Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

crédit

Mastercard

 • Exclusieve aankoopverzekering

 • Wereldwijd aanvaard

 • Eerste jaar 5 euro cadeau

information

Gezien sociale afstandsmaatregelen kan de verwerking van uw aanvraag volledig op afstand verwerkt worden, ook wanneer deze verzonden worden naar onze verkooppunten.

Voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 2.250€. Jaarlijks Kostenpercentage van 12,49% (variabele actuariële debetrentevoet: 12,02%) met een jaarlijkse bijdrage van 5€.

Aankoopverzekering

Exclusieve aankoopverzekering

Met de Beobank Mastercard© kredietkaart geniet u automatisch van een Aankoopverzekering.

Lees meer
5 euro cadeau

5 euro cadeau

We storten een cadeau van 5 euro op de rekening van uw kaart na de eerste aankoop met uw kaart1.

Procedure

3 eenvoudige stappen

1
Vul het online aanvraagformulier in

En stuur het ons door. Het duurt enkele minuten.

2
We sturen u de documenten op

Zodra uw dossier is goedgekeurd, krijgt u de vereiste documenten. Die stuurt u ons ingevuld en ondertekend terug.

3
U krijgt uw kaart

Uw Beobank Mastercard© wordt opgestuurd na ontvangst en nazicht van de documenten. En uw geheime code enkele dagen later. Veel plezier ermee!

Uw voordelen

 • Flexibel

  U hebt een kredietopening2 van bijvoorbeeld 3.000 euro die u gebruikt en terug betaalt op eigen tempo.

  Via Cash Transfer kunt u geld overschrijven naar een zichtrekening.

  De innovatieve chip op uw kaart laat toe om kleine uitgaven snel, eenvoudig en contactloos te betalen.

 • Wereldwijd aanvaard

  Met de Beobank Mastercard© betaalt u in maar liefst 22 miljoen handelszaken en haalt u geld af aan 1 miljoen automaten³.

  Reist u buiten Europe? Uit veiligheidsoverwegingen is het aangeraden ons op de hoogte te brengen. Bel ten laatste 1 week voor u vertrekt naar Beobank Service Center op 02 626 50 50. Reist u door meerdere landen? Geef dan alle data en bestemmingen door.

 • 5 euro cadeau

  U krijgt het 1ste jaar 5 euro cadeau na de 1ste aankoop met uw kaart1.

 • Van bank veranderen is niet nodig

  U hoeft geen zicht- of andere rekening bij Beobank te openen. Maar dat kan natuurlijk wel. Ontdek onze formules.

 • Veiligheid

  U geniet een exclusieve Aankoopverzekering.

  U kunt ook kiezen voor de verzekering Kredietbeschermingsplan.

  Meer over veiligheid

 • Voortdurend op de hoogte

  Via Beobank Online en Beobank Mobile beheert u uw kredietkaartrekening dag en nacht.

  Voor 0,50 euro per maand houdt Beobank Alert u, als u dat wenst, via sms en/of e-mail op de hoogte van wat er met uw kaart gebeurt.

 • Club voordelen RTL TVI en BEL RTL

  Gratis en exclusieve wedstrijden

  Win:
  - tickets voor concerten, spektakels, bioscoop
  - High-Tech cadeaus (smartphone, tablet,koptelefoon,...
  - toegangstickets voor pretparken.

  Schrijf u in voor de Club via www.beobank.be/clubavantages;(FR)

  Surf naar www.clubavantages.be (FR) om de actuele voordelen te ontdekken.

 • Andere diensten

Een exclusieve Aankoopverzekering voor meer veiligheid

Als u uw aankopen met uw Beobank kredietkaart regelt, zijn die verzekerd bij gekwalificeerde diefstal of accidentele schade1.

De aankoopverzekering dekt uw aankopen 2

 • van minimum 50 euro die u met uw kaart betaalt, zowel in België als in het buitenland
 • in geval van diefstal met inbraak of geweld of accidentele schade
 • gedurende 200 dagen vanaf de aankoopdatum
 • tot 1.000 euro per schadegeval en tot 2.000 euro per jaar.

Download hier het Schadeaangifteformulier Aankoopverzekering

Download hier de Algemene voorwaarden van de verzekering die bij de Beobank Mastercard© horen

 

1 Beobank heeft deze verzekering afgesloten ten voordele van de houders van de Beobank Mastercard©. Deze dekking wordt onderschreven door de verzekeringsmaatschappij Millstream Underwriting Limited (namens bepaalde verzekeraars bij Lloyds), Registered office: 52-56 Leadenhall Street London EC3A 2EB (referentienummer 308584). Raadpleeg de algemene voorwaarden voor de definities, de waarborgen en de vergoedingen, de uitsluitingen en de procedures ingeval van schadeaangifte. Ingeval van geschil, primeren de algemene voorwaarden van de verzekering op deze webpagina.

2 Draagbare telefoons uitgesloten. De volledige lijst van uitsluitingen en beperkingen vindt u terug in de algemene voorwaarden.

Comfortabele kredietopening

U beschikt over een kredietopening die u gebruikt zoals u het wilt. Het bedrag (bijv. 3.000 euro) bepalen we samen en wordt vermeld op al uw rekeninguittreksels. Uw beschikbare financiële reserve varieert naargelang uw uitgaven en terugbetalingen.

