Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Verzekeringen
Beobank Home Secure

Verbonden alarmsysteem met 24/24 uur telebewaking. Vanaf 22€/maand

De Plus zichtrekening

De Plus betaalrekening

 • Vaste bijdrage per maand, geen verrassingen

 • Full service betaalrekening met 2 debetkaarten en onbeperkt aantal verrichtingen in euro, en een verzekeringspakket

 • Krijg tot 40 euro bonus per jaar

Full service zichtrekening

Full service betaalrekening

De Plus rekening van Beobank is de full service betaalrekening om al uw dagelijkse geldzaken op een efficiënte manier te regelen, zowel van bij u thuis als in onze agentschappen. Voor een vast bedrag van 3 euro per maand maakt u onbeperkt gebruik van alle diensten die aan uw betaalrekening verbonden zijn, zonder dat u voor verrassingen komt te staan.

BBOL

De instantoverschrijving om geld in enkele seconden over te schrijven...

Voer uw overschrijvingen in België binnen de 5 seconden uit dankzij de instantoverschrijving1. Het geld staat onmiddellijk op de rekening van uw begunstigde, zelfs als die een rekening heeft bij een andere bank2.

Waarom deze functie gebruiken? In extremis een vergeten en dringende factuur betalen, meteen een vriend terugbetalen, een dringende aankoop betalen,...

Hoe? Vink bij het invoeren van uw externe overschrijving in Beobank Online gewoon het vakje "Instant" aan3.

Een instantoverschrijving kost 1,25 EUR.

Contactloos betalen

‘Contactloos’ betalen met uw debetkaart

Voor kleine uitgaven hoeft u uw debetkaart niet meer in de betaalterminal te steken. Gewoon uw kaart vlak bij de betaalterminal houden en uw betaling is geregeld. Een snelle, eenvoudige en veilige manier om uw kleine aankopen te betalen, zonder extra kosten!

8 redenen om voor de Plus rekening te kiezen

 • Vaste bijdrage per maand, geen verrassingen.

 • Full service betaalrekening: u krijgt  2 debetkaarten met onder andere Bancontact en Maestro om overal ter wereld4 te betalen en geld op te nemen, een onbeperkt aantal elektronische verrichtingen in euro in de Europese eengemaakte betaalruimte SEPA, een maandelijks rekeninguittreksel in elektronisch of papieren formaat, …

 • Een onbeperkt aantal verrichtingen in euro in onze agentschappen: papieren overschrijvingen, geldopnemingen aan het loket, betaling en inning van cheques.

 • Gratis vervanging van uw debetkaart bij diefstal, verlies of beschadiging.

 • Uitgebreid verzekeringspakket.

 • Altijd en overal toegang tot uw rekening via uw smartphone, tablet, PC, per telefoon, of in een Beobank SelfBanking.

 • ‘Contactloos’ betalen met uw debetkaart: een snelle, eenvoudige en veilige manier om uw kleine uitgaven te regelen zonder uw debetkaart in de betaalterminal te steken.

 • Krijg tot 40 euro bonus per jaar.

Een Full option-betaalrekening voor een maandelijks forfait van 3 euro die u de volgende diensten biedt:

 • Opening en beheren van de rekening.
 • Debetkaart met Bancontact en Maestro voor de rekeninghouder.
 • Debetkaart met Bancontact en Maestro voor de mede-rekeninghouder.
 • Een onbeperkt aantal elektronische verrichtingen in euro in de SEPA-zone (de Europese eengemaakte betaalruimte): overschrijvingen, betalingen, geldopnemingen, domiciliëringen, doorlopende betalingsopdrachten.
 • Een onbeperkt aantal verrichtingen in euro in onze agentschappen: papieren overschrijvingen, geldopnemingen aan het loket, betaling en inning van cheques.
 • Onbeperkte toegang tot Beobank Online, voor het beheren van uw rekeningen vanaf uw computer. Heel eenvoudig en veilig, dankzij het gebruik van een ‘Digipass’5 voor identificatie en validatie.
 • Onbeperkte toegang tot Beobank Mobile, een 100% veilige app waarmee u via uw smartphone5 altijd en overal toegang hebt tot uw rekeningen en kredietkaarten.
 • Onbeperkte toegang tot Beobank Service Center op het nummer +32 (0)2 622 20 005.
 • Onbeperkte toegang tot Beobank SelfBanking om het merendeel van uw courante banktransacties uit te voeren via de automaten in de beveiligde toegangszones van sommige Beobank-agentschappen.
 • Uitgifte van bankcheques.
 • Maandelijks rekeninguittreksel in elektronisch of papieren formaat.
 • Gratis vervanging van uw debetkaart bij diefstal, verlies of beschadiging.
 • Een verzekeringspakket.

Wenst u meer betaalflexibiliteit op uw Plus betaalrekening? We hebben oplossingen voor u. Contacteer uw agentschap voor meer informatie6.

