Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

“Home Secure: die bewaking werkt goed!”

bewaking systeem

Je hoort al eens vertellen over inbraakpogingen, waarom zou het jou dan niet kunnen overkomen ? Om zich daartegen te beveiligen, besloten Julienne en haar echtgenoot een beroep te doen op Home Secure, een 24/24u telebewaking van Beobank. En die werkt !

Ja, ze werkt zelfs heel goed”, zegt Julienne. “We werden al een paar keer opgebeld door de mensen van de alarmcentrale waarop we zijn aangesloten. Niet omdat er effectief brand was uitgebroken in ons huis of omdat er werd ingebroken.  Het was telkens onze eigen fout. De ene keer was er te veel rook in huis door de open haard, de andere keer waren we vergeten om het alarm af te zetten als we thuis kwamen.”

Julienne kan erom lachen. Het volstond om de ramen even goed open te zetten of om het alarm af te schakelen, maar voor hetzelfde geld was er echt sprake van een beginnende brand of een inbraak.

 Samen met haar man koos Julienne nochtans een beetje toevallig voor een abonnement op Beobank Home Secure. “We hadden het er samen al enkele keren over gehad dat een alarm nuttig kon zijn. In de buurt hadden de meesten zo’n installatie. Bovendien hoorde je af en toe van inbraakpogingen. Je voelt je dan ook minder veilig. Zeker als je eens zou weggaan. En toen kwam de uitnodiging van Beobank voor een informatieavond over hun systeem.”

Geen investering nodig

Waarom Home Secure hen kon bekoren? “Omdat het makkelijk was. Het werd voor ons geïnstalleerd.  En ook van het onderhoud moeten we ons niet aantrekken. Zelfs de batterijen worden voor ons vervangen als dat nodig is. En alles werd ons goed uitgelegd. We moesten ook niets aankopen of investeren. We betalen alleen een maandelijks bedrag.”

Julienne en haar man kozen voor een Comfort-pakket, waarbij ze gebeld worden als een alarmsignaal afgaat bij de centrale. “In het begin was het natuurlijk wat wennen dat we een alarminstallatie hadden, die we bij onze thuiskomst moesten afschakelen. Als we er geen erg in hadden, ging ze af en werden we gebeld door de centrale. Het was niet nodig, maar die mensen waren telkens heel begripvol.”

Iedereen kan het aanvragen

Of we het zouden aanraden aan buren en vrienden? “Zeer zeker. We hebben dat al meerdere keren gedaan. Soms schrikt het de mensen af omdat ze geen klant zijn bij Beobank, maar dat hoeft niet. Iedereen kan het er aanvragen. Zelf hebben we er alleen maar positieve ervaringen mee en het geeft ons een zekere geruststelling.”

Wil u ook kennismaken met Home Secure, zodat u net als Julienne en haar echtgenoot bewaking geniet? Vul dan nu dit formulier in.

Hoe kunnen we u helpen?