Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Young Mastercard

Young Mastercard

  • Voor studenten aan een Belgische hogeschool of universiteit

  • Aangepaste kredietopening van 750 euro

Representatief voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 750€. Jaarlijks Kostenpercentage van 17,99% (variabele actuariële debetrentevoet: 16,49%) met een jaarlijkse bijdrage van 5€.

Heeft u een Beobank kredietkaart? Ontdek dan hoe u er het meeste voordeel uit kunt halen.

Speciaal voor studenten

Je kan een Beobank Young Mastercard kredietkaart aanvragen als je 18 jaar of ouder bent, studeert aan een Belgische hogeschool of universiteit én houder bent van een zichtrekening bij een Belgische bank (op vertoon van je studentenkaart voor het lopende academiejaar). Je hoeft geen zicht- of andere rekening bij Beobank te openen. Maar dat kan natuurlijk wel. De Jump zichtrekening is gratis tot 26 jaar. Voor elke aanvraag van een kredietkaart tot en met 30/06/2024 krijg je € 5 op de rekening van je kaart1.

Wereldwijd aanvaard

Je kunt betalen in 22 miljoen handelszaken en geld afhalen aan 1 miljoen automaten².

Vraag je Young Mastercard kredietkaart online aan!

young mastercard
Online aanvragen
test

Onze diensten

Description

Je beheert je kredietkaartrekening 24u/24 via Beobank Online en Beobank Mobile.

Beobank Alert houdt je, als je dat wenst, gratis via sms en/of e-mail op de hoogte van wat er met je kaart gebeurt.

Vragen & Antwoorden

Hoe kan ik mijn kaart online beheren?

Via de applicaties Beobank Online (online bankieren) en Beobank Mobile (onze app).

Kan ik veilig online betalen?

Ja, dankzij Verified by Visa en Mastercard SecureCode kunt u op de websites van de deelnemende winkels veilig online betalen met uw kredietkaart van Beobank. Wanneer u een betaling doet op het internet, zal u vaak gevraagd worden om uzelf te identificeren. Hiervoor hebt u een abonnement 'bankieren op afstand' nodig.


Concreet betekent dit dat als u wordt gevraagd om uw aankoop te bevestigen, u dit op één van de volgende manieren kunt doen:
- met uw app en pincode van Beobank Mobile, of
- met uw wachtwoord van Beobank Online, samen met de unieke bevestigingscode die u per sms ontvangt, of
- u kunt ook een code aanmaken met uw Digipass, als u die hebt, en uw aankoop met deze code bevestigen.

Hebt u nog geen toegang tot bankieren op afstand om verbinding te maken met uw bank en uw online aankopen te bevestigen?
Maak dan hier een afspraak om de toegang aan te vragen, of neem contact op met uw Beobank-kantoor, of telefoneer naar 02 622 20 00 van maandag tot vrijdag van 8 tot 20 uur en zaterdag van 9 tot 12.30 uur.

1 Voorstel geldig voor aanvragen tot en met 30/06/2024. Na de eerste aankoop met je kaart (op voorwaarde dat je die doet binnen de 3 maanden na de toekenning van de kaart) stort Beobank 5 euro op de rekening van je kredietkaart.
2 Het bedrag van de kosten die aangerekend worden voor geldopvragingen wordt vermeld in de tarieven van de Bank. Er zijn enkele landen waar je de Beobank-kredietkaart niet kunt gebruiken.

Kredietopening van onbepaalde duur, onder voorbehoud van aanvaarding van je dossier en mits wederzijds akkoord. Rentevoeten van kracht op 01/12/2023, kunnen gewijzigd worden.

Beobank NV/SA, Kredietgever, Koning Albert II-laan 2, 1000 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6142 - BIC: CTBKBEBX