart betaalt, zowel in België als in het buitenland;
- bij diefstal na inbraak of agressie, of accidentele schade;
- gedurende 200 dagen na de aankoopdatum;
- tot 3.000 euro per jaar.

Download hier het Schadeaangifteformulier Aankoopverzekering.

Safe online

Met je Beobank kaart winkel je veilig via je PC, tablet of smartphone.

Wordt een nieuw product ter waarde van minimaal 50 euro dat online (maar niet via een veilingsite) werd gekocht op een in de Europese Unie of in de Verenigde Staten gehoste site niet of beschadigd geleverd, dan gaat de verzekering met de verkoper op zoek naar een bevredigende oplossing.

De verzekering Safe online komt tussen:

-wanneer geen oplossing werd gevonden;
-tot
1.250 euro per schadedossier en per jaar.

Download hier het Schadeaangifteformulier Safe online.
 

Download hier de Algemene Voorwaarden voor de verzekeringen gekoppeld aan de Beobank Young Mastercard.

 

1 Beobank heeft deze verzekeringen afgesloten ten voordele van de houders van een Beobank Young Mastercard. Deze dekkingen worden onderschreven bij de onderneming Europ Assistance Belgium, BTW BE 0738.431.009 RPR Brussel, Kantersteen 47, 1000 Brussel, Belgisch filiaal van Europ Assistance SA, verzekeraar naar Frans recht met maatschappelijke zetel te 2, rue Pillet-Will te 75009 Parijs, Frankrijk (451 366 405 RCS Parijs), erkend onder code 0888 voor de takken 1, 9, 13, 16 en 18, onder toezicht van de Nationale Bank van België, Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel. Europ Assistance verwerkt je persoonsgegevens in overeenstemming met de GDPR-voorschriften. Je vindt de privacyverklaring op: www.europ-assistance.be/nl/privacy. Elke klacht kan worden gericht aan de Complaints Officer, complaints@europ-assistance.be, tel.: 02/ 541 90 48 of aan de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel. Raadpleeg de Algemene Voorwaarden voor meer info rond definities, dekkingen, waarborgen, vergoedingen, uitsluitingen en aangifteprocedures na schade. Bij geschillen hebben de Algemene Voorwaarden van de verzekeringen voorrang op deze website.

2 Met uitsluiting van mobiele telefoons. Een volledige lijst van uitzonderingen en beperkingen vind je in de Algemene Voorwaarden.

Vraag je Young Mastercard online!

Young Mastercard
Online aanvragen
test

Onze diensten

Description

Je beheert je kredietkaartrekening 24u/24 via Beobank Online en Beobank Mobile.

Beobank Alert houdt je, als je dat wenst, gratis via sms en/of e-mail op de hoogte van wat er met je kaart gebeurt.

Vragen & Antwoorden

Hoe kan ik mijn kaart online beheren?

Via de applicaties Beobank Online (online bankieren) en Beobank Mobile (onze app).

Kan ik veilig online betalen?

Ja, dankzij Verified by Visa en Mastercard SecureCode kunt u op de websites van de deelnemende winkels veilig online betalen met uw kredietkaart van Beobank. Wanneer u een betaling doet op het internet, zal u vaak gevraagd worden om uzelf te identificeren. Hiervoor hebt u een abonnement 'bankieren op afstand' nodig.


Concreet betekent dit dat als u wordt gevraagd om uw aankoop te bevestigen, u dit op één van de volgende manieren kunt doen:
- met uw app en pincode van Beobank Mobile, of
- met uw wachtwoord van Beobank Online, samen met de unieke bevestigingscode die u per sms ontvangt, of
- u kunt ook een code aanmaken met uw Digipass, als u die hebt, en uw aankoop met deze code bevestigen.

Hebt u nog geen toegang tot bankieren op afstand om verbinding te maken met uw bank en uw online aankopen te bevestigen?
Maak dan hier een afspraak om de toegang aan te vragen, of neem contact op met uw Beobank-kantoor, of telefoneer naar 02 622 20 00 van maandag tot vrijdag van 8 tot 20 uur en zaterdag van 9 tot 12.30 uur.

1 Voorstel geldig voor aanvragen tot en met 31/05/2023. Na de eerste aankoop met je kaart (op voorwaarde dat je die doet binnen de 3 maanden na de toekenning van de kaart) stort Beobank 5 euro op de rekening van je kredietkaart.
2 Het bedrag van de kosten die aangerekend worden voor geldopvragingen wordt vermeld in de tarieven van de Bank. Er zijn enkele landen waar je de Beobank-kredietkaart niet kunt gebruiken.

Kredietopening van onbepaalde duur, onder voorbehoud van aanvaarding van je dossier en mits wederzijds akkoord. Rentevoeten van kracht op 01/12/2022, kunnen gewijzigd worden.

Beobank NV/SA, Kredietgever, Koning Albert II-laan 2, 1000 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6142 - BIC: CTBKBEBX