Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Decoratief

Woningverzekering en woonbescherming

  • Ontdek de woonstverzekeringen en -beveiliging om met een gerust hart te wonen.

Bescherm uw woning met Beobank

Of u nu op zoek bent naar bescherming voor uw huis, uw gezin of beide, wij hebben op maat gemaakte oplossingen om aan uw behoeften te voldoen. Uw thuis is waar uw hart is, en wij begrijpen hoe belangrijk het is om dat te beschermen. Beobank biedt daarom een betrouwbare dekking die aansluit bij uw waardevolle eigendom. Met onze woning- en familiale verzekering houden we rekening met de veiligheid van uw woning en de mensen die u het meest dierbaar zijn. Met Beobank Home Secure, een geïntegreerde beveiligingsaanpak, beschermt u uw woning tegen inbraak en brand. 

Stap binnen in de wereld van gemoedsrust dankzij de woningverzekeringen, en geniet van elk moment in uw woonst. 

Beobank_Pictos_Purple_Black

Woningverzekering

Eigenaar of huurder? Wat uw situatie ook is, ontdek ons gamma woonverzekeringen die antwoordt aan uw wensen.

Ontdek de woningverzekering

Woning- en familiale verzekering

Bescherm uw woning en uw dierbaren dankzij de handige 2-in-1-polis.

Ontdek de gecombineerde polis
Beobank_Pictos_Purple_RVB

Extra waarborgen en bijstand

Geniet van 24u/7 bijstand, en andere opties voor nog meer comfort en gerust gemoed.

Ontdek extra's en bijstand
Beobank_Pictos_Purple_Black

Woningbescherming

Bescherm uw woning tegen diefstal en brand dankzij continue bewaking.

Bewaak uw woonst
Decoratief

Beobank Woningverzekering van ACM Belgium NV: bescherm uw woning met vertrouwen

De Beobank Woningverzekering van ACM Belgium NV biedt meer dan alleen bescherming voor uw woning. Met op maat gemaakte dekkingen, uitgebreide garanties en professionele ondersteuning zorgen wij ervoor dat uw thuis een veilige haven blijft. Vertrouw op onze expertise en richt u op wat echt belangrijk is: uw huis en uw gezin.

Raadpleeg eerst het informatiedocument alvorens de verzekering te onderschrijven.

Ontdek de woningverzekering
Decoratief

Brand- en familiale verzekering gecombineerd

Uw thuis is meer dan alleen een woning; het is de plek waar uw gezin leeft en groeit. Om uw gezin en woning gezamenlijk te beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen, kan u een woning- en familiale verzekering in een afsluiten: de gecombineerde Beobank Woningverzekering van ACM Belgium NV en Beobank Familiale verzekering van ACM Belgium NV. 

Raadpleeg het informatiedocument van de woningverzekering en van de familiale verzekering alvorens de verzekering te onderschrijven. 

Ontdek de polis
Decoratief

Bijkomende waarborgen

Uw woningverzekering uitbreiden voor meer rust? Laat u verrassen door onze aanvullende opties die uw comfort verhogen en uw gemoedsrust vergroten.

Ontdek de optionele waarborgen
Decoratief

Alarmsysteem

Met het geïntegreerde beveiligingspakket kunt u met een gerust hart uw huis achterlaten: via 24/7-telebewaking wordt er een oogje in het zeil gehouden en dat van detectie tot alarm. Bovendien bedient u het gemakkelijk zelf vanop afstand via de app. Met Beobank Home Secure, uitgevoerd door Euro Protection Surveillance, beleeft u waardevolle momenten buitenshuis, zonder dat u zich zorgen moet maken over uw woonst.

Ontdek Beobank Home secure

Heeft u schade aan uw woonst? Geef de schade snel en makkelijk aan!

Via Beobank Mobile of Beobank Online

Doe uw schadeaangifte via Beobank Mobile of Beobank Online

  1. Antwoord op enkele eenvoudige vragen.
  2. Voeg nuttige documenten toe (foto's, facturen...).
  3. Iedere stap van de aangifte wordt geregistreerd, u kan dus altijd later afronden.
  4. Van zodra uw aangifte behandeld is, deelt een beheerder u de volgende stappen mee.
  5. U kan de status van uw dossier altijd online opvolgen.

