Beobank Online

 • Van bij u thuis, vanop kantoor, met vakantie,… via een computer met internetaansluiting, kunt u uw rekeningen en kredietkaarten gratis1 beheren.

Uw saldi en verrichtingen raadplegen, uw facturen betalen, overschrijvingen doen, een doorlopende betalingsopdracht invoeren… Langsgaan in uw agentschap tijdens de openingsuren is niet altijd evident.

Hebt u een computer en een internetaansluiting? Dan houdt niets u nog tegen om uw rekeningen en kredietkaarten te beheren op het moment waarop u dat wilt via Beobank Online.

Talrijke transactiemogelijkheden

 • Het saldo raadplegen van uw rekeningen in euro en in vreemde munten.
 • De historiek van uw transacties van de laatste 3 maanden oproepen en importeren om bijvoorbeeld het beheer van uw budget te optimaliseren.
 • Een onbeperkt aantal transfers doen tussen uw Beobank rekeningen.
 • Eén of meer overschrijvingen tegelijk uitvoeren met of zonder memodatum, naar rekeningen van derden voor een bedrag van maximaal 25.000 euro per dag.
 • SEPA-overschrijvingen uitvoeren met of zonder memodatum.
 • Nog niet uitgevoerde overschrijvingen met memodatum raadplegen, wijzigen of schrappen.
 • Doorlopende betalingsopdrachten raadplegen, wijzigen of schrappen.
 • Op elk moment uw bankrekeninguittreksels van de laatste 5 jaar terugvinden en raadplegen (indien u voor online uittreksels gekozen hebt).
 • Het saldo van uw Beobank Visa en/of Beobank Mastercard en een overzicht van de recente transacties opvragen.
 • Uw eventuele miles, punten of cashback op uw kredietkaart raadplegen.
 • Op elk moment de details van uw laatste 12 kredietkaartuittreksels raadplegen (indien u voor online uittreksels gekozen hebt).
 • Formulieren downloaden: voor een domiciliëring of om een bijkomende kredietkaart, of een verhoging van uw kredietlijn aan te vragen.
 • De dienst Beobank Alert2 activeren en beheren, waarmee u via SMS en/of e-mail op de hoogte blijft van alle verrichtingen met uw Beobank kredietkaart.
 • De totale waarde en samenstelling van uw effectenportefeuille raadplegen.
 • Online aandelen en een selectie van fondsen aan- en verkopen.
 • Verrichtingen op uw effecten zoals vervaldagen van effecten en couponbetalingen eenvoudig terugvinden.
 • U inschrijven om uw rekeninguittreksels en andere documenten online te ontvangen.

FAQs

Hoe stel ik mijn PIN-code in wanneer ik mijn nieuwe Digipass de eerste keer aanzet?

Wanneer u uw Digipass de eerste keer aanzet, vraagt hij u een PIN-code van 5 cijfers te creëren, waarbij u twee maal na mekaar een getal van 5 cijfers moet ingeven. Deze vraag krijgt u enkel bij het eerste gebruik van het apparaat wanneer u het inschakelt via de groene knop.

 1. Hou de groene ‘OK’ knop gedurende 3 seconden ingedrukt : de boodschap ‘New PIN?’ verschijnt op het scherm van uw Digipass.
 2. Geef een pincode van 5 cijfers van uw keuze in en druk op ‘OK’ : u krijgt de boodschap ‘Confirm PIN’.
 3. Geef nogmaals dezelfde pincode van 5 cijfers in en druk op ‘OK’ : op uw scherm verschijnt ‘New PIN (OK)’. Uw Digipass is nu klaar voor gebruik.
 4. Op uw Digipass verschijnt een code van 8 cijfers die u op uw Beobank Online scherm invult naast 'Digipass Code'.
 5. Hou de groene ‘OK’ knop gedurende 3 seconden ingedrukt om de Digipass uit te zetten.
 6. Deze pincode zal u vanaf nu nodig hebben bij elk toekomstig gebruik van uw Digipass.

Hoe Beobank Alert activeren voor mijn kredietkaart?

Klik helemaal bovenaan de pagina op ‘Beobank Online’. Meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord of registreer u indien het de eerste keer is dat u zich aanmeldt.

Om u te registreren, houd uw klantnummer en uw Beobank Online geheime code bij de hand. Uw klantnummer van 8 cijfers vindt u op uw kredietkaart onder uw naam. U hebt geen code voor Beobank Online? Bel Beobank Service Center op 02 626 50 50. Klik op Registreer. Creëer een gebruiksnaam en wachtwoord.

Bent u aangemeld, klik dan op ‘Beobank Alert’. Na het aanvaarden van de algemene voorwaarden, vult u uw naam en uw GSM-nummer en/of e-mailadres in. Vink aan dat u meldingen wilt ontvangen en klik op ‘Volgende’.

Selecteer vervolgens de meldingen die u wenst te ontvangen per Beobank kredietkaart, via SMS en/of e-mail, en de frequentie. Klik op ‘Volgende’ om te bevestigen. U bent nu ingeschreven voor de dienst Beobank Alert. Om uw inschrijving te wijzigen, volgt u eveneens deze stappen.

Ik maak gebruik van Beobank Online en ik zou mijn rekeninguittreksels online willen ontvangen.

Zodra u uw gebruikersnaam en een wachtwoord hebt gecreëerd, kunt u deze dienst activeren in Beobank Online.

 1. Voor mijn bankrekeningen

  Meld u aan op Beobank Online en kies de optie ‘documenten via internet’ onder de rubriek ‘diensten’ in het menu aan de linkerzijde van de pagina. Onder de rubriek ‘Online rekeninguittreksels’ kies de optie ‘Uw service Online rekeninguittreksels’ en volg de instructies op het scherm. Vanaf nu hebt u online toegang tot uw uittreksels die gedurende 5 jaar bewaard worden, en zult u maandelijks een e-mail ontvangen die u verwittigt wanneer een nieuw uittreksel beschikbaar is. U ontvangt geen uittreksels meer per post.

 2. Voor mijn kredietkaart(en)

  Meld u aan op Beobank Online en ga naar de rubriek ‘Transacties’.  Klik in de keuzelijst op de optie ‘Inschrijving voor online uittreksels’ en registreer u voor online uittreksels door uw e-mail adres in te vullen en uw inschrijving te bevestigen. Vanaf nu hebt u online toegang tot uw uittreksels vanaf uw inschrijving en tot en met uw eventuele stopzetting van de dienst. Uw uittreksels worden gedurende 5 jaar bewaard. U zult maandelijks een e-mail krijgen die u verwittigt wanneer een nieuw uittreksel beschikbaar is. U ontvangt geen uittreksels meer per post.

1 Communicatiekosten en internetabonnement ten laste van de klant.

2 0,50€ per maand. Gratis voor de houders van de Beobank Extra World Mastercard, Beobank Neckermann World Mastercard, Beobank Q8 World Mastercard en Beobank Visa Club.