Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Bankieren op afstand

Bankieren op afstand

 •  

   

Onze diensten om zelf te bankieren

 • Beobank Online
  Van bij u thuis, vanop kantoor, met vakantie,… via een computer met internetaansluiting, kunt u uw rekeningen en kredietkaarten beheren. Zeer eenvoudig en in alle veiligheid, dankzij een systeem van identificatie en authenticatie door middel van een ‘Digipass’.

 • De elektronische handtekening
  Met de elektronische handtekening ondertekent u uw contracten vanop afstand op een eenvoudige en veilige manier! Meer info

 • Beobank Mobile
  Dankzij de gratis Beobank Mobile app beheert u in alle veiligheid, altijd en overal uw rekeningen en kredietkaarten via uw smartphone.

 • Beobank SelfBanking
  Door middel van uw Beobank debetkaart kunt u de meeste van uw dagdagelijkse transacties uitvoeren wanneer u dat het beste uitkomt via onze SelfBanking automaten, geplaatst in de beveiligde toegangszones van bepaalde Beobank agentschappen.

Budgetbeheer

Budgetbeheer

Met de gratis Budgetbeheer-functie in Beobank Mobile en Beobank Online, hebt u alles in handen om uw maandelijkse inkomsten en uitgaven op een efficiënte manier te beheren. Dankzij de handige grafieken krijgt u in één oogopslag een beeld waar uw geld naartoe gaat en waar u eventueel kan besparen.

Ontdek onze tool voor Budgetbeheer
Digitale uittreksels

Digitale uittreksels

Maak het uzelf gemakkelijk door uw papieren rekeninguittreksels in te ruilen voor online uittreksels. Die zijn niet alleen praktischer, sneller en gratis, maar u kunt ze altijd en overal raadplegen.

Meer info
Veilig betalen op internet

Veilig betalen op internet

De voordelen van online winkelen zijn algemeen gekend, het is gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. De veiligheid van het online betalen is daarbij van het grootste belang. Dankzij de gratis 3D Secure beveiligingstechnologie kan het ook extra veilig.

Meer info