Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Familie projecten

Lening op afbetaling

 • Wordt u geconfronteerd met een onvoorziene kost en beschikt u niet over voldoende liquiditeiten? Of wilt u gewoon een project financieren dat belangrijk voor u is zonder uw budget aan te tasten? Ontdek onze kredietoplossingen tegen een rentevoet vanaf 5,90% JKP*.

Simuleer uw lening op afbetaling

Familie op vakantie

Wat is een persoonlijke lening?

Met een persoonlijke lening, ook wel lening op afbetaling genoemd, kunt u een bepaald bedrag lenen waarmee u een hele reeks zaken kunt financieren: de aankoop van huishoudelijke apparaten, gezinsuitgaven (huwelijk, doop, studies, enz.), vakanties of andere projecten waar u al zo lang van droomt, en dat zonder aan uw spaarcenten te moeten komen.

Terugbetalingen spreiden

Spreid uw terugbetalingen in de tijd

U wilt uw gezinsbudget niet in het gedrang brengen met een grote eenmalige kost? Een lening op afbetaling biedt dan de oplossing en laat u toe uw aflossingen in de tijd te spreiden. 

Het bedrag dat u elke maand terugbetaalt, blijft hetzelfde gedurende de hele looptijd van de lening. Die wordt bepaald aan de hand van het geleende bedrag en de rentevoet.

Hoe uw lening aanvragen?

Vraag uw lening op afbetaling aan in 3 stappen

1
Online aanvragen

Kies op onze site hoe u wilt dat we uw dossier behandelen: vanop afstand of in het kantoor.

2
Behandeling van uw aanvraag

We verifiëren uw gegevens.  We raadplegen het gegevensbestand van de Nationale Bank.

3
Aanvaarding van uw dossier

We zijn er bijna! Als uw dossier aanvaard is, moet u nog wel het contract tekenen vooraleer we het geld op uw rekening kunnen storten.

Wat zijn de voordelen van een lening op afbetaling?

 • Persoonlijke lening op maat

  Kant-en klare oplossingen bestaan niet. Een vertrouwelijk gesprek wijst uit wat uw behoeften en mogelijkheden zijn en wat wij kunnen aanbieden.

 • Vlotte afhandeling

  Wij onderzoeken uw aanvraag en als, na onderzoek van uw dossier, uw aanvraag wordt aanvaard, ondertekent u de kredietovereenkomst en wordt het geld u ter beschikking gesteld.

 • Aantrekkelijke rentevoet vanaf 5,90% JKP* voor nieuwe kredietklanten

  Met de Comforlening Plus, kunt u uw projecten financieren tegen een aantrekkelijke rentevoet vanaf 5,90% JKP*, afhankelijk van de terugbetalingstermijn die u kiest.

   

 • Een specialist aan uw zijde

  We luisteren naar uw wensen en helpen u graag verder.

*Voorwaarden Comfortlening Plus - vanaf 5,90% JKP

 • Enkel voor nieuwe kredietklanten.
 • Voor een bedrag van minimum 1.250 euro en maximaal 8.000 euro.
 • Voor een terugbetalingstermijn van 12 tot 30 maanden. 
 koppel dat de kredietoplossingen van Beobank ontdekt

Ontdek onze andere kredietoplossingen om uw projecten te financieren.

Beobank biedt ook andere kredietoplossingen om uw projecten te realiseren en geeft echt persoonlijk advies voor uw lening.

Vind uw krediet

Veelgestelde vragen over een lening op afbetaling

Hoeveel kan ik lenen met een lening op afbetaling?

Bij Beobank krijgt u altijd een lening op maat van uw persoonlijke situatie, aan de hand van onder andere uw inkomsten, uw lasten, enz… Op basis van deze gegevens voeren wij een simulatie uit. Zo bekijken we de mogelijkheden en weet u direct waar u aan toe bent.

 

Hoe kan ik over het geld van mijn lening beschikken?

U kiest zelf de manier waarop uw krediet ter beschikking wordt gesteld:

 • met een overschrijving op de rekening die u ons opgeeft,
 • met een gewaarborgde bankcheque.

