Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

Gratis Jump betaalrekening

De Jump betaalrekening

 • Gratis betaalrekening voor jongeren tot en met 26 jaar

 • Debetkaart en onbeperkt aantal elektronische verrichtingen in euro

 • Je rekening beheren via je smartphone dankzij de Beobank Mobile app

Man zittend in een coffeeshop

Zelf je geld beheren

Ben je 12 jaar of ouder en wil je je eigen betaalrekening? Zelf je geld beheren en een eerste stap zetten naar je onafhankelijkheid? Dan is de gratis Jump betaalrekening iets voor jou. Ben je tussen 12 en 16 jaar oud, dan moeten je ouders wel aanwezig zijn voor de opening.

bbol

De instantoverschrijving om geld in enkele seconden over te schrijven...

Voer uw overschrijvingen in België binnen de 5 seconden uit dankzij de instantoverschrijving1. Het geld staat onmiddellijk op de rekening van uw begunstigde, zelfs als die een rekening heeft bij een andere bank2.

Waarom deze functie gebruiken? In extremis een vergeten en dringende factuur betalen, meteen een vriend terugbetalen, een dringende aankoop betalen,...

Hoe? Vink bij het invoeren van uw externe overschrijving in Beobank Online gewoon het vakje "Instant" aan3.

Een instantoverschrijving kost 1,25 EUR.

Contactloos betalen

‘Contactloos’ betalen met je debetkaart

Voor kleine uitgaven hoef je je debetkaart niet meer in de betaalterminal te steken. Gewoon je kaart vlak bij de betaalterminal houden en je betaling is geregeld. Een snelle, eenvoudige en veilige manier om je kleine aankopen te betalen, zonder extra kosten!

6 redenen om voor de Jump rekening te kiezen

 • Gratis rekening: vanaf 12 jaar kun je je eigen betaalrekening openen die geheel gratis blijft tot en met je 26ste.

 • Een onbeperkt aantal elektronische verrichtingen in euro in de Europese eengemaakte betaalruimte SEPA.

 • Een gratis maandelijks rekeninguittreksel in elektronisch formaat, dat niet alleen een duidelijk overzicht geeft van alle transacties op de betaalrekening, maar ook een overzicht van alle andere rekeningen die je bij Beobank geopend hebt.

 • Veiligheid en flexibiliteit: bij deze betaalrekening hoort een debetkaart om 100% veilig te betalen en geldopnemingen te doen. Zo hoef je niet onnodig met geld op zak te lopen. Als je dat wil, dan kun je in overleg met je ouders afhalingslimieten laten vastleggen in het kantoor.

 • Altijd en overal toegang tot je rekening via de Beobank Mobile app voor je smartphone, je computer, per telefoon, of in een Beobank SelfBanking.

 • ‘Contactloos’ betalen met je debetkaart: een snelle, eenvoudige en veilige manier om je kleine uitgaven te regelen zonder je debetkaart in de betaalterminal te steken.

buitenland

Studeer je in het buitenland?

Studeer je of loop je later een stage in het buitenland? Dan komt deze betaalrekening zeker van pas. Dankzij de debetkaart die eraan verbonden is, heb je namelijk ook in het buitenland4 toegang tot het internationale netwerk voor betalingen en van geldautomaten.

Een gratis betaalrekening die je volgende diensten biedt:

 • Opening en beheren van de rekening.
 • Debetkaart met Bancontact en Maestro voor de rekeninghouder.
 • Een onbeperkt aantal elektronische verrichtingen in euro in de SEPA-zone (de Europese eengemaakte betaalruimte): overschrijvingen, betalingen, geldopnemingen, domiciliëringen, doorlopende betalingsopdrachten.
 • Een onbeperkt aantal verrichtingen in euro in onze agentschappen: papieren overschrijvingen, geldopnemingen aan het loket, betaling en inning van cheques.
 • Onbeperkte toegang tot Beobank Mobile, een 100% veilige app waarmee je via je smartphone5 altijd en overal toegang hebt tot je rekeningen en kredietkaarten.
 • Onbeperkte toegang tot Beobank Online voor het beheer van je rekeningen vanaf je computer. Heel eenvoudig en veilig, dankzij het gebruik van een ‘Digipass’voor identificatie en validatie.
 • Onbeperkte toegang tot Beobank Service Center op het nummer +32 (0)2 622 20 005.
 • Onbeperkte toegang tot Beobank SelfBanking om het merendeel van je courante banktransacties uit te voeren, via de automaten in de beveiligde toegangszones van sommige Beobank-agentschappen.
 • Maandelijks rekeninguittreksel in elektronisch formaat.

Je vindt de kosten voor de bijkomende diensten in de Beobank-tarieven.

Veilig online betalen met Bancontact en Maestro

Veiligheid is van heel groot belang bij online aankopen. Dankzij de 3D Secure-technologie, die aan uw debetkaart gekoppeld is, kan dit voortaan nog veiliger.

1 Dienst beschikbaar 24u/24, 7d/7 en 365 (of 366) dagen per jaar.

2 Op voorwaarde dat de bank van de begunstigde deze mogelijkheid biedt.

3 Het vakje verschijnt als de overschrijving en de begunstigde in aanmerking komen voor een instantoverschrijving.

4 Met uitzondering van Iran, Soedan, Birma (Myanmar), Syrië, Noord-Korea.

5 Excl. telefoonkosten en internetabonnement.