Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

hello

Beobank kredietkaart

  • Contactloos betalen: voor kleine bedragen hoeft u uw kaart niet langer in de betaalterminal te steken.

  • Met Cash Transfer kunt u geld overschrijven van uw kredietkaart naar een zichtrekening naar keuze in België. U kunt mogelijks ook de kredietopening van uw kredietkaart laten verhogen. 

  • Om misbruik te voorkomen, hebben we een aantal veiligheidsmechanismen ingebouwd: Beobank Alert, een fraudedetectiesysteem en Verified by Visa en Mastercard SecureCode voor online betalingen.

Veilig online

Verified by Visa of Mastercard SecureCode (naargelang het logo op uw kaart) garanderen veilige betalingen online.

Fraude-detectie

Bij Beobank hebben we een efficiënt fraude-detectiesysteem. Ons team van ervaren medewerkers controleert de klok rond verdachte transacties. Bij twijfel zult u door ons gebeld worden. Het is dus belangrijk dat we steeds uw correct telefoonnummer hebben.

Kies voor veilig en makkelijk betaalverkeer

3 voorbeelden

1
U hoeft niet langer uw kaart in te brengen

Met de Beobank kredietkaart kunt u bedragen tot 20 euro (Visa) of 25 euro (Mastercard) contactloos betalen. Dat betekent dat u kunt betalen door uw kaart tegen de betaalterminal te houden.

2
Uw betaling verloopt nog steeds veilig

Uw Beobank kredietkaart is uitgerust met een elektronische chip. Die garandeert dat uw betaling steeds op een veilige manier verloopt. Ook bij contactloze betalingen zullen we u soms vragen om ter controle uw geheime code in te toetsen. Voor andere aankopen voert u steeds uw geheime code in.

3
Ook via internet betaalt u op een veilige manier

Via internet betalen is vandaag makkelijker dan ooit. Met de gratis* online diensten Verified by Visa en Mastercard SecureCode (afhankelijk van het logo op uw kaart) weet u zeker dat het op een veilige manier gebeurt.

Contactloos betalen: U hoeft voor kleine bedragen uw kaart niet meer in de betaalterminal te steken. Voortaan kunt u uw aankoop betalen door simpelweg uw kaart tegen de terminal te houden.

Cash Transfer: Met Cash Transfer schrijft u geld over van uw kredietkaartrekening naar een zichtrekening naar keuze in België (de uwe of die van iemand anders, bij Beobank of elders). Het is een handige manier om uw zichtrekening aan te vullen of een grote uitgave te financieren.

Kredietlijn: Met een kredietlijn verbonden aan uw kredietkaart kunt u uw budget in alle rust beheren. Als u dat wenst, kunnen we voor u dat bedrag verhogen. Uw dossier moet dan eerst door ons goedgekeurd worden.

Online diensten: Via het internet betalen is vandaag makkelijker dan ooit. Met de gratis online diensten Verified by Visa en Mastercard SecureCode (afhankelijk van het logo op uw kaart) weet u zeker dat het op een veilige manier gebeurt. U vindt deze logo’s op de websites van deelnemende winkels.

Met uw Beobank kredietkaart geniet u ook van volgende online diensten:

  • Beobank Online en Beobank Mobile: Met deze online dienst gaat u het beschikbare saldo na van uw kredietopening of uw laatste verrichtingen sinds uw laatste uittreksel.
  • Online rekeninguittreksels: Wilt u uw uittreksels online raadplegen? Dat kan via deze dienst. U krijgt dan geen uittreksels meer via de post. U krijgt toegang tot uw uittreksels vanaf uw inschrijving en tot en met uw eventuele stopzetting van de dienst
  • Beobank Alert: U krijgt via sms en/of e-mail informatie over het gebruik van uw kredietkaart.

Kredietlijn

Met een kredietlijn verbonden aan uw kredietkaart kunt u uw budget in alle rust beheren. Als u dat wenst, kunnen we voor u dat bedrag verhogen. Uw dossier moet dan eerst door ons goedgekeurd worden.

U wenst uw kredietlijn te verhogen?

