Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

Woonoplossingen

Het woonuniversum van Beobank

  • Kopen, renoveren, verzekeren en beschermen…

    met onze verschillende oplossingen!

Specialisten aan uw zijde

Onze teams van specialisten staan tot uw beschikking om u te helpen met uw woonplannen. Bij Beobank staat u er nooit alleen voor.

Producten op maat

Of u nu een huis wilt kopen, renoveren, verzekeren of beschermen, we hebben een oplossing die aangepast is aan uw noden. U kunt kiezen uit verschillende formules en verschillende leningtypes.

Eersteklas partners

Beobank werkt met Partners Verzekeringen NV, alsook Euro Protection Surveillance NV. EPS is de beste referentie inzake geconnecteerde alarmsystemen met telebewaking.

Woonkrediet

Het huis van uw dromen kopen

Eigenaar worden is een belangrijke etappe in uw leven. Onze specialisten staan voor u klaar om u met kennis van zaken en het juiste advies uw woonplannen te helpen verwezenlijken. Koop uw nieuwe thuis dankzij een hypothecair krediet1 van Beobank. Om optimaal aan uw noden te kunnen beantwoorden, stellen we u verschillende intrestformules en terugbetalingsplannen voor.

Meer info
Renovatiekrediet

Uw woning een tweede leven geven

Beobank helpt u om uw woning een tweede leven te geven. Elk renovatieproject is anders. Daarom bepaalt een team van specialisten een renovatielening² op maat, naargelang de omvang van uw plannen en uw budget. 

Meer info
Woningverzekering

Uw huis verzekeren

Of u nu student, huurder of eigenaar bent, Beobank biedt u verschillende formules die aangepast zijn aan uw noden en uw woning. De Beobank Woonverzekering³ van Partners Verzekeringen NV dekt waterschade, elektriciteitsschade en brand. Ook bij diefstal komt de verzekering tussen en kunt u rekenen op een vernieuwing van uw meubilair. Bij Beobank is er voor elke situatie een formule op maat.

Meer info
Beobank Home Secure

Beobank Home Secure, het online alarmsysteem

Uw woning is verzekerd, nu moet u ze nog beschermen. Beobank biedt u een volledige oplossing - Beobank Home Secure- waarmee u uw woning beschermt tegen diefstal dankzij het online alarmsysteem en de 24/24 telebewaking. Via uw smartphone kunt u op afstand uw alarmsysteem checken, de foto's van de detectoren bekijken en verwittigd worden wanneer de kinderen thuiskomen van school.

Meer info

FAQ

Ben ik verplicht een zichtrekening of een ander Beobank-product te openen om een krediet te kunnen krijgen?

Neen, de toekenning van een krediet staat hier volledig los van.

Kan Beobank mijn kredietaanvraag weigeren?

Elke kredietaanvraag wordt grondig onderzocht. Het is onze taak om u te helpen uw budget in evenwicht te houden en u te informeren over de gevaren van overmatige schuldenlast. Tijdens het onderzoek van uw kredietaanvraag moet Beobank de Centrale voor Kredieten aan Particulieren bij de Nationale Bank van België raadplegen. Als uw krediet wordt geweigerd, verbinden wij ons ertoe u zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Voor inlichtingen over de eventuele registratie van uw gegevens kan u, als u dat wenst, rechtstreeks contact opnemen met de Centrale voor Kredieten aan Particulieren (de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel). Daarvoor hebt u een recto-verso kopie van uw identiteitskaart nodig.

Via welke verzekeringsonderneming onderschrijft u de Familiale, Auto- en Woningverzekering?

De Beobank Familiale, Woning- en Autoverzekering zijn producten van Partners Verzekeringen, verzekeringsonderneming naar Belgisch recht. Partners Verzekeringen maakt deel uit van de verzekeringsgroep van Crédit Mutuel met meer dan 15 miljoen verzekerden in heel Europa.

Wie kan een Woningverzekering afsluiten bij Beobank?

Elke natuurlijke persoon van 18 jaar of ouder, die zijn woning in België wenst te verzekeren.

