Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Woonoplossingen

DE WOONOPLOSSINGEN VAN BEOBANK

  • Kopen, renoveren, verzekeren en beschermen… #WijZijnMee
     

     

Specialisten aan uw zijde

Onze teams van specialisten staan tot uw beschikking om u te helpen met uw woonplannen. Bij Beobank staat u er nooit alleen voor.

Producten op maat

Of u nu een huis wilt kopen, renoveren, verzekeren of beschermen, we hebben een oplossing die aangepast is aan uw noden. U kunt kiezen uit verschillende formules en verschillende leningtypes.

Eersteklas partners

Beobank werkt samen met Partners Verzekeringen NV, alsook met Euro Protection Surveillance NV.
EPS is een betrouwbare partner met meer dan 30 jaar ervaring inzake verbonden alarmsystemen met telebewaking.

renovatielening

Uw woning opfrissen met de Renovatielening

Elk renovatieproject is anders. Daarom bepaalt een team van specialisten een renovatielening4op maat, aan een aantrekkelijke rentevoet, naargelang de omvang van uw plannen en uw budget.
 

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

Ontdek onze aantrekkelijke rentevoet
ecokrediet

Uw woning energiezuiniger maken met het Ecokrediet

Zonnepanelen of een warmtepomp installeren? Uw dak isoleren? Of hoogrendementsglas plaatsen? … Met onze aantrekkelijke rentevoet voor een ecokrediet5 hoeft u niet langer te wachten om uw woning energiezuiniger te maken.
 

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

Ontdek onze aantrekkelijke rentevoet
verzekeringen

Uw huis verzekeren

Of u nu student, huurder of eigenaar bent, Beobank biedt u verschillende formules die aangepast zijn aan uw noden en uw woning. De Beobank Woningverzekering1 van Partners Verzekeringen NV dekt waterschade, elektriciteitsschade en brand. Ook bij diefstal komt de verzekering tussen en kunt u rekenen op een vernieuwing van uw meubilair. Bij Beobank is er voor elke situatie een formule op maat. Meer informatie over uitsluitingen.

Raadpleeg eerst het informatiedocument en de voorwaarden.

Meer info
Home Secure

Beobank Home Secure, een dienst uitgevoerd door EPS

Uw woning is verzekerd, nu is het tijd om ze te beschermen met het Beobank Home Secure2 verbonden alarmsysteem, een service beheerd door Euro Protection Surveillance NA. Deze volledige oplossing maakt het mogelijk uw huis te beschermen tegen de risico's van inbraak en brand3, 24/24 uur. Via uw smartphone kunt u uw alarmsysteem van op afstand controleren en wordt u direct verwittigd als het afgaat.

 

Meer info
hypothecair krediet

Het huis van uw dromen kopen

Eigenaar worden is een belangrijke etappe in uw leven. Onze specialisten staan voor u klaar om u met kennis van zaken uw woonplannen te helpen verwezenlijken. Koop uw nieuwe thuis dankzij een hypothecair krediet6 van Beobank. Om optimaal aan uw noden te kunnen beantwoorden, stellen we u verschillende intrestformules en terugbetalingsplannen voor.

Meer info

FAQ

Ben ik verplicht een zichtrekening of een ander Beobank-product te openen om een krediet te kunnen krijgen?

Neen, de toekenning van een krediet staat hier volledig los van.

Kan Beobank mijn kredietaanvraag weigeren?

Elke kredietaanvraag wordt grondig onderzocht. Het is onze taak om u te helpen uw budget in evenwicht te houden en u te informeren over de gevaren van overmatige schuldenlast. Tijdens het onderzoek van uw kredietaanvraag moet Beobank de Centrale voor Kredieten aan Particulieren bij de Nationale Bank van België raadplegen. Als uw krediet wordt geweigerd, verbinden wij ons ertoe u zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Voor inlichtingen over de eventuele registratie van uw gegevens kan u, als u dat wenst, rechtstreeks contact opnemen met de Centrale voor Kredieten aan Particulieren (de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel). Daarvoor hebt u een recto-verso kopie van uw identiteitskaart nodig.

Via welke verzekeringsonderneming onderschrijft u de Familiale, Auto- en Woningverzekering?

