Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

PRO – Professioneel advies, met een menselijke touch

Ontdek de meerwaarde van onze PRO-diensten voor uw bedrijf

Een onderneming runnen, slorpt heel wat van uw tijd op. De PRO diensten van Beobank zijn er speciaal op gericht om uw professionele bankzaken zo eenvoudig mogelijk te maken en u optimaal en persoonlijk te ondersteunen. Zodat u zich kunt richten op wat écht telt: uw bedrijf.

Gebruikt u onze PRO diensten nog niet? Hieronder leggen we u graag onze concrete meerwaarde uit. 

Financiële dienstverlening op maat van uw projecten 

U begeleiden op uw pad van ondernemer en uw projecten mogelijk maken. Dat beschouwen we bij Beobank graag als onze “raison d’être”. We doen dat op veel verschillende manieren: door uw business te financieren, door uw cashflow te beheren, door uw inkomsten te helpen optimaliseren, … Kortom door u een luisterend oor te bieden, bereikbaar te zijn en u efficiënte en gerichte financiële oplossingen te bieden. Speciaal voor bedrijfsleiders is er onze PRO-afdeling. De PRO-adviseurs staan garant voor een persoonlijke service en ondersteuning, op maat van u en uw bedrijf.

Uw persoonlijke PRO adviseur 

Elke ondernemer krijgt een persoonlijke PRO adviseur toegewezen die uw activiteit grondig leert kennen. Op die manier bieden we niet alleen absoluut maatwerk, maar bouwen we ook een vertrouwensrelatie op lange termijn op. Die vertrouwensrelatie proberen we ook te verdienen, door steeds transparant en ondersteunend te zijn.

Onze PRO adviseurs worden ook omringd door een team van doorwinterde experts, bijvoorbeeld rond vermogensbeheer. Met de nodige vakkennis staan we u met raad en daad bij en anticiperen we op uw professionele noden. We kunnen ook – indien u dat wenst - contact opnemen met uw boekhouder of accountant, zodat deze de juiste beslissingen kan nemen.

Onze PRO adviseurs staan steeds voor u klaar

Een optimale dienstverlening betekent niet alleen dat we u zo goed mogelijk adviseren, maar ook dat we dat zo gemakkelijk mogelijk maken. We hechten belang aan menselijk contact en nemen graag de tijd om persoonlijk met u in gesprek te gaan. We beseffen daarbij maar al te goed dat u als ondernemer een drukke agenda heeft en dat uw tijd u dierbaar is. Spreekt u dus liefst bij u op de zaak af? Geen probleem, dan komen wij naar u toe. Wanneer het u best uitkomt. U bent uiteraard ook welkom in al onze Beobank agentschappen.

Onze PRO Centers

Of misschien kunnen we mekaar ontmoeten in een van onze zeven PRO Centers? Dat is niet alleen een plek om uw bankadviseur te spreken, het is ook een co-workingruimte met gratis wifi, waar u zonder reservering kunt aanschuiven, zodat u geen tijd verliest tussen twee vergaderingen. Werkt of vergadert u liever in alle rust en discretie? We hebben ook private units waar u en eventueel uw teamleden terecht kunnen. En het PRO Center is ten slotte ook een loungeruimte met drankjes en snacks waar u kan ontspannen en andere professionals uit uw regio kan ontmoeten. U vindt de PRO Centers in Antwerpen, Brussel (Noord & Zuid), Brugge, Kortrijk, Gent en Luik.

Wil u vrijblijvend kennismaken met Beobank PRO?

Ontdek hoe we uw bedrijf kunnen vooruithelpen.

Maak vandaag nog een afspraak

Hoe kunnen we u helpen?