Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Home Secure

Alarmsysteem Beobank Home Secure

  • Telebewaking 24/24u en 7/7d uitgevoerd door EPS

  • Eenvoudig beheer van uw alarmsysteem via uw smartphone 

  • Terbeschikkingstelling van de uitrusting

Een telebewaakt alarmsysteem tegen alle risico's van inbraak en brand1

Bescherm uw woning met Beobank Home Secure, een dienst uitgevoerd door Euro Protection Surveillance (EPS). U hoeft geen alarmsysteem te kopen, alles zit in het abonnement inbegrepen : het verbonden alarmsysteem dat op afstand kan worden bediend via uw smartphone², 24/24 uur telebewaking en het onderhoud, inclusief vervanging van batterijen. De installatie gebeurt door een technisch adviseur. In het geval van een bevestigd alarm wordt een controle-oproep gedaan binnen de 30 seconden3. Opteer voor veiligheid boven alles!

Beobank Home Secure 2 maanden gratis*

Geniet van 2 maanden gratis* Beobank Home Secure

Uw huis beveiligen kan makkelijk zijn!

Profiteer van 2 maanden gratis* op uw abonnement bij elke nieuwe onderschrijving tot en met 10/06/2023

 

 

* Aanbod geldig voor elke ondertekende aanvraag tussen 15/05/23 en 10/06/23, niet cumuleerbaar met lopende aanbiedingen of kortingen. Waarde van het maandelijkse aangeboden abonnement voor telebewaking volgens de formule en opties bepaald op de dag van de installatie. De korting wordt toegepast op de eerste 2 maanden vanaf de installatiedatum. Diensten aangeboden aan particulieren onder voorbehoud van de voorwaarden en beperkingen zoals bepaald in de Algemene Voorwaarden. Verbintenis voor minstens 12 maanden.

All-in abonnement

Onnodig om de uitrusting aan te kopen: het smart alarmsysteem, de gratis installatie, het onderhoud, de vervanging van de batterijen en 24/24u telebewaking zijn in uw abonnement inbegrepen.

Rook- en koolmonoxidedetector

Afhankelijk van de onderschreven formule of opties kan uw bescherming verhoogd worden met een telebewaakte rook- of koolmonoxidedetector4.

Beheer uw alarmsysteem via uw smartphone

Met de mobiele  app2 van EPS kunt u uw alarmsysteem op afstand  in- of uitschakelen en de foto's bekijken die door de detectoren zijn gemaakt in geval van een alarm (afhankelijk van de gekozen apparatuur). U wordt ook op de hoogte gebracht wanneer het alarmsysteem wordt in- of uitgeschakeld. 

Verwittigen van de hulpdiensten of de politie

Indien nodig, worden de hulpdiensten of de politie snel geïnformeerd5 en worden veiligheidsmaatregelen genomen6

Interventie door een bewakingsagent

Indien nodig en afhankelijk van het gekozen abonnement, komt een bewakingsagent van G4S ter plaatse om de veiligheid van de ingangen te controleren.

Tevredenheidsgarantie: tevreden of geld terug

Tijdens de eerste maand geniet u van een "tevreden of geld terug" garantie. Zo kunt u vertrouwd raken met ons alarmsysteem7.

Hoe werkt het alarmsysteem ?

Wat gebeurt er in geval van inbraak?

1
Detectie

Het beveiligingssysteem detecteert en neemt foto’s van de inbraak (volgens uw gekozen uitrusting); het alarm gaat af en de meldkamer van EPS wordt verwittigd.

2
Controle

De meldkamer van EPS belt binnen de 30 seconden ter controle3.

 

3
Informatie

Dankzij het draadloze alarmsysteem krijgt u een melding en kunt u de foto’s bekijken via de mobiele applicatie2.

4
Interventie

Indien nodig en afhankelijk van uw abonnement wordt een bewakingsagent naar uw woning gestuurd en worden de hulpdiensten of de politie verwittigd5 

alarmsysteem

Onze partners

Beobank Home Secure wordt beheerd door EPS, een grote Europese speler met meer dan 35 jaar ervaring in de bescherming van goederen en personen.  EPS beschermt vandaag meer dan 600.000 abonnees.

EPS werkt samen met G4S, wereldleider op het vlak van veiligheidsoplossingen. G4S is al meer dan 50 jaar in België actief en deelt graag haar expertise inzake interventies en bewakingsopdrachten.

Hoeveel kost een alarmsysteem met bewaking op afstand? 

Vraagt u zich af welk alarmsysteem u moet kiezen? Ontdek onze all-inclusive abonnementen.

Of u nu eigenaar bent of huurt, Beobank Home Secure biedt u 2 abonnementsformules aan om uw huis of appartement te beveiligen.

Vanaf
33€/maand((5)) voor een huis
alles inbegrepen

Abonnement COMFORT

Alarm en informatie

Vanaf
45,50€/maand((5)) voor een huis
alles inbegrepen

Abonnement SERENITY

Alarm, informatie en interventie

Abonnement COMFORT

Vanaf
33€/maand((5)) voor een huis

Abonnement SERENITY

Vanaf
45,50€/maand((5)) voor een huis

Vragen en antwoorden

Moet ik klant zijn bij Beobank om een Beobank Home Secure abonnement aan te gaan?

