Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Breng gewoon jezelf mee

Breng gewoon jezelf mee

   

  Breng gewoon jezelf mee.

  Dat is de boodschap die we bij Beobank willen uitdragen naar al onze huidige en toekomstige medewerkers. Als bank op mensenmaat willen we onze klanten een persoonlijke aanpak bieden, en die open cultuur start bij onze eigen mensen. Daarom willen wij er bij Beobank voor zorgen dat iedereen kan werken in een stimulerende, positieve en efficiënte omgeving, met een goede balans tussen werk en privé.

  En omdat getuigenissen en verhalen van medewerkers veel meer zeggen dan een vacature, geven we het woord graag aan zij die écht weten hoe het is om bij Beobank te werken. Ook zij brachten gewoon zichzelf mee, wat enkele boeiende interviews opleverde. Ontdek ze hieronder.

  • Noelia

   Menselijke aanpak

   Bij Beobank willen we dat iedereen zich goed voelt, net als thuis. Ontdek hoe Noelia die menselijke aanpak invult.

  • Pieter

   Onze visie op talent

   Wij geloven dat talent primeert op het type diploma. In deze testimonial ontdek je hoe Pieter met een diploma dierengeneeskunde aan de slag ging als Young Talent Trainee bij Beobank.

  • Hanne

   Een cultuur van doeners

   Onze werknemers zijn doeners, gedreven mensen die volharden in hun taak. Hanne bijvoorbeeld geeft zowel op haar werk als privé het beste van zichzelf.

  • Sophie

   Onze unieke flexibele aanpak

   Onze werknemers kunnen doorgroeien en van job veranderen. Daarin zijn we bewust flexibel. Sophie houdt ervan om nieuwe horizonten te verkennen, ook bij Beobank.

  Wil jij ook niks liever dan 'jezelf meebrengen' naar het werk?

  Ontdek al onze vacatures
  Werken in het zelfstandig netwerk

  Werken in het zelfstandig netwerk

  Onze zelfstandige agenten maken 70% van ons netwerk uit. En daar zijn we erg trots op. Ons netwerk van agenten vervoegen betekent deel uitmaken van een lokaal bedrijfsproject waarbij de relatie met de klant centraal staat.

  Naar de jobaanbiedingen
  HR-team Beobank

  Ons Human Resources-team en rekruteringsproces

  Heb je vragen over rekrutering bij Beobank, beschikbare functies of stagemogelijkheden?

  Onze HR-medewerkers staan voor je klaar en willen graag van je horen!

  Contacteer het HR-team: recruitment@beobank.be

  Heb je de juiste job gevonden in onze advertenties?

  Ontdek hier de stappen van ons rekruteringsproces
  Beleef het bij Beobank

  Beleef het bij Beobank

  Met de collega’s genieten van het leven en bijdragen aan de maatschappij, dat doen we bij Beobank dagelijks op de werkvloer, maar soms ook daarbuiten.

  Kom werken bij Beobank, en beleef het mee!

  Beobank House

  Beobank House, zoveel meer dan een hoofdkantoor

  De hoofdzetel van Beobank, ook "Beobank House" genoemd, bevindt zich in hartje Brussel, in het Quatuorcomplex in de Brusselse Noordwijk. Het gebouw beantwoordt aan de hoogste normen inzake kwaliteit, innovatie en milieuprestaties. Beobank House is een moderne en inspirerende plek, gemakkelijk bereikbaar dankzij de vele verbindingen van het openbaar vervoer errond. De werkruimtes, opleidings- en vergaderzalen, Barista-bar en Bistro-restaurant zijn ontworpen om de uitwisselingen, samenwerking, productiviteit en het welzijn van onze medewerkers te stimuleren. Ook het gebruik van hout en warme kleuren dragen bij tot deze gezellige sfeer die onze bedrijfscultuur weerspiegelt.

   

  Quatuor Building – SA M. & J.M. Jaspers et J. Eyers & Partners, architectes / architecten

  Toegangkelijkheidsfiche Beobank House

  Hoe kunnen we u helpen?