Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Projet habitation Beobank

Kopen, bouwen, renoveren en beschermen

 • Een woonproject?

  Welkom bij een bank die met u meedenkt.

   

Ons goed voelen thuis heeft een directe impact op ons geluk. Als we dus aan een woonproject beginnen, willen we de juiste keuzes maken en dat zonder te mislukken. Maar het is niet altijd makkelijk om te weten waar u moet beginnen en om uw budget in te schatten. Beobank kan u helpen er wegwijs in te geraken. Ontdek hieronder nuttige tips en informatie voor al uw woongerelateerde projecten. 

 • Koppel koopt een huis

  Kopen

  Eigenaar worden is een belangrijk moment in iemands leven. Er zijn veel stappen en een goede voorbereiding is essentieel. Maar waaraan moet u denken? Ontdek enkele waardevolle informatie voor het slagen van uw woonproject.  

 • Renoveren

  Renoveren

  Uw huis renoveren, opfrissen of energiezuiniger maken? Renovaties zijn geen project om licht op te vatten. Weet u niet goed waar u moet beginnen? Ontdek de belangrijkste stappen en een handige checklist zodat u niet tegen de muur loopt.

 • Een gezin beschermt hun woning

  Beschermen

  U goed voelen in uw huis betekent ook u veilig voelen. Het beschermen van uw woning is vaak een noodzaak om u te wapenen tegen bepaalde risico's. Of u nu eigenaar of huurder bent, lees ons advies over hoe u uw huis kan beschermen. 

Waarom kiezen voor Beobank voor uw woonprojecten?

Specialisten aan uw zijde

Onze teams van specialisten staan tot uw beschikking om u te helpen met uw woonplannen. Bij Beobank staat u er nooit alleen voor! 

Maak een afspraak in een Beobank-kantoor

Producten op maat

Of u nu een huis wilt kopen, renoveren, verzekeren of beschermen, we hebben een oplossing die aangepast is aan uw noden. U kunt kiezen uit verschillende formules en verschillende leningtypes.

Ontdek onze leningen voor uw woning

Eersteklas partners

Wij willen u gemoedsrust geven dankzij de samenwerking van Beobank met ACM Belgium NV, alsook met Euro Protection Surveillance NV. 

Ontdek onze producten voor verzekering en telebewaking

FAQ

Hoeveel kan ik lenen met een ecokrediet?

Bij Beobank krijgt u altijd een lening op maat van uw persoonlijke situatie, aan de hand van onder andere uw inkomsten, uw lasten, enz… Op basis van deze gegevens voeren wij een simulatie uit. Zo bekijken we de mogelijkheden voor een ecokrediet en weet u direct waar u aan toe bent.

Hoeveel kan ik lenen met een renovatielening?

Bij Beobank krijgt u altijd een lening op maat van uw persoonlijke situatie, aan de hand van onder andere uw inkomsten, uw lasten, enz… Op basis van deze gegevens voeren wij een simulatie uit voor een renovatielening. Zo bekijken we de mogelijkheden en weet u direct waar u aan toe bent.

Wie kan een Woningverzekering afsluiten bij Beobank?

Elke natuurlijke persoon van 18 jaar of ouder, die zijn woning in België wenst te verzekeren.

Via welke verzekeringsonderneming onderschrijft u de Familiale, Auto- en Woningverzekering?

De Beobank Familiale, Woning- en Autoverzekering zijn producten van ACM Belgium NV, verzekeringsonderneming naar Belgisch recht. ACM Belgium NV maakt deel uit van de verzekeringsgroep van Crédit Mutuel met meer dan 15 miljoen verzekerden in heel Europa.

Kan Beobank mijn kredietaanvraag weigeren?

Elke kredietaanvraag wordt grondig onderzocht. Het is onze taak om u te helpen uw budget in evenwicht te houden en u te informeren over de gevaren van overmatige schuldenlast. Tijdens het onderzoek van uw kredietaanvraag moet Beobank de Centrale voor Kredieten aan Particulieren bij de Nationale Bank van België raadplegen. Als uw krediet wordt geweigerd, verbinden wij ons ertoe u zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Voor inlichtingen over de eventuele registratie van uw gegevens kan u, als u dat wenst, rechtstreeks contact opnemen met de Centrale voor Kredieten aan Particulieren (de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel). Daarvoor hebt u een recto-verso kopie van uw identiteitskaart nodig.

Bel ons

Op 02 622 20 00, weekdagen van 8u00 tot 20u00 en op zaterdag van 9u00 tot 12u30.

Maak een afspraak

Vind een Beobank-kantoor in uw buurt

Beobank_Pictos_Purple_RVB

Chat met ons

Open het chatvenster om met een adviseur te praten. 

Let op, geld lenen kost ook geld. 

Hypothecair krediet, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en wederzijds akkoord.

Renovatielening en Ecokrediet: Lening op afbetaling, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en wederzijds akkoord. 

Beobank Woningverzekering van ACM Belgium NV: Deze verzekering is onderschreven bij ACM Belgium NV, verzekeringsonderneming erkend onder de code 0964 - RPR Brussel 0428.438.211 en handelend onder de naam ACM Insurance. Maatschappelijke zetel: Koning Albert II-laan 2, 1000 Brussel. IBAN BE43 3101 9596 0601 - BIC BBRUBEBB.

Beobank Home Secure is een service beheerd door Euro Protection Surveillance NV – Naamloze Vennootschap met een kapitaal van 6.000.000 euro – RPR Brussel - BTW BE 0679.698.103 – Internationalelaan 55D, 1070 BRUSSEL – IBAN: BEOBANK - BE23 1096 6746 2291 - BIC : CTBKBEBX. Vergunning als onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen uitgereikt door het Ministerie van Binnenlandse Zaken overeenkomstig de wet van 2 oktober 2017 tot regeling van de private en bijzondere veiligheid. Verbintenis voor minstens 12 maanden. Diensten aangeboden aan particulieren onder voorbehoud van de voorwaarden en beperkingen in de algemene voorwaarden. Verbintenis voor minstens 12 maanden.   

 

Beobank NV/SA, Kredietgever, Koning Albert II-laan 2, 1000 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6142