Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Beleggen bij Beobank: de voordelen op een rijtje

Voordelen van beleggen

Beginnen met beleggen kan een heleboel vragen oproepen. Daarom vinden we het belangrijk om u te begeleiden en u een gepersonaliseerde aanpak te bieden. Business Partner Investments Bart Van Nieuwenhuyze geeft uitleg.

In dit artikel zetten we op een rijtje wat u van onze adviseurs mag verwachten en hoe onze beleggingsaanpak eruitziet.

Een persoonlijke aanpak

Door zowel in te zetten op een digitale dienstverlening als op een persoonlijke service, willen we een optimale ervaring bieden. Dagelijks bankieren kan perfect digitaal, maar als het om beleggen gaat, nemen onze adviseurs graag de tijd om u persoonlijk te begeleiden en zijn ze steeds beschikbaar voor een vertrouwelijk face-to-facegesprek. “Nabijheid en betrokkenheid zitten ingebakken in ons DNA”, verklaart Business Partner Investments Bart Van Nieuwenhuyze. “Logisch, want hoe groot of hoe klein het bedrag ook mag zijn, als belegger wil je weten dat het in goede handen is.”

Het proces bij Beobank leidt steevast tot advies op maat. “Welke oplossing past het best bij mijn klant? Dat is de belangrijkste vraag die een beleggingsadviseur te allen tijde voor ogen moet houden”, legt Bart uit. “Onze eerste stap is dan ook elke keer het bepalen van het beleggersprofiel om de wensen, middelen en verwachtingen van de klant goed te doorgronden.”

Zowel op maat als kant-en-klare oplossingen

Met beleggingsfondsen van tien gereputeerde financiële instellingen is ons aanbod groot. Het is daarom niet onlogisch dat u het soms moeilijk vindt om een keuze te maken. Onze adviseurs, die hiervoor beroep doen op de grote deskundigheid van onze analisten, staan u met plezier bij en bestuderen welke optie het best bij uw profiel aansluit. “Die keuzevrijheid is een grote troef”, stelt Bart. “Aangezien het voor Beobank geen verschil maakt of de klant voor het ene of het andere product kiest, staan alle opties op gelijke voet en garanderen we een eerlijk selectieproces.”

Toont u een grote interesse in de financiële markten en wil u uw beleggingen van nabij opvolgen, dan is een gepersonaliseerde portefeuille voor u een geschikte oplossing. Hebt u daarentegen weinig tijd of zin om een eigen portefeuille op te bouwen en regelmatig te bespreken met uw adviseur, dan kan u ook kiezen voor een kant-en-klare oplossing, zoals een dakfonds. Dat is een uit meerdere fondsen samengesteld fonds, waarin u rechtstreeks kan beleggen of via de verzekeringsformule tak 23.

Een goede opvolging en uitgebreide expertise

Onze experts volgen uw belegging op de voet en geven u regelmatig een stand van zaken, zowel in goede als in slechte tijden en ongeacht de grootte van uw portefeuille. Daarnaast kunnen beleggers bij Beobank ook zelf contact opnemen met hun vertrouwde adviseur. “Zo vaak ze willen en zonder kosten”, geeft Bart mee. “Zo weten ze zich verzekerd van een nauwe opvolging van hun beleggingen.”

Als u voor meer dan 100.000 euro aan beleggingen hebt, kan u bovendien beroep doen op onze Premium Service. Dan hebt u keuze uit een nog grotere selectie van beleggingsfondsen en kan u genieten van de bijkomende expertise van de Premium Banker. “We willen onze klanten zo goed mogelijk begeleiden in elke fase van hun leven. Doordat we als Premium Banker opgeleid zijn om advies te geven rond huwelijksvermogensrecht, structurering en overdracht van vermogen en pensioenplanning, kunnen we inspelen op een concrete behoefte van heel wat klanten.”

Zin gekregen om eraan te beginnen?

Ontdek hier nog meer over onze beleggingsaanpak.

Lees meer

Wij herinneren u eraan dat beleggingsproducten blootgesteld zijn aan risico’s met inbegrip van een mogelijk verlies van het belegde kapitaal. Beleggingsproducten zijn geen bankdeposito's en worden niet gewaarborgd door Beobank NV/SA.

Hoe kunnen we u helpen?