Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

De Plus zichtrekening

De Plus betaalrekening

 • Vaste bijdrage per maand, geen verrassingen

 • Fullservice betaalrekening met 2 debetkaarten en een onbeperkt aantal verrichtingen in euro

 • Krijg tot 40 euro bonus per jaar

Full service zichtrekening

Full service betaalrekening

De Plus rekening van Beobank is de fullservice betaalrekening om al uw dagelijkse geldzaken op een efficiënte manier te regelen, zowel van bij u thuis als in onze agentschappen. Voor een vast bedrag van 4 euro per maand maakt u onbeperkt gebruik van alle diensten die aan uw betaalrekening verbonden zijn, zonder dat u voor verrassingen komt te staan.

BBOL

De instantoverschrijving om geld in enkele seconden over te schrijven...

Voer uw overschrijvingen binnen enkele seconden uit dankzij de instantoverschrijving1. Het geld staat onmiddellijk op de rekening van uw begunstigde, zelfs als die een rekening heeft bij een andere bank2 in België en in Europa (SEPA-zone)3.

Waarom deze functie gebruiken? In extremis een vergeten en dringende factuur betalen, meteen een vriend terugbetalen, een dringende aankoop betalen,...

Hoe? Vink bij het invoeren van uw externe overschrijving in Beobank Online en Beobank Mobile gewoon het vakje "Instant" aan4.

Een instantoverschrijving kost 1,25 EUR.

Contactloos betalen

‘Contactloos’ betalen met uw debetkaart

Voor kleine uitgaven hoeft u uw debetkaart niet meer in de betaalterminal te steken. Gewoon uw kaart vlak bij de betaalterminal houden en uw betaling is geregeld. Een snelle, eenvoudige en veilige manier om uw kleine aankopen te betalen, zonder extra kosten!

7 redenen om voor de Plus rekening te kiezen

 • Vaste bijdrage per maand, geen verrassingen.

 • Fullservice betaalrekening: u krijgt 2 debetkaarten met onder andere Bancontact en Mastercard Debit om overal ter wereld5 te betalen en geld op te nemen, een onbeperkt aantal elektronische verrichtingen in euro in de Europese eengemaakte betaalruimte SEPA, een maandelijks rekeninguittreksel in elektronisch of papieren formaat6

 • Een onbeperkt aantal verrichtingen in euro in onze agentschappen: papieren overschrijvingen, geldopnemingen aan het loket...

 • Gratis vervanging van uw debetkaart bij diefstal, verlies of beschadiging.

 • Altijd en overal toegang tot uw rekening via uw smartphone, tablet, PC, per telefoon, of in een Beobank SelfBanking.

 • ‘Contactloos’ betalen met uw debetkaart: een snelle, eenvoudige en veilige manier om uw kleine uitgaven te regelen zonder uw debetkaart in de betaalterminal te steken.

 • Krijg tot 40 euro bonus per jaar.

Een Full option-betaalrekening voor een maandelijks forfait van 4 euro die u de volgende diensten biedt:

 • Opening en beheren van de rekening.
 • Debetkaart met Bancontact en Mastercard Debit voor de rekeninghouder.
 • Debetkaart met Bancontact en Mastercard Debit voor de mede-rekeninghouder.
 • Een onbeperkt aantal elektronische verrichtingen in euro in de SEPA-zone (de Europese eengemaakte betaalruimte): overschrijvingen, betalingen, geldopnemingen, domiciliëringen, doorlopende betalingsopdrachten.
 • Een onbeperkt aantal verrichtingen in euro in onze agentschappen: papieren overschrijvingen, geldopnemingen aan het loket, betaling en inning van cheques.
 • Onbeperkte toegang tot Beobank Online, voor het beheren van uw rekeningen vanaf uw computer. Heel eenvoudig en veilig, dankzij het gebruik van een ‘Digipass’7 voor identificatie en validatie.
 • Onbeperkte toegang tot Beobank Mobile, een 100% veilige app waarmee u via uw smartphone7 altijd en overal toegang hebt tot uw rekeningen en kredietkaarten.
 • Onbeperkte toegang tot Beobank Service Center op het nummer +32 (0)2 622 20 007.
 • Onbeperkte toegang tot Beobank SelfBanking om het merendeel van uw courante banktransacties uit te voeren via de automaten in de beveiligde toegangszones van sommige Beobank-agentschappen.
 • Maandelijks rekeninguittreksel in elektronisch of papieren formaat6.
 • Gratis vervanging van uw debetkaart bij diefstal, verlies of beschadiging.

