Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

Onze mobiliteitsoplossingen

Profiteer van onze super rentevoet aan 0,65% JKP¹ voor onze mobiliteitsoplossingen!

  • Nieuwe auto of tweedehandsauto (jonger dan 2 jaar)

  • Nieuwe of tweedehands (jonger dan 2 jaar) motor, bromfiets, scooter, quad en elektrische fiets

  • Nieuwe caravan en mobilhome

Voorbeeld: lening op afbetaling van 18.200 euro terugbetaalbaar in 60 maandaflossingen aan een Jaarlijks Kostenpercentage van 0,65% (vaste actuariële rentevoet: 0,65%). Dit betekent 60 maandaflossingen van 308,35 euro, hetzij een totaal terug te betalen bedrag van 18.501 euro. Rentevoet geldig van 08/01/2021 tot en met 31/03/2021.

Geef uw mobiliteit nieuwe vaart!

Wat is er spannender dan een nieuwe start? Een nieuwe job, een baby, een andere manier om op vakantie of naar het werk te gaan,... En om deze nieuwe ervaringen te versterken, is er niets beters dan een geschikt voertuig om vrij te bewegen! Op deze pagina vindt u inspiratie om uw mobiliteit nieuwe vaart te geven en een nieuwe start te maken in de beste omstandigheden.

We helpen u graag op weg!

Autoverzekering Beobank

Verzeker uw voertuig en geniet van 2 maanden gratis!

2 maanden gratis op uw 1ste jaarlijkse premie²: aanbod geldig bij onderschrijving van een nieuw Beobank auto-, bromfiets- of motorverzekeringscontract van Partners Verzekeringen NV van 08/01/2021 tot en met 31/03/2021 (onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door de verzekeraar). Raadpleeg het informatiedocument hier.

Meer weten
Q8 Mastercard

Korting op uw tankbeurten dankzij de Q8 World Mastercard

Gebruik de Beobank Q8 World Mastercard en ontvang 10% korting op uw tankbeurten bij Q8 in België gedurende de eerste 3 maanden, daarna 2%³.

Meer weten
autofinanciering

Hoe een voertuig financieren?

Of het nu voor een nieuw of tweedehandsvoertuig is, u kan de leningaanvraag gemakkelijk online doen.

Spreekt u er liever over op kantoor? Maak dan een afspraak in een Beobank agentschap in uw buurt.

Hoe een lening aanvragen?

Vraag online een lening aan in 3 eenvoudige stappen

1
Online aanvragen

Kies op onze site de manier waarop u wenst dat we uw dossier behandelen: vanop afstand of op kantoor

2
Behandeling van uw aanvraag

We verifiëren uw gegevens. En we raadplegen het gegevensbestand van de Nationale Bank.

3
Aanvaarding van uw dossier

We zijn er bijna! Zodra uw dossier aanvaard is, tekent u het contract. Daarna storten we het geld op uw rekening.

Financiering van professionele voertuigen

Ontdek onze super rentevoet!

Meer weten

Vragen en antwoorden

Wanneer en hoe moet ik terugbetalen?

U begint (behalve bij bijzondere acties) een maand na uitbetaling de ontleende som (behoudens eventuele promotionele acties) terug te betalen. U kiest zelf hoe u terugbetaalt:

  • via overschrijving,
  • via een bestendige opdracht die u inbrengt bij de financiële instelling die de rekening beheert waarvan u wenst dat elke maand het verschuldigde bedrag wordt afgehouden.

Hoe kan ik over het geld van mijn lening beschikken?

U kiest zelf de manier waarop uw krediet ter beschikking wordt gesteld:

  • met een overschrijving op de rekening die u ons opgeeft,
  • met een gewaarborgde bankcheque.

Ben ik verplicht een zichtrekening of een ander Beobank-product te openen om een krediet te kunnen krijgen?

Neen, de toekenning van een krediet staat hier volledig los van.

Wat moet ik doen als ik moeilijkheden heb om terug te betalen?

Wij raden u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met uw Beobank-agentschap dat samen met u een oplossing op maat zal proberen te vinden. U kan ook contact opnemen met Beobank Service Center op 02 626 50 50, van maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 12u30 (behalve op feestdagen).