Hoeveel moet ik afbetalen per maand?

Bij een lening op afbetaling wordt de maandaflossing vastgelegd bij het ondertekenen van het contract. Deze wordt bepaald aan de hand van het geleende bedrag, de looptijd van de lening en het jaarlijks kostenpercentage (JKP). U weet dus elke maand welk bedrag u moet betalen.

Kan Beobank mijn kredietaanvraag weigeren?

Elke kredietaanvraag wordt grondig onderzocht. Het is onze taak om u te helpen uw budget in evenwicht te houden en u te informeren over de gevaren van overmatige schuldenlast. Tijdens het onderzoek van uw kredietaanvraag moet Beobank de Centrale voor Kredieten aan Particulieren bij de Nationale Bank van België raadplegen. Als uw krediet wordt geweigerd, verbinden wij ons ertoe u zo snel mogelijk op de hoogte te brengen. Voor inlichtingen over de eventuele registratie van uw gegevens kan u, als u dat wenst, rechtstreeks contact opnemen met de Centrale voor Kredieten aan Particulieren (de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel). Daarvoor hebt u een recto-verso kopie van uw identiteitskaart nodig.

Dit zou u ook kunnen interesseren

Wat moet u doen om een lening aan te vragen?

Wie kan een lening op afbetaling aanvragen?

Mag u een krediet aanvragen? Tot welke soorten leningen heeft u toegang? En hoeveel wilt u lenen?
Een lening op afbetaling aanvragen? 10 dingen om bij stil te staan

10 dingen die u moet weten over een lening op afbetaling

Wat is een lening op afbetaling? Hoeveel kost zo’n lening? Hoeveel kan u lenen? In dit artikel vindt u het antwoord op al uw vragen.

Representatief voorbeeld : lening op afbetaling van 14.000 euro terugbetaalbaar in 60 maandaflossingen aan een Jaarlijks Kostenpercentage van 13,00% (vaste actuariële debetrentevoet: 13,00%). Dit betekent 60 maandaflossingen van 313,43 euro hetzij een totaal terug te betalen bedrag van 18.805,80 euro.

COMFORTLENING PLUS

Enkel voor nieuwe kredietklanten. Lening op afbetaling voor particulieren, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en wederzijds akkoord.
Het Jaarlijkse Kostenpercentage varieert van 5,90% tot 8,90% en hangt af van de gekozen terugbetalingstermijn. De wettelijke maximale terugbetalingstermijn is afhankelijk van het ontleende bedrag maar zal nooit minder zijn dan 12 maanden en nooit meer dan 48 maanden. 
JKP van 5,90% (vaste actuariële debetrentevoet: 5,90%), voor een ontleend bedrag van minimum 1.250 € en maximum 8.000 € en een terugbetalingstermijn van 12 tot 30 maanden. 
JKP van 8,90% (vaste actuariële debetrentevoet: 8,90%), voor een ontleend bedrag van minimum 3.701 € en maximum 8.000 € en een terugbetalingstermijn van 31 tot 48 maanden.
Rentevoeten geldig op 28/02/2024, onder voorbehoud van wijzigingen.

LENING OP AFBETALING

Lening op afbetaling voor particulieren, onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier en wederzijds akkoord. Voor een bedrag van minimum 2.500 euro en maximum 85.000 euro. Het Jaarlijkse Kostenpercentage (JKP) varieert van 16,00% (vaste actuariële debetrentevoet: 16,00%) tot 13,00% (vaste actuariële debetrentevoet: 13,00%) afhankelijk van het ontleend bedrag. De wettelijke maximale terugbetalingstermijn is afhankelijk van het ontleende bedrag maar zal nooit minder zijn dan 12 maanden en nooit meer dan 84 maanden. Rentevoet geldig op 01/06/2023, onder voorbehoud van wijzigingen.

 

Beobank NV/SA, Kredietgever, Koning Albert II-laan 2, 1000 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel - IBAN: BE77 9545 4622 6142 - BIC: CTBKBEBX

Uw lening online aanvragen
Gebruikt u Beobank Online of de mobiele app?
Hebt u itsme® al?
Leent u alleen ?