1Hypothecair krediet 

Elke natuurlijke persoon die, op het moment dat hij de overeenkomst ondertekent, in België woont en hoofdzakelijk als particulier optreedt, kan via onze bank een hypothecair krediet aanvragen. Al onze oplossingen zijn kredietopeningen van onbepaalde duur, vooral bestemd voor de aankoop van een bouwperceel of het bouwen of verwerven van een onroerend goed en kunnen eventuele werkzaamheden, die in het kader van deze verwerving moeten worden uitgevoerd, dekken. Deze kredietopeningen bieden u bovendien de mogelijkheid om een bestaand krediet te herfinancieren of van een tijdelijke financiering te genieten in afwachting van de verkoop van een onroerend goed. Hypothecair krediet van Beobank, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en wederzijds akkoord.

²Renovatielening

Lening op afbetaling van Beobank, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en wederzijds akkoord, voorbehouden aan particuliere eigenaars. Ontleend bedrag van minimaal 2.500 euro. 70% van ontleende som moet worden gerechtvaardigd via facturen of een gehandtekende bestelbon. De wettelijke maximale terugbetalingstermijn is afhankelijk van het ontleende bedrag maar zal, voor deze rentevoet, niet meer zijn dan 84 maanden en 50.000 euro. Voorwaarden geldig op 02/03/2020 tot en met 15/04/2020. Voor andere looptijden en bedragen, gelieve contact op te nemen met een Beobank agentschap.

³Woningverzekering 

De Beobank Woningverzekering is een product van Partners Assurances N.V., een verzekeringsmaatschappij naar Belgisch recht.

Verzekeringsmaatschappij :

Partners Verzekeringen N.V. Verzekeringsmaatschappij met zetel - Gustave Demeylaan 66 - B-1160 BRUSSEL - N° BCE : BTW BE 0428.438.211 - RPR Brussel IBAN: BE43 3101 9596 0601 - BIC : BBRUBRBB - Tel: + 32 (2) 673 80 30 - E-mail: relations@partners.be - Website : www.partners.be. Toegelaten onder codenummer 0964 onderworpen aan het toezicht van de Autoriteit voor financiële diensten en markten (FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, www.fsma.be) en de NBB (Nationale Bank van België, Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel, www.nbb.be). Takken : 1a, 2, 3, 8, 9, 10a, 13, 16, 17. Partners werkt samen met de bijstandsverlener Mondial Assistance NV (AWP P&C NV), Zwaluwenstraat 2, 1000 Brussel, ondernemingsnummer 0837.437.919, toegelaten onder de code 2769, om tak 18 te verstrekken.

Verzekeringstussenpersonen van Partners Assurances S.A. :

- Beobank NV/SA, verzekeringsagent, Generaal Jacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147, RPR Brussel

- Agenten of makelaars die door de FSMA zijn erkend als verzekeringstussenpersoon

Deze pagina bevat algemene informatie over een verzekeringsproduct van Partners Verzekeringen N.V. waarop uitzonderingen, beperkingen, franchises en voorwaarden van toepassing zijn. In de voorwaarden van het contract vindt u de volledige informatie over het product. De algemene voorwaarden vindt u door op de link te klikken en in uw agentschap. Gelieve kennis te nemen van de voorwaarden van het contract vooraleer de verzekering te onderschrijven.

4Beobank Home Secure

Beobank Home Secure is een service beheerd door Euro Protection Surveillance NV – Naamloze Vennootschap met een kapitaal van 5.000.000 euro – RPR Brussel - BTW BE 0679.698.103 – Internationalelaan 55D, 1070 BRUSSEL – IBAN: BEOBANK - BE23 1096 6746 2291 - BIC : CTBKBEBX. Vergunning als onderneming voor alarmsystemen uitgereikt door het Ministerie van Binnenlandse Zaken overeenkomstig de wet van 2 oktober 2017 tot regeling van de private en bijzondere veiligheid. Diensten aangeboden aan particulieren onder voorbehoud van de voorwaarden en beperkingen in de algemene voorwaarden. Verbintenis voor minstens 12 maanden.