Voorbeeld:

U beschikt over een kredietopening van 3.000 euro. De eerste maand geeft u 720 euro uit. Gedurende de volgende maand beschikt u over 2.280 euro (dit voorbeeld houdt geen rekening met eventueel verschuldigde debetinteresten).

 • Oorspronkelijke kredietopening: 3.000 euro
 • Uw geregistreerde uitgaven van de voorbije maand: 720 euro
 • Bedrag waarover u beschikt: 2.280 euro

Wenst u achteraf een wijziging van uw kredietopening te vragen (onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier)? Bel dan 02 626 50 50 voor inlichtingen. Van maandag tot donderdag van 9u tot 19u en op vrijdag van 9u tot 15u30.

 

Terugbetalen op uw ritme

U kunt uw uitgaven terugbetalen zoals u wilt. Elke maand krijgt u een gedetailleerd rekeninguittreksel waarop het volgende wordt vermeld: uw verrichtingen, het opgebruikte krediet, het minimum te betalen bedrag in geval van gespreide afbetaling.

Het totale door u te betalen bedrag is afhankelijk van het gebruik van uw kredietopening. Bij ontvangst van uw rekeninguittreksel hebt u steeds de keuze:

 • U wilt het volledige bedrag terugbetalen

  Als u dat wenst, kunt u elke maand het volledige bedrag van uw uitgaven terugbetalen.

 • U wilt de betalingen spreiden 1
  • Of u betaalt elke maand het minimum van 1/18de of 1/20ste (volgens het bedrag van uw kredietlijn) van de gebruikte financiële reserve terug, met een minimum van 25 euro2. In dat geval opteert u best voor een domiciliëring.
  • Of u betaalt meer terug, bijvoorbeeld 10% of 20%. In dat geval gebruikt u het overschrijvingsformulier dat u bij uw uittreksel vindt.

Om uw terugbetalingen te doen

 • Ofwel per overschrijving: gebruik het unieke rekeningnummer dat aan uw kredietkaart gelinkt is. En vermeld steeds de gestructureerde mededeling.
 • Kiest u voor een domiciliëring, bel dan Beobank Service Center op 02 626 50 50, van maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 12u30.

 

1 De actuariële debetrentevoet die van toepassing is op uw kredietkaart, vindt u terug op uw rekeninguittreksel.

2 1/18de (als uw kredietlijn kleiner dan of gelijk is aan 5.000 euro) of 1/20ste (als uw kredietlijn groter is dan 5.000 euro) van de gebruikte financiële reserve (met uitzondering van de jaarlijkse bijdrage) en met een minimum van 25 euro (behalve als het verschuldigde bedrag kleiner is dan 25 euro; in dat geval, betaalt u dat bedrag), vermeerderd met de jaarlijkse bijdrage.

Vragen & Antwoorden

Wat is Mastercard SecureCode?

Mastercard SecureCode zorgt ervoor dat u met uw Beobank kredietkaart veilig online kunt betalen bij de deelnemende internetwinkels. Voor elke aankoop krijgt u een SMS met een unieke identificatiecode op het GSM-nummer dat u ons gegeven hebt. Hebt u een Digipass, dan kunt u ook een code creëren met uw Digipass.

Meer weten

Kan ik overal betalen met mijn kaart?

Miljoenen handelszaken aanvaarden uw Beobank kredietkaart. En dat zowel in België als in de rest van de wereld.

Echter, in deze landen kunt u uw Beobank kredietkaart niet gebruiken: Iran, Noord-Korea, Soedan, Syrië, Zuid-Soedan.

Wat is het verschil tussen Visa en Mastercard?

Visa en Mastercard werken op een heel gelijkaardige manier. Hun kaarten worden wijdverbreid aanvaard, in meer dan 150 landen. En het is heel zeldzaam een zaak te vinden die wel de ene en niet de andere kaart aanvaardt. Aan u als consument om de kaart te nemen die u het beste past. Beobank biedt u de keuze uit een ruim aanbod Visa- en Mastercard-producten, aangevuld met Beobank voordelen.

Hoe kan ik een verhoging van mijn kredietopening vragen?

Telefonisch, via 02 626 50 50, van maandag tot donderdag van 9u tot 19u en op vrijdag van 9u tot 15u30. Of via dit formulier.

1 Voorstel geldig voor aanvragen tot en met 31/03/2021. Na de eerste aankoop met uw kaart (op voorwaarde dat u die doet binnen de 3 maanden na de toekenning van de kaart) stort Beobank 5 euro op de rekening van uw kredietkaart.

2 Kredietopening, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en mits wederzijds akkoord. Rentevoeten van kracht op 08/12/2020, kunnen gewijzigd worden.

3 Het bedrag van de kosten die aangerekend worden voor geldopvragingen wordt vermeld in de tarieven van de Bank. Er zijn enkele landen waar u de Beobank-kredietkaart niet kunt gebruiken.

Beobank NV/SA, Kredietgever, Generaal Jacqueslaan 263g, 1050 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6142 - BIC: CTBKBEBX