Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Campagne banner Go betaalrekening.

Go zichtrekening

 • Gratis betaalrekening

 • Debetkaart en onbeperkt aantal elektronische verrichtingen in euro

 • Altijd en overal toegang tot uw zichtrekening

Gratis zichtrekening

Gratis betaalrekening

De gratis Go rekening van Beobank is de ideale betaalrekening voor wie zijn dagelijkse geldzaken volledig online, via zijn smartphone of via Beobank SelfBanking wil regelen. Overal en altijd.

Alle basisfunctionaliteiten zijn inbegrepen voor de titularis. Om van dezelfde voordelen te kunnen genieten, wordt voor de eventuele medetitularis en/of mandataris op de rekening 0,50€ in rekening gebracht voor het beheren van de rekening en 1,50€ per kaart.

5 redenen om voor de Go rekening te kiezen

 • Gratis rekening5 met 1 debetkaart met onder andere Bancontact en Mastercard Debit om overal ter wereld6 te betalen en geld op te nemen.

 • Een onbeperkt aantal elektronische verrichtingen8 in euro in de Europese eengemaakte betaalruimte SEPA.

 • Een gratis maandelijks rekeninguittreksel in elektronisch formaat.

 • Altijd en overal toegang tot uw gratis betaalrekening via uw pc, laptop, smartphone, per telefoon of in een Beobank SelfBanking.

 • ‘Contactloos’ betalen met uw debetkaart: een snelle, eenvoudige en veilige manier om uw kleine uitgaven te regelen zonder uw debetkaart in de betaalterminal te steken.

Contactloos betalen

Een onbeperkt aantal elektronische verrichtingen in euro!

Met de Go rekening geniet u van een onbeperkt aantal elektronische verrichtingen in euro (zoals domiciliëringen, betalingen, overschrijvingen en doorlopende opdrachten) in de Europese eengemaakte betaalruimte SEPA, voor de titularis en de eventuele medetitularis(sen) en/of mandataris(sen).

U beschikt over een onbeperkt aantal gratis geldopnemingen in euro aan Beobank automaten en aan automaten in de SEPA-zone met de debetkaart die gekoppeld is aan uw Go rekening.

Een betaalrekening met tal van diensten:

 • Opening en beheren van de rekening.
 • Debetkaart met Bancontact en Mastercard Debit voor de rekeninghouder.
 • Een onbeperkt aantal elektronische verrichtingen in euro in de Europese eengemaakte betaalruimte SEPA : overschrijvingen, betalingen, geldopnemingen aan ATM’s en Beobank SelfBanking, domiciliëringen en doorlopende opdrachten.
 • Onbeperkte toegang tot Beobank Online, voor het beheren van uw rekeningen vanaf uw computer. Heel eenvoudig en veilig, dankzij het gebruik van een ‘Digipass’voor identificatie en validatie.
 • Onbeperkte toegang tot Beobank Mobile, een 100% veilige app waarmee u via uw smartphone8 altijd en overal toegang hebt tot uw rekeningen en kredietkaarten.
 • Onbeperkte toegang tot Beobank Service Center op het nummer +32 (0)2 622 20 008.
 • Onbeperkte toegang tot Beobank SelfBanking om het merendeel van uw courante banktransacties uit te voeren via de automaten in de beveiligde toegangszones van sommige Beobank-agentschappen.
 • Maandelijks rekeninguittreksel in elektronisch formaat.

Wenst u meer betaalflexibiliteit op uw Go betaalrekening? We hebben de oplossing voor u. Contacteer uw agentschap voor meer informatie9.

Veilig online betalen met Bancontact en Mastercard Debit

Veiligheid is van groot belang bij online aankopen. Dankzij de 3D Secure-technologie, die aan uw debetkaart is gekoppeld, kan dit voortaan nog veiliger.

IP

De instantoverschrijving om geld in enkele seconden over te schrijven...

Voer uw overschrijvingen binnen enkele seconden uit dankzij de instantoverschrijving1. Het geld staat onmiddellijk op de rekening van uw begunstigde, zelfs als die een rekening heeft bij een andere bank2 in België en in Europa (SEPA-zone) 3.

Waarom deze functie gebruiken? In extremis een vergeten en dringende factuur betalen, meteen een vriend terugbetalen, een dringende aankoop betalen,...

Hoe? Vink bij het invoeren van uw externe overschrijving in Beobank Online en Beobank Mobile gewoon het vakje "Instant" aan4.

Een instantoverschrijving kost 1,25 EUR.

1 Overschrijving die in real time, 24u/24, 7d/7, gecrediteerd wordt op de rekening van de begunstigde, indien de bank van de begunstigde aangesloten is bij deze dienst en de overschrijving aanvaardt.

2 Op voorwaarde dat de bank van de begunstigde deze mogelijkheid biedt.

3 Om van de instantoverschrijving te genieten voor uw Europese overschrijvingen (SEPA-zone), gelieve uw Beobank agentschap of het Beobank Service Center op 02 622 20 00 (ma-vr: 8u-20u, za: 9u-12u30) te contacteren om deze optie te activeren.

4 Het vakje verschijnt als de overschrijving en de begunstigde in aanmerking komen voor de instantoverschrijving. Beobank behoudt zich het recht voor om de overschrijving niet onmiddellijk uit te voeren. In dat geval, kan de klant een gewone overschrijving uitvoeren.

 Alle basisfunctionaliteiten zijn inbegrepen voor de titularis. Om van dezelfde voordelen te kunnen genieten, wordt voor de eventuele medetitularis en/of mandataris op de rekening 0,50€ in rekening gebracht voor het beheren van de rekening en 1,50€ per kaart.

Met uitzondering van Iran, Syrië, Noord-Korea, en Rusland.

7 Voor elektronische verrichtingen in euro, zoals domiciliëringen, betalingen, overschrijvingen en doorlopende opdrachten in de SEPA–zone voor de titularis en de eventuele medetitularis(sen) en/of mandataris(sen).

8 Excl. telefoonkosten en internetabonnement.

Kredietopening onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier.

 

Let op, geld lenen kost ook geld

Uw rekening online aanvragen
Gebruikt u Beobank Online of de mobiele app?

Dankzij de mobiele app worden sommige van uw gegevens automatisch vooraf ingevuld.

Hebt u itsme®?

itsme® is een gratis applicatie waarmee u zich gemakkelijk kunt identificeren via uw smartphone. Dankzij itsme® kunt u snel online een rekening openen. Als u nog geen itsme®-account hebt, moet u zelf uw gegevens invullen.