Nee, u moet geen klant zijn bij Beobank om een Beobank Home Secure abonnement aan te gaan.

Is het alarmsysteem compatibel met de aanwezigheid van een huisdier?

Ja, u kunt over de diensten van Beobank Home Secure beschikken zelfs als u één of meerdere huisdieren hebt. Als u wenst dat ze kunnen blijven rondlopen in de bewaakte ruimte zelfs wanneer het alarmsysteem ingeschakeld is, raadpleeg onze technische adviseur die u de geschikte configuratie voor de aanwezigheid van dieren zal aanraden.

Hoe lang duurt de installatie van het draadloos huisalarm?

De alarminstallatie wordt uitgevoerd in iets meer dan 3 uur. Een technisch adviseur komt bij u thuis, voert een veiligheidsdiagnose uit van de verschillende ruimten en installeert het alarmsysteem naargelang de configuratie van uw woning en uw levensgewoonten. De uitrusting is draadloos en vergt geen ingrijpende werkzaamheden. De technische adviseur stelt het alarmsysteem in dienst, verbindt het met het controlecentrum en geeft de aanwezige gebruikers een opleiding voor het gebruik ervan.

Wat gebeurt er bij een verhuizing?

U verhuist? EPS zorgt voor alles en het is gratis! We begeleiden u tot de indienststelling van een nieuw alarmsysteem op uw nieuw adres. 

Kan ik andere uitrustingen toevoegen, zoals een detector of afstandsbediening, nadat ik mijn alarmsysteem heb geïnstalleerd?

Ons innovatief alarmsysteem past zich aan aan elke verandering van uw woning/lokaal als gevolg van werken of nieuwe levensgewoonten/gebruik. 

Indien uw behoeften veranderen, bijvoorbeeld als u nieuwe sensoren wilt toevoegen of verplaatsen, een extra afstandsbediening of alarmknop wilt bestellen, kan u gemakkelijk contact opnemen met de klantendienst van EPS. 

De klantendienst van EPS zal, indien nodig, een technische interventie regelen bij u ter plaatse waarbij de adviseur een oplossing op maat van uw behoeften voorstelt. Deze ingreep kost u 79€ excl. btw.

U vindt elke uitrusting die wordt aangeboden in uw catalogus.

Misschien bent u geïnteresseerd in deze artikelen:

Woning beschermen

Hoe beveiligt u uw woning tegen inbraak?

Uw woning beveiligen: tips om inbraak te voorkomen
Vertrek met een gerust hart op vakantie!

Vertrekt u (opnieuw) op vakantie? Uw woning beveiligen doet u zo!

Alles vergeten tijdens uw vakantie? Neem dan een paar voorzorgsmaatregelen voor u vertrekt. Van politiebewaking tot een alarmsysteem, deze tips helpen om inbrekers af te schrikken.

1 Bescherming tegen brandgevaar door rookdetectie.

2 Beschikbaar op uw gebruikelijke downloadplatforms, afhankelijk van compatibiliteit.

Gemiddelde waargenomen tijdspanne in 2021 voor inbraak-, overval- en rookalarmen.

Binnen de limiet van 5 koolmonoxidedetectoren.

5 De functie van de uitschakeling op afstand vereist een compatibele identificatiefunctie via vingerafdrukken of gezichtsherkenning.

6 Indien nodig, na wegname van de twijfel overeenkomstig de reglementering.

7 De kosten voor het bewaken of het herstellen van inbraakschade die door EPS gefactureerd worden, worden veelal gedekt door uw verzekeraar.

8 Terugbetaling van de reeds geëngageerde bedragen en de terugzendkosten van het overgenomen materiaal.

9 Vanaf-Tarief incl. BTW op 01/01/2023 voor een basisuitrusting zonder uitbreidingen en zonder opties.

Beobank Home Secure is een service beheerd door Euro Protection Surveillance NV – Naamloze Vennootschap met een kapitaal van 6.000.000 euro – RPR Brussel - BTW BE 0679.698.103 – Internationalelaan 55D, 1070 BRUSSEL – IBAN: BEOBANK - BE23 1096 6746 2291 - BIC: CTBKBEBXXXX. Vergunning als onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen uitgereikt door het Ministerie van Binnenlandse Zaken overeenkomstig de wet van 2 oktober 2017 tot regeling van de private en bijzondere veiligheid. Verbintenis voor minstens 12 maanden. Diensten aangeboden aan particulieren onder voorbehoud van de voorwaarden en beperkingen in de algemene voorwaarden. Verbintenis voor minstens 12 maanden.

Beobank NV/SA – Koning Albert II-laan, 2 1000 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel – IBAN BE77 9545 4622 6142.

Raadpleeg het EPS-privacybeleid voor meer informatie omtrent uw rechten en de verbintenissen van EPS ten aanzien van uw persoonlijke gegevens.