De Beobank Familiale, Woning- en Autoverzekering zijn producten van Partners Verzekeringen, verzekeringsonderneming naar Belgisch recht. Partners Verzekeringen maakt deel uit van de verzekeringsgroep van Crédit Mutuel met meer dan 15 miljoen verzekerden in heel Europa.

Wie kan een Woningverzekering afsluiten bij Beobank?

Elke natuurlijke persoon van 18 jaar of ouder, die zijn woning in België wenst te verzekeren.

Woningverzekering 

De Beobank Woningverzekering is een product van Partners Assurances N.V., een verzekeringsmaatschappij naar Belgisch recht.

Verzekeringsmaatschappij

Partners Verzekeringen NV Verzekeringsmaatschappij met de hoofdzetel in Koning Albert II-laan 2, 1000 Brussel - RPR Brussel 0428.438.211 -  IBAN: BE43 3101 9596 0601 - BIC: BBRUBRBB - Tel. : + 32 (2) 673 80 30 - E-mail : relations@partners.be - Website: www.partners.be.

Toegelaten onder codenummer 0964 voor de taken 1a, 2, 3, 8, 9, 10a, 13, 16, 17   en onderworpen aan het toezicht van de NBB (Nationale Bank van België, Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel, www.nbb.be en de Autoriteit voor financiële dienstenen markten (FSMA),  Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, www.fsma.be

Partners werkt samen met de bijstandsverlener Mondial Assistance NV (AWP P&C NV), Koning Albert II-laan 2, 1000 Brussel, ondernemingsnummer 0837.437.919, toegelaten onder de code 2769, om tak 18 te verstrekken.

Informatie over Beobank als verzekeringstussenpersoon

Beobank NV/SA, Koning Albert II-laan 2, 1000 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel verbonden verzekeringsagent van Partners Verzekeringen N.V. voor de Beobank Woningverzekering.

Toegelaten onder codenummer 0964 voor de taken 1a, 2, 3, 8, 9, 10a, 13, 16, 17   en onderworpen aan het toezicht van de NBB (Nationale Bank van België, Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel, www.nbb.be en de Autoriteit voor financiële dienstenen markten (FSMA),  Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, www.fsma.be

Deze pagina bevat algemene informatie over een verzekeringsproduct van Partners Verzekeringen N.V. waarop uitzonderingen, beperkingen, franchises en voorwaarden van toepassing zijn. In de voorwaarden van het contract vindt u de volledige informatie over het product. De algemene voorwaarden en het informatiedocument (IPID) vindt u door op de link te klikken en in uw agentschap. Gelieve kennis te nemen van de voorwaarden van het contract vooraleer de verzekering te onderschrijven.

Beobank Home Secure

Beobank Home Secure is een service beheerd door Euro Protection Surveillance NV – Naamloze Vennootschap met een kapitaal van 6.000.000 euro – RPR Brussel - BTW BE 0679.698.103 – Internationalelaan 55D, 1070 BRUSSEL – IBAN: BEOBANK - BE23 1096 6746 2291 - BIC : CTBKBEBX. Vergunning als onderneming voor alarmsystemen uitgereikt door het Ministerie van Binnenlandse Zaken overeenkomstig de wet van 2 oktober 2017 tot regeling van de private en bijzondere veiligheid. Diensten aangeboden aan particulieren onder voorbehoud van de voorwaarden en beperkingen in de algemene voorwaarden. Verbintenis voor minstens 12 maanden.

3Bescherming tegen brandgevaar door rookdetectie

Renovatielening

Lening op afbetaling, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en wederzijds akkoord.

5 Ecokrediet

Lening op afbetaling, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en wederzijds akkoord.

6 Hypothecair krediet 

Elke natuurlijke persoon die, op het moment dat hij de overeenkomst ondertekent, in België woont en hoofdzakelijk als particulier optreedt, kan via onze bank een hypothecair krediet aanvragen. Al onze oplossingen zijn kredietopeningen van onbepaalde duur, vooral bestemd voor de aankoop van een bouwperceel of het bouwen of verwerven van een onroerend goed en kunnen eventuele werkzaamheden, die in het kader van deze verwerving moeten worden uitgevoerd, dekken. Deze kredietopeningen bieden u bovendien de mogelijkheid om een bestaand krediet te herfinancieren of van een tijdelijke financiering te genieten in afwachting van de verkoop van een onroerend goed. Hypothecair krediet van Beobank, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en wederzijds akkoord.