Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

Bankieren op afstand

Bankieren op afstand

 •  

   

Onze diensten om zelf te bankieren

 • Beobank Online
  Van bij u thuis, vanop kantoor, met vakantie,… via een computer met internetaansluiting, kunt u uw rekeningen en kredietkaarten beheren. Zeer eenvoudig en in alle veiligheid, dankzij een systeem van identificatie en authenticatie door middel van een ‘Digipass’.

 • Beobank SelfBanking
  Door middel van uw Beobank debetkaart kunt u de meeste van uw dagdagelijkse transacties uitvoeren wanneer u dat het beste uitkomt via onze SelfBanking automaten, geplaatst in de beveiligde toegangszones van bepaalde Beobank agentschappen.

 • Beobank Mobile
  Dankzij de gratis Beobank Mobile app beheert u in alle veiligheid, altijd en overal uw rekeningen en kredietkaarten via uw smartphone.

Digitale uittreksels

Digitale uittreksels

Maak het uzelf gemakkelijk door uw papieren rekeninguittreksels in te ruilen voor online uittreksels. Die zijn niet alleen praktischer, sneller en gratis, maar u kunt ze altijd en overal raadplegen.

Meer info
Veilig betalen op internet

Veilig betalen op internet

De voordelen van online winkelen zijn algemeen gekend, het is gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. De veiligheid van het online betalen is daarbij van het grootste belang. Dankzij de gratis 3D Secure beveiligingstechnologie kan het ook extra veilig.

Meer info