Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

gesprek tussen vrienden

Beleggingen voor startende of ervaren beleggers

  • Heeft iedereen rondom u een mening over beleggingen, maar weet u daardoor zelf niet meer wat te doen? #WijZijnMee

Waarom beleggen bij Beobank?

Social

Persoonlijk en doordacht advies

Bij Beobank staat persoonlijk contact met uw beleggingsadviseur centraal. Door uw financiële situatie, doelstellingen en behoeften goed te kennen, kan hij u zoveel mogelijk advies op maat geven. We delen met plezier onze expertise en geven gratis en vrijblijvend advies.

Ontdek ons adviesproces

Zeer ruim en kwalitatief aanbod

Dankzij ons open architectuurconcept hebt u de keuze uit een ruime selectie van kwalitatieve beleggingsfondsen van een 10-tal internationaal gerenommeerde financiële instellingen. Daarnaast bieden we ook dakfondsen, levensverzekeringsproducten en gestructureerde producten aan.

Ontdek de voordelen van onze open architectuur
Paramtres

Kant-en-klare beleggingsoplossingen

Wilt u geen tijd of energie investeren in de samenstelling en de evolutie van een gepersonaliseerde beleggingsportefeuille maar toch gediversifieerd beleggen? Dan zijn onze dakfondsen een eenvoudige oplossing. Ze garanderen een spreiding in lijn met uw beleggersprofiel en worden actief beheerd door specialisten.

Ontdek onze dakfondsen

Duurzaam beleggen

We willen meewerken aan een betere toekomst voor het milieu, de maatschappij en de volgende generaties. Daarom selecteren we voor u kwalitatieve, duurzame beleggingsproducten.

Ontdek hoe u duurzaam kunt beleggen

Beleggen vanaf 50 euro per maand

Periodiek of gespreid beleggen is een goede manier om het risico te beperken. U spreidt immers uw aankopen over de tijd waardoor u grote marktschommelingen vermijdt. Het Beobank beleggingsplan is toepasselijk op alle dakfondsen en beleggingsfondsen uit onze selectie en kan al vanaf € 50/maand.

Ontdek de voordelen van het plan

Ontdek onze beleggingsaanpak

Maak een afspraak met een van onze beleggingsadviseurs en ontdek hoe de gepersonaliseerde aanpak van Beobank u helpt uw vermogen op te bouwen.

Maak een afspraak

Onze partners

Logos van onze partners

Hoe uw beleggingen opvolgen?

Constante opvolging via verschillende kanalen

Beobank_Pictos_Purple_RVB
Digitale diensten

Via onze online bankingtool, Beobank Online, en onze app, Beobank Mobile, kunt u uw geld in alle veiligheid zelf beheren en uw beleggingen gemakkelijk opvolgen. U kunt de totale waarde en samenstelling van uw effectenportefeuille op elk moment raadplegen, alsook een aantal transacties zelf uitvoeren.

Beobank_Pictos_Purple_RVB
Contact met uw adviseur

Voor vragen over uw beleggingen of over de marktontwikkelingen kunt u steeds terecht bij uw persoonlijke beleggingsadviseur, zowel telefonisch, per email als op afspraak in uw kantoor. Minstens éénmaal per jaar zal hij contact met u opnemen voor een grondige analyse van uw portefeuille.

Beobank_Pictos_Purple_RVB
Regelmatige communicatie

U wordt via email regelmatig op de hoogte gehouden van de stand van zaken en de vooruitzichten van de financiële markten, alsook van interessante blogartikels. Wanneer uw portefeuille niet meer in evenwicht is of bepaalde beleggingsproducten vervallen zijn of niet meer voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen wordt u daarvan verwittigd. Uiteraard ontvangt u daarnaast ook een uitgebreid kwartaalrapport van uw beleggingen.

koppel in gesprek met adviseur

Nood aan gespecialiseerd advies?

Wilt u uw vermogen optimaliseren? Hebt u hulp nodig bij het beheer, de structuur of overdracht van uw vermogen? Ontdek onze Premium dienstverlening en hoe u er kan van genieten.

Ontdek onze Premium service
Tim en Heidi

Wat kan beleggen voor u betekenen?

Beluister de podcast met twee van onze beleggingsexperten, Heidi en Tim, en kom te weten wat beleggen voor u kan betekenen. En hoe Beobank een unieke dienstverlening aanbiedt en uw beleggingen persoonlijk opvolgt.

Beluister de podcast

Kent u onze blog al?

De evolutie van inflatie

Het spook dat inflatie heet

Wat mogen we verwachten van de torenhoge inflatie?
Inflatie wakkert volatiliteit op de markt aan

Volatiele markten: zes tips om vandaag beter te beleggen!

Na twee jaar coronacrisis staat de markt onder druk door de inflatie en het conflict in Oekraïne.
Beleggen bij Beobank: onze beleggingsaanpak

Beleggen bij Beobank: de voordelen op een rijtje

Wil u beginnen met beleggen maar zit u nog met vragen? We zetten de voordelen van onze beleggingsaanpak nog eens op een rijtje.
Marktnieuws

De financiële markten: stand van zaken

Update 02/12/2022

Wij herinneren u eraan dat beleggingsproducten blootgesteld zijn aan risico’s met inbegrip van een mogelijk verlies van het belegde kapitaal. Beleggingsproducten zijn geen bankdeposito's en worden niet gewaarborgd door Beobank NV/SA.