Een verzekeringspakket dat inbegrepen is7

Om u extra comfort te bieden bij het gebruik van uw rekening, hebben we voor u een aantal exclusieve verzekeringen geselecteerd, zonder enige meerprijs.

 • Aankoopverzekering: uw nieuwe aankopen van minimum 50 euro die u zowel in België als in het buitenland betaalt met uw debetkaart zijn automatisch verzekerd gedurende 90 dagen na de aankoopdatum. Deze verzekering dekt u in geval van diefstal door inbraak of agressie, of in geval van toevallige schade ten belope van 1.000 euro per schadegeval en 2.000 euro per jaar.

  Download hier het Schadeaangifteformulier Aankoopverzekering

 • Veilig online verzekering: beschermt u tegen niet-levering of niet-correcte levering van een nieuw goed van minimum 50 euro dat u met uw debetkaart aangekocht hebt op een website die gehost wordt in de Europese Unie of de Verenigde Staten (niet via veiling-websites). Bij een schadegeval krijgt u een terugbetaling ten belope van 500 euro per schadegeval en per jaar.

  Download hier het Schadeaangifteformulier Veilig online verzekering

 • Bescherming van geldopnemingen: u wordt vergoed in geval van diefstal door agressie van geld dat u met uw debetkaart afhaalt aan een bankautomaat waar ook ter wereld, op voorwaarde dat het geval van agressie plaatsvindt binnen de 8 uur na de geldopneming. Als uw portefeuille en/of GSM op hetzelfde moment gestolen worden, dan zijn ook deze gedekt! Vergeet echter niet om aangifte te doen bij de politie binnen de 48 uur. De dekking is beperkt tot 400 euro per schadegeval en per jaar.

  Download hier het Schadeaangifteformulier verzekering ‘Bescherming van geldopnemingen’

Download hier de Algemene voorwaarden van de verzekeringen die verbonden zijn aan uw Plus betaalrekening.

Krijg tot 40 euro bonus per jaar

In het begin van elk jaar kunt u tot 40 euro bonus op uw Plus rekening ontvangen, indien:

 •  u in december van het jaar ervoor een totaal gemiddeld creditsaldo had van minimum 100.000 euro op alle depositoproducten samen (met inbegrip van effectenrekening) bij Beobank;

  of
 • u tijdens het jaar daarvoor aan twee voorwaarden voldeed: maandelijks werd er minstens 1.250 euro op uw rekening gecrediteerden deed u minstens 5 debettransacties8. Omdat er wel eens een maand kan zijn waarin u om de één of andere reden niet aan deze voorwaarden voldoet, geven we u twee ‘joker’-maanden. Zo kunt u toch uw bonus in de wacht slepen, ook al voldeed u niet elke maand aan de voorwaarden.

Het bedrag van de bonus is afhankelijk van het moment waarop u de rekening geopend hebt en wordt pro rata temporis berekend. Een voorbeeld: hebt u uw rekening in juli geopend, dan zal de bonus die u bij het begin van het volgende jaar kunt ontvangen 20 euro bedragen.

Online betalen met Bancontact en Maestro

Veiligheid is van heel groot belang bij online aankopen. Dankzij de 3D Secure-technologie, die aan uw debetkaart gekoppeld is, kan dit voortaan nog veiliger.

1 Dienst beschikbaar 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 (366) dagen per jaar.
2 Op voorwaarde dat de bank van de begunstigde deze mogelijkheid biedt.
3 Het vakje verschijnt als de overschrijving en de begunstigde in aanmerking komen voor de onmiddellijke overschrijving.

4 Met uitzondering van Iran, Soedan, Birma (Myanmar), Syrië, Noord-Korea.

5 Excl. telefoonkosten en internetabonnement.

6 Kredietopening onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier.

7 Beobank heeft deze verzekeringen afgesloten ten voordele van de houders van de Plus betaalrekening. Deze dekkingen worden onderschreven door N.V. Partners Verzekeringen, verzekeringsonderneming naar Belgisch recht die erkend is voor het uitoefenen van de activiteiten ‘Niet-Leven’ (K.B. van 20.03.1986 - B.S. van 10.04.1986 en K.B. van 14.01.1988 - B.S. van 23.01.1988) Toegelaten onder codenummer 0964, met Maatschappelijke zetel: Koning Albert II-laan 2, 1000 Brussel, tel: 02/789.42.00, fax 02/789.42.01, BTW BE 0403 217 320, RPR Brussel, IBAN: BE31 9540 1981 8155, BIC: CTBKBEBX. Ingeval van geschil, primeren de algemene voorwaarden van de verzekering op deze webpagina.

8 Gelieve de tarieven van Beobank te raadplegen om te weten welke transacties in rekening genomen worden.

 

Let op, geld lenen kost ook geld