Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

beleggingsfondsen

Onze beleggingsfondsen

 • Ruime keuze van kwalitatieve fondsen

 • 10 internationaal gerenommeerde fondsbeheerders

 • Strenge kwaliteitsselectie

Beleggingsfondsen zijn onderhevig aan verschillende soorten risico’s. Hierbij de voornaamste risico's op een rijtje.

investeringsfonds

Welk fonds past bij u?

Er bestaan duizenden fondsen op de markt. Hoe kunt u door de bomen het bos nog zien? Hoe maakt u de meest geschikte keuze voor uw profiel en situatie?

Bij Beobank passen we het concept van open architectuur toe in ons beleggingsaanbod. Onze experten screenen ongeveer 5.000 fondsen van een tiental gereputeerde fondsbeheerders en selecteren enkel de fondsen die, volgens objectieve kwantitatieve en kwalitatieve criteria, het meestbelovend zijn. We helpen u vervolgens de beleggingsfondsen te kiezen die het best aansluiten bij uw beleggersprofiel.

Meer weten over onze fondsselectie

Onze fondsenpartners

lafrancaise

Amundi

BlackRock

Carmignac

Fidelty

Franklin

Invesco

J.P. Morgan

ROBECO

Schroders

​​

 

 

De voordelen van onze fondsselectie

 • Een selectie van de meestbelovende fondsen op de markt

  Uit het universum van fondsen selecteren wij voor u de fondsen die volgens onze criteria het meest in hun mars hebben.

 • Internationale partners

  Naast onze eigen fondsen bieden we ook fondsen aan van 10 andere financiële instellingen. Zo krijgt u toegang tot een uitgebreid gamma kwalitatief hoogstaande fondsen en profiteert u van de expertise en de specialisatie van onze partners. Door te kiezen voor fondsen van verschillende emittenten, vermindert u bovendien het risico in uw beleggingsportefeuille.

 • Een compleet gamma van beleggingsfondsen

  We stellen een compleet gamma van fondsen voor in alle gewenste activa- en subactivaklassen, sectoren en regio’s en afgestemd op de verschillende beleggingsstijlen. Zowel monetaire fondsen, obligatiefondsen, gemengde fondsen als aandelenfondsen maken deel uit van onze fondsselectie.

Een fondsenaanbod, toegankelijk via verschillende beleggingsoplossingen

Kies de oplossing die het best bij u past

1
Een portefeuille op maat

Onze adviseurs helpen u een gepersonaliseerde portefeuille samen te stellen met fondsen uit onze fondsselectie. De portefeuille is volledig op maat van uw beleggersprofiel en gespreid over verschillende activaklassen volgens onze modelportefeuilles

2
Een dakfonds

Beobank Funds biedt een kant-en-klare oplossing voor wie een vereenvoudigd portefeuillebeheer wenst. De bevek biedt 4 verschillende beleggingsstrategieën: conservatief, defensief, evenwichtig en dynamisch.

 

3
Een beleggingsverzekering

Met Beobank Patrimonial, onze Tak 23 beleggingsverzekering, combineert u de voordelen van een levensverzekering met die van een gediversifieerde belegging in kwalitatieve fondsen uit onze fondsselectie.

 

 

afspraak fondsen

Wij begeleiden en adviseren u

Description

Bij Beobank wordt elke belegger goed omringd. Onze adviseurs helpen u bij de opbouw van een gediversifieerde portefeuille. Dankzij het open architectuurprincipe staat u centraal in onze aanpak. Wij streven ernaar u oplossingen van hoge kwaliteit aan te bieden die het best passen bij uw beleggersprofiel en uw doelstellingen.

Ontdek ons persoonlijk advies voor u

Alles wat u moet weten over beleggingsfondsen

Vragen & antwoorden

Wat zijn monetaire fondsen?

Deze fondsen beleggen vooral in liquide middelen en waarden op korte termijn, termijndeposito’s, kortetermijnobligaties, schatkistcertificaten, enz.

Wat zijn obligatiefondsen?

Deze fondsen beleggen in vastrentende effecten zoals lange- of kortetermijnobligaties.

Wat zijn aandelenfondsen?

Aandelenfondsen zijn fondsen waarbij het grootste deel van het kapitaal belegd is in aandelen van verschillende bedrijven, soms met een beperkte participatie in opties, warrants of converteerbare obligaties. Op bijna alle internationale markten beleggen ze in meerdere deviezen en in verschillende sectoren.

Wat zijn thematische fondsen?

Thematische fondsen zijn aandelenfondsen die beleggen in aandelen rond bepaalde lange termijnthema’s zoals landbouw, infrastructuur, demografie, enz.

Wij herinneren er u aan dat beleggingsproducten blootgesteld zijn aan risico’s met inbegrip van een mogelijk verlies van het belegde kapitaal. Beleggingsproducten zijn geen bankdeposito's en worden niet gewaarborgd door Beobank NV/SA.