Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

alarmsysteem

Uw huis beveiligen

  • met Beobank Home Secure

Uw woning beveiligen tegen inbraak of brand1?

Ontdek het draadloze alarmsysteem van Beobank met inbraakdetectie en rookmelder: een all-in abonnementsformule die een smart alarmsysteem ter beschikking stelt, inclusief het materiaal, onderhoud en 24/24 uur telebewaking.

Hoe werkt het alarmsysteem?

Wat gebeurt er in geval van inbraak?

1
Inbraakdetectie

Het alarmsysteem detecteert en neemt foto’s van de inbraak (afhankelijk van uw abonnement); het alarm gaat af en de alarmcentrale van EPS wordt verwittigd.

2
Controle

De alarmcentrale van EPS belt binnen de 30 seconden ter controle.4

 

3
Informatie

Dankzij het draadloze alarmsysteem krijgt u een melding en kunt u de foto’s bekijken via de mobiele applicatie.

4
Interventie

Indien nodig en afhankelijk van uw abonnement wordt een bewakingsagent naar uw woning gestuurd en worden de hulp- of ordediensten verwittigd.  

 Welk alarmsysteem kiezen?

Of u nu eigenaar of huurder bent, de alarminstallatie Beobank Home Secure biedt u 2 abonnementsformules voor uw huis of appartement.

Vanaf
22€/maand((3))
alles inbegrepen

Abonnement COMFORT

Bescherming en melding bij alarm

Vanaf
32€/maand((3))
alles inbegrepen

Abonnement SERENITY

Bescherming, melding bij alarm en interventie

Ontdek ons aanbod in detail
 
Abonnement COMFORT
Abonnement SERENITY
INBEGREPEN UITRUSTING
 
 
Ter beschikking stellen van een alarmsysteem verbonden met de alarmcentrale
Controle en onderhoud op afstand, inclusief vervanging van de batterijen
INBEGREPEN BEVEILIGINGSDIENSTEN
 
 
Telebewaking 24/24 uur en 7 dagen op 7 door de alarmcentrale van EPS
Inbraakdetectie met foto-opname
Overval- of alarmknop
Controleoproep binnen de 30 seconden ((4)) en afschrikking (sirene 110 dB)
Onmiddellijke oproep van de abonnee
Interventie op locatie door een bewakingsagent
G4S
Optioneel
Verwittigen van de hulp- of ordediensten bij problemen ((5))
Optioneel
Beveiligingsmaatregelen bij afwezigheid (bewaking en beveiliging van de uitgangen) ((6))
G4S
Optioneel
Bescherming tegen brand met rookdetectoren. Alarm bij brandgevaar en verwittigen van hulpdiensten, zelfs wanneer u niet aanwezig bent
Optioneel
ANDERE INBEGREPEN DIENSTEN
 
 
Online abonnement beheren
Mobiele applicatie
PRIJZEN VANAF INCL. BTW ((3))
Zonder installatie en activatiekosten
Abonnement COMFORT
Abonnement SERENITY
Voor een appartement
2 inbraakdetectoren inbegrepen
22€/maand
32€/maand
Voor een huis
4 inbraakdetectoren
27€/maand
39,50€/maand

Abonnement COMFORT

Vanaf
22€/maand((3))
Lees meer
Voor een appartement
2 inbraakdetectoren inbegrepen
 
Vanaf
22€/maand
alles inbegrepen
Voor een huis
4 inbraakdetectoren
 
Vanaf
27€/maand
alles inbegrepen

Abonnement SERENITY

Vanaf
32€/maand((3))
Lees meer
Voor een appartement
2 inbraakdetectoren inbegrepen
 
Vanaf
32€/maand
alles inbegrepen
Voor een huis
4 inbraakdetectoren
 
Vanaf
39,50€/maand
alles inbegrepen

All-in abonnement

Het smart alarmsysteem, gratis installatie, het onderhoud, de vervanging van de batterijen en 24/24 uur telebewaking zijn in uw abonnement inbegrepen.

Bescherming tegen indringers en gevaren

Afhankelijk van de onderschreven formule of opties kan uw bescherming verhoogd worden met een anti-agressie alarmknop, een rookmelder of een koolmonoxidetector.

Beheer uw alarmsysteem via uw smartphone ((7))

Met de mobiele applicatie van EPS kunt u uw alarmsysteem activeren vanop afstand. Als één van uw huisgenoten vertrekt of thuiskomt, kunt u meldingen krijgen bij het aan- en uitzetten van het alarm. Zo wordt u bijvoorbeeld verwittigd wanneer uw kind van school thuiskomt.

 

Verwittigen van de hulp- of ordediensten

In geval van positief alarm worden de hulp- of ordediensten snel geïnformeerd5 en worden veiligheidsmaatregelen genomen6

Interventie door een bewakingsagent

Indien nodig en afhankelijk van het gekozen abonnement, komt een bewakingsagent van G4S ter plaatse om de veiligheid van de ingangen te controleren.

