Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Tweede leven

Ontdek onze tips voor uw pensioen

  • Ergens betekent uw pensioen ook de start van uw tweede leven. Maar een nieuwe levensfase brengt ook nieuwe vragen met zich mee. Uw Beobank-adviseur beantwoordt ze graag en geeft u advies, zodat u van elke dag kan genieten. #WijZijnMee

Beleggen op latere leeftijd

Op efficiënt beleggen staat geen leeftijd

Ook op latere leeftijd kan beleggen u helpen om uw volgende levensfase voor te bereiden. U kunt aldus niet alleen rekenen op een aantrekkelijk potentieel rendement, maar ook op fiscaal voordeel.

Lees meer
Levensverzekering

Vermogensplanning: de troeven van een levensverzekering

U wenst een deel van uw vermogen aan uw partner, kind, een vriend of een goed doel na te laten? Dat is simpel en vlot te regelen met een levensverzekering.

Lees meer
Van de trap of van uw fiets vallen, u verbranden aan de barbecue, u bezeren bij het klussen: een ongeval thuis is snel gebeurd.

Ongevallenverzekering privéleven: uw dagelijkse bescherming!

Een ongevallenverzekering privéleven vult de bescherming van uw ziekenkas en uw andere verzekeringen aan als er thuis of tijdens uw vrijetijd iets misloopt.

Lees meer
Digitale fraude

Hoe beschermt u zich tegen digitale fraude?

Digitale fraude komt almaar vaker voor en we worden er allemaal ooit mee geconfronteerd. Leer alles over de vaakst gebruikte technieken, hoe u ze kunt herkennen en kunt voorkomen.

Lees meer
Uw financiën online beheren: zo werkt het

7 handige functies van online bankieren

Natuurlijk kan u betalen met Beobank Online en Beobank Mobile, maar online bankieren houdt nog veel meer in. Wij zetten de handigste functies voor u op een rij.

Lees meer
Kredietkaart

Welke kredietkaart past het best bij u?

Aan kredietkaarten zijn heel wat bijkomende voordelen verbonden: haal er het beste uit door te kiezen voor de kaart die het best bij uw levensstijl past.

Lees meer
Beleggingsfonds: wat is voor u de ideale belegging?

Beleggingsfonds: wat is voor u de ideale belegging?

Beleggingsfondsen stellen u in staat te beleggen in een gediversifieerde portefeuille die past bij uw beleggersprofiel. Zodra u een fonds gekozen heeft, wordt het beheer toevertrouwd aan vakmensen die het gewend zijn om met bewogen periodes om te gaan.

Meer info
Afspraak maken

Neem contact met ons op

Description

U goed omringen, dat betekent vrijblijvend openstaan voor een gesprek. Wenst u meer informatie over onze producten of diensten? Heeft u een vraag over onze bank? Maak een afspraak bij een Beobank kantoor in uw buurt. 

Maak een afspraak

Hoe kunnen we u helpen?