Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Header

Mastercard Classic

  •  

    Aankoopverzekering en Safe online


    Cadeau van 5 euro1 het eerste jaar

Representatief voorbeeld: kredietopening van onbepaalde duur van 2.100€. Jaarlijks Kostenpercentage van 15,99% (variabele actuariële debetrentevoet: 15,46%) met een jaarlijkse bijdrage van 5€.

Onze diensten

Via Beobank Online en Beobank Mobile beheert u uw kredietkaartrekening dag en nacht. Via Cash Transfer kunt u geld overschrijven naar een zichtrekening. Beobank Alert houdt u, als u dat wenst, gratis via sms en/of e-mail op de hoogte van wat er met uw kaart gebeurt.

Vraag uw Mastercard Classic online aan!

mc classic
Online aanvragen

Vragen & Antwoorden

Wat is Mastercard SecureCode?

Mastercard SecureCode zorgt ervoor dat u met uw Beobank kredietkaart veilig online kunt betalen bij de deelnemende internetwinkels. Voor elke aankoop krijgt u een SMS met een unieke identificatiecode op het GSM-nummer dat u ons gegeven hebt. Hebt u een Digipass, dan kunt u ook een code creëren met uw Digipass.

Meer weten

Kan ik overal betalen met mijn kaart?

Miljoenen handelszaken aanvaarden uw Beobank kredietkaart. En dat zowel in België als in de rest van de wereld.

Echter, in deze landen kunt u uw Beobank kredietkaart niet gebruiken: Afghanistan, Belarus - Wit-Rusland, Burkina Faso, Noord-Korea, Eritrea, Ethiopië, Haiti, Iran, Libië, Mali, Myanmar, Niger, Rusland, Sudan, Syrië, Yemen, Zuid-Sudan.
 

Wat is het verschil tussen Visa en Mastercard?

Visa en Mastercard werken op een heel gelijkaardige manier. Hun kaarten worden wijdverbreid aanvaard, in meer dan 150 landen. En het is heel zeldzaam een zaak te vinden die wel de ene en niet de andere kaart aanvaardt. Aan u als consument om de kaart te nemen die u het beste past. Beobank biedt u de keuze uit een ruim aanbod Visa- en Mastercard-producten, aangevuld met Beobank voordelen.

Hoe kan ik een verhoging van mijn kredietopening vragen?

Telefonisch, via 02-622 20 00, op werkdagen van 8.00u tot 20.00u en op zaterdag tussen 9.00u en 12.30u. Of via dit formulier.

Voorstel geldig voor aanvragen tot en met 30/06/2024. Na de eerste aankoop met uw kaart (op voorwaarde dat u die doet binnen de 3 maanden na de toekenning van de kaart) stort Beobank 5 euro op de rekening van uw kredietkaart.

Het bedrag van de kosten die aangerekend worden voor geldopvragingen wordt vermeld in de tarieven van de Bank. Er zijn enkele landen waar u de Beobank-kredietkaart niet kunt gebruiken.

 

Kredietopening van onbepaalde duur, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en mits wederzijds akkoord. Rentevoeten van kracht op 01/12/2023, kunnen gewijzigd worden.

Beobank NV/SA, Kredietgever, Koning Albert II-laan 2, 1000 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6142 - BIC: CTBKBEBX