Wenst u meer betaalflexibiliteit op uw Plus betaalrekening? We hebben oplossingen voor u. Contacteer uw agentschap voor meer informatie8.

Krijg tot 40 euro bonus per jaar

In het begin van elk jaar kunt u tot €40 bonus op uw Plus rekening ontvangen, indien:

 • u in december van het jaar ervoor een totaal gemiddeld creditsaldo had van minimum 100.000 euro op alle depositoproducten samen (met inbegrip van effectenrekening) bij Beobank;

  of
 • u tijdens het jaar daarvoor aan twee voorwaarden voldeed: maandelijks werd er minstens 1.250 euro op uw rekening gecrediteerden deed u minstens 5 debettransacties9. Omdat er wel eens een maand kan zijn waarin u om de één of andere reden niet aan deze voorwaarden voldoet, geven we u twee ‘joker’-maanden. Zo kunt u toch uw bonus in de wacht slepen, ook al voldeed u niet elke maand aan de voorwaarden.

Het bedrag van de bonus is afhankelijk van het moment waarop u de rekening geopend hebt en wordt pro rata temporis berekend. Een voorbeeld: hebt u uw rekening in juli geopend, dan zal de bonus die u bij het begin van het volgende jaar kunt ontvangen € 20 bedragen.

Online betalen met Bancontact en Mastercard Debit

Veiligheid is van heel groot belang bij online aankopen. Dankzij de 3D Secure-technologie, die aan uw debetkaart gekoppeld is, kan dit voortaan nog veiliger.

1 Overschrijving die in real time, 24u/24, 7d/7, gecrediteerd wordt op de rekening van de begunstigde, indien de bank van de begunstigde aangesloten is bij deze dienst en de overschrijving aanvaardt.

2 Op voorwaarde dat de bank van de begunstigde deze mogelijkheid biedt.

3 Om van de instantoverschrijving te genieten voor uw Europese overschrijvingen (SEPA-zone), gelieve uw Beobank agentschap of het Beobank Service Center op 02 622 20 00 (ma-vr: 8u-20u, za: 9u-12u30) te contacteren om deze optie te activeren.

4 Het vakje verschijnt als de overschrijving en de begunstigde in aanmerking komen voor de instantoverschrijving. Beobank behoudt zich het recht voor om de overschrijving niet onmiddellijk uit te voeren. In dat geval, kan de klant een gewone overschrijving uitvoeren.

5 Met uitzondering van Iran, Syrië, Noord-Korea, en Rusland.

6 Per papieren uittreksel is er een kost van 1,50 euro.

7 Excl. telefoonkosten en internetabonnement.

8 Kredietopening onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier.

9 Gelieve de tarieven van Beobank te raadplegen om te weten welke transacties in rekening genomen worden.

 

        Let op, geld lenen kost ook geld

Uw rekening online aanvragen
Gebruikt u Beobank Online of de mobiele app?

Dankzij de mobiele app worden sommige van uw gegevens automatisch vooraf ingevuld.

Hebt u itsme®?

itsme® is een gratis applicatie waarmee u zich gemakkelijk kunt identificeren via uw smartphone. Dankzij itsme® kunt u snel online een rekening openen. Als u nog geen itsme®-account hebt, moet u zelf uw gegevens invullen.