Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Aangifte schadegeval

Een schadegeval?

  • Een ongeluk? Diefstal? Een schadegeval?

    ACM Belgium NV begeleidt u persoonlijk wanneer u het nodig heeft.

Assistentie nodig?

Met de Auto-/Woningverzekering, een product van ACM Belgium NV, verzekeringsonderneming naar Belgisch recht, geniet u van de diensten van Mondial Assistance.

Die laatste is 24u/24 en 7d/7 bereikbaar op het nummer +32 (0)2 773 61 05

Een adviseur van Mondial Assistance staat u meteen te woord, organiseert de eerste hulpmaatregelen en volgt uw dossier op.

U wil een schadegeval aangeven?

Online aangifte en opvolging

U kan uw schadegeval op elk moment in een paar stappen online indienen. Log hiervoor in op uw persoonlijke klantenomgeving.

Als u nog geen toegang hebt tot uw persoonlijke klantenomgeving, vraag het aan via dit formulier of neem contact op met uw adviseur.

U kan ook onmiddellijk nuttige documenten (foto's van de schade, aanrijdingsformulier, enz.) bij uw aangifte voegen en op elk moment de status en het verloop van uw schadegeval hier opvolgen.

Telefonische aangifte

Bel de schadedienst Constatel op +32 (0)2 405 17 45, iedere werkdag van 9u00 tot 18u00, om een schadegeval in te dienen.

 

Indien u hen echter buiten deze uren wenst te contacteren, gelieve dan een e-mail te sturen naar schade@acm.be met in het onderwerp de referentie van uw schadedossier of uw polisnummer.