Tevredenheidsgarantie: tevreden of geld terug

Tijdens de eerste maand geniet u van een "tevreden of geld terug" garantie. Zo kunt u vertrouwd raken met ons alarmsysteem.

alarmsysteem

Beheer uw alarmsysteem vanop uw smartphone((7))

Beobank Home Secure is een aangesloten alarmsysteem. Met de mobiele  app van EPS kunt u uw alarmsysteem op afstand activeren en de foto's bekijken die door de detectoren zijn gemaakt in geval van een alarm (afhankelijk van de gekozen apparatuur). U wordt ook op de hoogte gebracht wanneer het alarmsysteem wordt in- of uitgeschakeld. Bijvoorbeeld: u krijgt een melding wanneer uw kinderen thuiskomen van school.

alarmsysteem

Onze partners

Beobank Home Secure wordt beheerd door EPS, Europese marktleider met meer dan 30 jaar ervaring in de beveiliging van goederen en personen. EPS is de nummer 1 in Frankrijk op het vlak van alarmsystemen met telebewaking voor bedrijven en particulieren met meer dan 450.000 abonnees. 

Voor een snelle en professionele interventie na een alarm werkt de alarmcentrale van EPS samen met G4S, wereldleider op het vlak van veiligheidsoplossingen. G4S is al meer dan 50 jaar in België actief en deelt graag haar expertise inzake interventies en bewakingsopdrachten.

Vragen en antwoorden

Moet ik klant zijn bij Beobank om een Beobank Home Secure abonnement aan te gaan?

Nee, u moet geen klant zijn bij Beobank om een Beobank Home Secure abonnement aan te gaan.

Is het alarmsysteem compatibel met de aanwezigheid van een huisdier?

Ja, u kunt over de diensten van Beobank Home Secure beschikken zelfs als u één of meerdere huisdieren hebt. Als u wenst dat ze kunnen blijven rondlopen in de bewaakte ruimte zelfs wanneer het alarmsysteem ingeschakeld is, raadpleeg onze technische adviseur die u de geschikte configuratie voor de aanwezigheid van dieren zal aanraden.

Hoe lang duurt de installatie van het draadloos systeem?

De installatie van het alarmsysteem wordt uitgevoerd in een beetje meer dan 3 uur. Een technisch adviseur komt bij u thuis, voert een veiligheidsdiagnose uit van de verschillende ruimten en installeert het alarmsysteem naargelang de configuratie van uw woning en uw levensgewoonten. De uitrusting is draadloos en vergt geen ingrijpende werkzaamheden. De technische adviseur stelt het alarmsysteem in dienst, verbindt het met het controlecentrum en geeft de aanwezige gebruikers een opleiding voor het gebruik ervan.

Wat gebeurt er bij een verhuizing?

U verhuist? EPS zorgt voor alles en het is gratis! We begeleiden u tot de indienststelling van een nieuw alarmsysteem op uw nieuw adres. 

Kan ik andere uitrustingen toevoegen, zoals een detector of afstandsbediening, nadat ik mijn alarmsysteem heb geïnstalleerd?

Ons innovatief alarmsysteem past zich aan elke verandering van uw woning/lokaal als gevolg van werken of nieuwe levensgewoonten/gebruik. 

Indien uw behoeften veranderen, bijvoorbeeld als u nieuwe sensoren wilt toevoegen of verplaatsen, een extra afstandsbediening of alarmknop wilt bestellen, kan u gemakkelijk contact opnemen met de klantendienst van EPS. 

De klantendienst van EPS zal, indien nodig, een technische interventie regelen bij u ter plaatse waarbij de adviseur een oplossing op maat van uw behoeften voorstelt. Deze ingreep kost u 59€ excl. btw.

U vindt elke uitrusting die wordt aangeboden in uw catalogus.

1 Bescherming tegen brand via rookdetectie.
Tarief BTW inbegr. op 21/02/2020 voor een basisuitrusting voor een appartement met een Comfort-formule. Zonder eventuele communicatiekosten en zonder opties (cf.Tarieven).
4 Controleoproep binnen de 30 seconden, de gemiddelde waargenomen tijd in 2017 voor inbraak- en alarmsystemen.
5 Afhankelijk van de gekozen formule en bij overeenstemming volgens de wetgeving.
6 De kosten voor het bewaken of het herstellen van inbraakschade die door EPS gefactureerd worden, worden veelal gedekt door de verzekeraar.
7 Uw smartphone/tablet moet de app ondersteunen en u moet beschikken over een snelle internetverbinding.

 

Beobank Home Secure is een service beheerd door Euro Protection Surveillance NV – Naamloze Vennootschap met een kapitaal van 5.000.000 euro – RPR Brussel - BTW BE 0679.698.103 – Internationalelaan 55D, 1070 BRUSSEL – IBAN: BEOBANK - BE23 1096 6746 2291 - BIC : CTBKBEBX. Vergunning als onderneming voor alarmsystemen  en camerasystemen uitgereikt door het Ministerie van Binnenlandse Zaken overeenkomstig de wet van 2 oktober 2017 tot regeling van de private en bijzondere veiligheid. Diensten aangeboden aan particulieren onder voorbehoud van de voorwaarden en beperkingen in de algemene voorwaarden. Verbintenis voor minstens 12 maanden.

 

Vergunningen als onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen uitgereikt door het Ministerie van Binnenlandse Zaken overeenkomstig de wet van 2 oktober 2017 tot regeling van de private en bijzondere veiligheid. Diensten aangeboden aan particulieren onder voorbehoud van de voorwaarden en beperkingen in de algemene voorwaarden. Verbintenis voor minstens 12 maanden. Beobank NV/SA – G. Jacqueslaan 263g 1050 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel – IBAN BE77 9545 4622 6142.

Raadpleeg het EPS-privacybeleid voor meer informatie omtrent uw rechten en de verbintenissen van EPS ten aanzien van uw persoonlijke gegevens.