Wilt u een reserve aanleggen voor onverwachte uitgaven, zowel in België als in het buitenland? Of plant u een of meerdere aankopen van een groter bedrag dan gewoonlijk? Dan kunt u uw kredietlijn verhogen.

Wij bekijken uw dossier om te zien of een verhoging van uw kredietlijn mogelijk is. Wederzijds akkoord is noodzakelijk.

Bel ons op 0800 96 266 voor advies op maat, of vul dit formulier in.

We vragen u natuurlijk wel wat persoonlijke en financiële gegevens om na te gaan of uw uitgavenlimiet overeenstemt met uw inkomsten en uitgaven.

Uw aanvraag tot verhoging is aanvaard?

We sturen u een nieuw contractvoorstel dat u kunt vervolledigen, ondertekenen en terugsturen op onze kosten. Uiteraard kunt u ondertussen uw kaart verder gebruiken.

Zodra we dat vervolledigde en ondertekende contract hebben ontvangen, wordt de nieuwe kredietlijn op uw kaart geactiveerd. U blijft dus dezelfde kredietkaart gebruiken.

Uw aanvraag tot verhoging werd geweigerd?

Dan verandert er voor u niets. U behoudt uw huidige kredietlijn.

Cash Transfer

Cash Transfer wil zeggen dat u geld overschrijft van uw kredietkaartrekening naar een zichtrekening naar keuze in België (de uwe of die van iemand anders, bij Beobank of elders)*. Het is een handige manier om uw zichtrekening aan te vullen of een grote uitgave te financieren.

De terugbetaling verloopt op dezelfde manier als bij andere uitgaven met uw kredietkaart.

500 euro en meer

U kiest zelf het bedrag dat u wilt overschrijven. Het minimumbedrag is 500 euro, al hangt het uiteraard af van het beschikbare saldo op uw rekening.

Wilt u een Cash Transfer doen?

U kunt ons bereiken op het nummer 0800 99 259, van maandag tot vrijdag van 8u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 12u30. Vanuit het buitenland: +32 2 622 20 00. 

 

*Een geldoverschrijving naar een rekening kan enkel door de houder van de hoofdkaart worden aangevraagd, mits de kredietopening minimum 1.250 euro bedraagt. Hij mag geen betalingsachterstand hebben gehad tijdens de laatste 12 maanden. Het maximum over te schrijven bedrag wordt bepaald in functie van het beschikbare saldo van de kredietopening, met een minimum van 500 euro en een maximum van 5.000 euro per dag. Na de uitvoering van de overschrijving mag het totaal opgebruikte bedrag van de kredietopening niet hoger zijn dan 90% van de kredietopening.

Online diensten

Beobank stelt u deze diensten voor

Contactloos betalen

Een snelle en eenvoudige manier om uw kleine uitgaven te betalen*.

Hoe werkt contactloos betalen?

U hoeft voor kleine bedragen uw kaart niet meer in de betaalterminal te steken. Voortaan kunt u uw aankoop betalen door simpelweg uw kaart tegen de terminal te houden.

We vinden het belangrijk dat uw betaalverkeer veilig verloopt. Daarom zullen we u soms vragen om toch uw kaart in te brengen en uw geheime code in te voeren. Zo zijn we zeker dat u nog steeds diegene bent die uw kaart gebruikt.

Wanneer kan contactloos betalen? 
logo contactloos

Staat het logo van dit nieuwe betaalsysteem op de betaalterminal van de handelaar? Dan zal het mogelijk zijn om contactloos te betalen.

Vooraleer u met uw kaart contactloos kunt betalen, moet u de contactloze betaalfunctie activeren. Dat doet u door in België met uw kaart een aankoop te betalen of geld af te halen. Daarna kunt u uw kaart gebruiken voor contactloze betalingen.

Voor kleine bedragen

Voortaan hoeft u voor kleine bedragen uw geheime code niet meer in te geven. Het maximale bedrag voor contactloze betalingen is 50 euro voor Visa en Mastercard, al kan die limiet verhoogd worden voor parkings en tol.

* Staat dit logo niet op uw kaart, dan is dit voor u niet van toepassing.

Hoe kunnen we u helpen?