Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Beleggingsaanpak

Wist u dat u bij Beobank ...

  • een selectie van kwalitatieve fondsen van 10 gerenommeerde fondsenhuizen hebt?
  • via onze digitale tools gemakkelijk uw beleggingen kunt opvolgen?

  • zowel op maat gemaakte als kant en klare beleggingsoplossingen hebt?

Waarom beleggen bij Beobank?

Social

Persoonlijk en doordacht advies

Bij Beobank staat persoonlijk contact met uw beleggingsadviseur centraal. Door uw financiële situatie, doelstellingen en behoeften goed te kennen, kan hij u zoveel mogelijk advies op maat geven. We delen met plezier onze expertise en geven gratis en vrijblijvend advies.

Ontdek ons adviesproces

Zeer ruim en kwalitatief aanbod

Dankzij ons open architectuurconcept hebt u de keuze uit een ruime selectie van kwalitatieve beleggingsfondsen van een 10-tal internationaal gerenommeerde financiële instellingen. Daarnaast bieden we ook dakfondsen, levensverzekeringsproducten en gestructureerde producten aan.

Ontdek de voordelen van onze open architectuur
Paramtres

Kant-en-klare beleggingsoplossingen

Wilt u geen tijd of energie investeren in de samenstelling en de evolutie van een gepersonaliseerde beleggingsportefeuille maar toch gediversifieerd beleggen? Dan zijn onze dakfondsen een eenvoudige oplossing. Ze garanderen een spreiding in lijn met uw beleggersprofiel en worden actief beheerd door specialisten.

Ontdek onze dakfondsen

Duurzaam beleggen

We willen meewerken aan een betere toekomst voor het milieu, de maatschappij en de volgende generaties. Daarom selecteren we voor u kwalitatieve, duurzame beleggingsproducten.

Ontdek hoe u duurzaam kunt beleggen

Beleggen vanaf 50 euro per maand

Periodiek of gespreid beleggen is een goede manier om het risico te beperken. U spreidt immers uw aankopen over de tijd waardoor u grote marktschommelingen vermijdt. Het Beobank beleggingsplan is toepasselijk op alle dakfondsen en beleggingsfondsen uit onze selectie en kan al vanaf € 50/maand.

Ontdek de voordelen van het plan

Ontdek onze beleggingsaanpak

Maak een afspraak met een van onze beleggingsadviseurs en ontdek hoe de gepersonaliseerde aanpak van Beobank u helpt uw vermogen op te bouwen.

Maak een afspraak
Premium

Op zoek naar gespecialiseerd advies?

Wilt u uw vermogen optimaliseren? Hebt u hulp nodig bij het beheer, de structuur of overdracht van uw vermogen? Ontdek wat onze Premium dienstverlening voor u kan betekenen en hoe u er kan van genieten.

Ontdek onze Premium service

Hoe uw beleggingen op de voet volgen?

Beobank Online

Uw beleggingsportefeuille: de totale waarde en samenstelling van uw portefeuille raadplegen met indicatie van min- en meerwaarden, weergave van alle activa, aandelen en een selectie van fondsen aan- en verkopen, verrichtingen op uw effecten zoals vervaldagen en couponbetalingen terugvinden, ....

Uw transacties: uit te voeren of lopende transacties voor uw portefeuille raadplegen

Informatie over de markten: ranglijsten van de sterkste stijgers en dalers binnen de beursindexen

Alles over online banking

Beobank Mobile

Uw beleggingsportefeuille: de waardering, de details en het rendement van uw portefeuille raadplegen, de historiek van uw verrichtingen nagaan, aan- en verkoop van aandelen, algemene vergaderingen raadplegen, ...

Informatie over de markten: de trends op de verschillende markten analyseren, uw favoriete effecten bekijken, ...

Alles over de mobiele app
webinar

Op zoek naar alternatieven voor sparen?

Als de rente historisch laag staat en u meer potentieel rendement wenst voor uw spaargeld. Bekijk dan ons webinar met VRT-journalist Michaël Van Droogenbroeck en kom te weten hoe uw spaarcenten goed te gebruiken!

Bekijk het webinar

Kent u onze blog al?

Beleggen in 2022

Hoe moet u beleggen in 2022?

2021 was het jaar van economisch herstel. Maar wilt u beleggen in 2022? Maak dan komaf met enkele oude gewoontes!
risico op recessie

De financiële markten: stand van zaken

Update 11/08/2022
Beobank helpt u met beleggen

Zes vragen om te starten met beleggen

Wil u starten met beleggen en wil u weten wat Beobank u te bieden heeft? Chief Investment Officer Marc Danneels geeft een antwoord op enkele belangrijke vragen.
Hoe moet u starten met beleggen als u ervoor wil zorgen dat uw koopkracht niet daalt?

Is beleggen wel iets voor u?

Beleggen is niets voor mij, zeggen heel wat mensen. Ze verwijzen dan bijvoorbeeld naar de risico’s. Maar is dat terecht of niet? En hoe start u toch met beleggen?

Wij herinneren u eraan dat beleggingsproducten blootgesteld zijn aan risico’s met inbegrip van een mogelijk verlies van het belegde kapitaal. Beleggingsproducten zijn geen bankdeposito's en worden niet gewaarborgd door Beobank NV/SA.