Kan Beobank mijn kredietaanvraag weigeren?

Elke kredietaanvraag wordt grondig onderzocht. Het is onze taak om u te helpen uw budget in evenwicht te houden en u te informeren over de gevaren van overmatige schuldenlast. Tijdens het onderzoek van uw kredietaanvraag moet Beobank de Centrale voor Kredieten aan Particulieren bij de Nationale Bank van België raadplegen. Als uw krediet wordt geweigerd, verbinden wij ons ertoe u zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Voor inlichtingen over de eventuele registratie van uw gegevens kan u, als u dat wenst, rechtstreeks contact opnemen met de Centrale voor Kredieten aan Particulieren (de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel). Daarvoor hebt u een recto-verso kopie van uw identiteitskaart nodig.

Lees onze artikels

Virtueel autosalon

De voor januari 2021 geplande Brussels Motor Show gaat niet door. De drukbezochte autobeurs op de Heizel sneuvelt door het coronavirus. En de saloncondities dan?

Lees verder

Elektrisch/hybride?

Vindt u ook dat het tijd is om milieuvriendelijker te gaan rijden? Kiest u voor elektrisch of hybride? Waar moet u op letten? Wij zetten alles op een rijtje.

Lees verder

Gedeelde mobiliteit

In de stad is het perfect mogelijk om de auto met alternatieve vervoermiddelen te combineren. Dit overzicht van de beste formules zet u op weg.

Lees verder

Mobilhome

Steeds meer Belgen schaffen zich een mobilhome aan. Vrijheid, comfort én veiligheid: allemaal argumenten die rondtrekkende vakantiegangers weten te overtuigen.

Lees verder

Voorbeeld: lening of afbetaling van 18.200 euro terugbetaalbaar in 60 maandaflossingen aan een Jaarlijks Kostenpercentage van 0,65% (vaste actuariële rentevoet: 0,65%). Dit betekent 60 maandaflossingen van 308,35 euro, hetzij een totaal terug te betalen bedrag van 18.501 euro. Rentevoet geldig van 08/01/2021 tot en met 31/03/2021.

1Lening op afbetaling tegen een Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) van 0,65% (vaste actuariële debetrentevoet: 0,65%), onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier. Voor een maximum bedrag van 50.000€. De wettelijke maximale terugbetalingstermijn hangt af van het ontleende bedrag maar zal, voor deze rentevoet, niet meer zijn dan 60 maanden. Voor andere looptijden en bedragen, gelieve contact op te nemen met een Beobank agentschap. Voorstel voorbehouden aan particulieren. Enkel geldig voor nieuwe voertuigen (auto, caravan, mobilhome, motor, bromfiets, scooter, quad of elektrische fiets) en tweedehandsvoertuigen (auto, motor, bromfiets, scooter, quad of elektrische fiets) jonger dan 2 jaar, op vertoon van een factuur of recente bestelbon ondertekend door beide partijen.

2Actie geldig voor personen die nog geen Beobank Auto-, Bromfiets of Motorverzekering hebben onderschreven op 08/01/2021, tenzij het een bijkomend voertuig is dat dient verzekerd te worden. De 2 maanden korting is niet cumuleerbaar met eventuele andere kortingen en wordt onmiddellijk verrekend in uw premie.

3Voorstel geldig voor aanvragen van een nieuwe Beobank Q8 World Mastercard van 8/01/2021 tot en met 31/03/2021. Gedurende de eerste 3 maanden na de toekenning van uw nieuwe kredietkaart krijgt u 10% korting op uw tankbeurten bij Q8 in België. Na 3 maanden krijgt u 2% korting. Bovendien ontvangt u 2% korting op uw stookolie bij Q8Mazout. Op al uw andere aankopen (behalve bij andere tankstations) krijgt u in België en in het buitenland 0,5% korting. Alleen geldig voor aankopen (niet voor geldafhalingen, jaarlijkse bijdrage, kosten, interesten, automatische betalingen en overschrijvingen van de kredietkaartrekening). Kredietopening, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en mits wederzijds akkoord.

V.U.: Beobank NV/SA, Kredietgever en Verzekeringstussenpersoon, Generaal Jacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel, IBAN: BE77 9545 4622 6142