Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Beobank One Team Challenge: 25.000 € voor United Fund Belgium

Elke deelnemer van de Beobank One Team Challenge verbeterde zijn welzijn en dat van zijn teamgenoten, allemaal ter ondersteuning van het goede doel.

De deelnemers van de Beobank One Team Challenge zamelden € 25.000 in voor United Fund Belgium. Een deel zal worden doorgestort aan de liefdadigheidsinstellingen die het slachtoffer werden van de recente watersnood.

Van 18 juni tot 22 juli namen de medewerkers van Beobank massaal deel aan de Beobank One Team Challenge. Doelstelling? Hen aanmoedigen om meer te bewegen, creatief bezig te zijn op een manier die hun fysieke en mentale welzijn ten goede komt en natuurlijk de banden tussen collega’s aanhalen. Bovendien konden ze aldus allemaal samen geld inzamelen voor United Fund Belgium.

Beter in vorm en nauwere banden

De afgelopen maanden hebben ons allemaal doen beseffen hoe belangrijk het is om voor onszelf en de mensen rondom ons te zorgen. 's Middags een frisse neus halen, naar de bakker fietsen, uw bloemen water geven, even mediteren voor het slapengaan, … Het zijn allemaal simpele activiteiten die ons fysieke en mentale welzijn helpen te versterken. Dat hadden de Beobank-medewerkers goed begrepen en ze gingen de uitdaging van de Beobank One Team Challenge dan ook met veel enthousiasme aan:

  • 268 Beobankers namen in team deel aan de actie gedurende de 34 dagen van de uitdaging;
  • ze voerden in totaal 3.670 activiteiten uit, die ze inschreven en deelden via een speciale app;
  • iedereen kon reageren, comments geven en de collega's aanmoedigen via de app. De challenge genereerde zomaar even 25.375 interacties;
  • de challenge versterkte bovendien het contact tussen collega's, zowel fysiek als per telefoon, videogesprek, chat, e-mail, enz.

€ 25.000 ten voordele van United Fund Belgium

Naast de voordelen die iedereen uit deze geweldige ervaring kon halen, was het ook de bedoeling om € 15.000 op te halen voor United Fund Belgium (UFB). Dat bedrag werd ruimschoots overschreden, want de uitdaging bracht € 25.000 in het laatje! Elke activiteit, hoe groot of hoe klein ook, bood immers de mogelijkheid om geld in te zamelen voor deze vzw die Beobank al meerdere jaren steunt:

  • Beobank wil zo zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen, door een positieve bijdrage te leveren aan de gemeenschappen waar de bank actief is;
  • Beobank neemt deel aan fondsenwerving voor UFB via verschillende initiatieven, zoals de Beobank One Team Challenge van dit jaar;
  • de missie van UFB: kansarme bevolkingsgroepen in België helpen door maatschappelijke projecten van een honderdtal liefdadigheidsorganisaties te financieren; welke dat precies zijn, is elk jaar anders.

Gezien de recente watersnood die ons land trof, zal een deel van het opgehaalde bedrag dienen om rechtstreeks steun te verlenen aan verenigingen die het slachtoffer werden van de overstromingen, zodat ze hun projecten kunnen voortzetten en mensen in nood kunnen blijven helpen.

Hoe kunnen we u helpen?