Naar uw persoonlijke klantenzone


Hulp nodig bij een schadegeval aan uw woonst? Alvorens maatregelen te nemen voor dringende herstellingen, contacteer Mondial Assistance op +32 2 773 61 05, 24/24u en 7/7d.

Per telefoon

Het is ook mogelijk uw schade telefonisch aan te geven.

+32 (0) 2 405 17 45

Iedere werkdag van 9u00 tot 18u00.


Hulp nodig bij een schadegeval aan uw woonst? Alvorens maatregelen te nemen voor dringende herstellingen, contacteer Mondial Assistance op +32 2 773 61 05, 24/24u en 7/7d.

Veelgestelde vragen over de woonverzekering & huisbeveiliging

Is een woningverzekering verplicht?

Dat hangt af van uw situatie: 

1. Als u eigenaar bent van het huis waarin u woont, is de verplichting om een woningverzekering af te sluiten gekoppeld aan het al dan niet hebben van een hypotheek, waardoor deze verzekering verplicht is. 

2. Als u een eigenaar bent van een flat, heeft u waarschijnlijk al gehoord van een "omniumpolis". Dat is een woningverzekering die wordt afgesloten door de syndicus namens alle bewoners en die in de regel zowel de gemeenschappelijke als de privéruimtent verzekert. 

3. Als u een huurder bent, hangt het af van de regio. In Vlaanderen en Wallonië is het verplicht, maar niet in het Brussels Gewest. Hou er rekening mee dat als onderdeel van uw huurcontract een woningverzekering vereist kan zijn. 

Wil je meer details? We leggen het hier uit!

Dekt de woonverzekering waterlekken?

De meeste woningverzekeringen dekken waterlekkage. U kan ook gedekt zijn voor schade veroorzaakt door een brand, aanslag, arbeidsconflict, storm, hagel, sneeuwdruk, natuurrampen, elektrische actie, gebroken ruiten en materiële schade aan eigendommen.

Dekt de woningverzekering diefstal?

Diefstal is vaak een optionele dekking. 

Hoe beschermt u uw huis tegen indringers?

Een van de manieren om indringers af te schrikken is door een draadloos telebewakingssysteem te installeren. Zo wordt uw woning 24h/7 gecontroleerd en beschermd. Bovendien kunt u zelf alles beheren in de app. 

Vind hier nuttige documenten terug

Kent u onze blog?

Vanaf nieuwjaar wijzigen de regels in Vlaanderen.

Huurder en verhuurder moeten allebei brandverzekering hebben

Bent u als huurder of verhuurder verplicht een brandverzekering te hebben? Let op: de regels wijzigen.
Wilt u het inbraakrisico zoveel mogelijk beperken? U slaapt beslist veel geruster als u onze vier tips toepast.

4 tips om uw woning goed te beveiligen tegen inbraak

Een inbraak vermijden? Wij geven u 4 tips om uw woning zo goed mogelijk te beveiligen!

Verzekeringsmaatschappij

De Beobank Woningverzekering en Beobank Familiale verzekering zijn onderschreven bij ACM Belgium NV, verzekeringsonderneming erkend onder de code 0964 - RPR Brussel 0428.438.211 en handelend onder de naam ACM Insurance. Maatschappelijke zetel: Koning Albert II-laan 2, 1000 Brussel. IBAN BE43 3101 9596 0601 - BIC BBRUBEBB.

ACM Belgium NV werkt samen met de bijstandsverlener Mondial Assistance NV (AWP P&C NV), Koning Albert II-laan 2, 1000 Brussel, ondernemingsnummer 0837.437.919, toegelaten onder de code 2769, om tak 18 te verstrekken. 

Informatie over Beobank als verzekeringstussenpersoon

Beobank NV/SA, Koning Albert II-laan 2, 1000 Brussel, BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel verbonden verzekeringsagent van ACM Belgium NV voor schadeverzekeringen. 

 

Beobank Home Secure is een service beheerd door Euro Protection Surveillance NV – Naamloze Vennootschap met een kapitaal van 6.000.000 euro – RPR Brussel – BTW BE 0679.698.103 – Internationalelaan 55D, 1070 BRUSSEL – IBAN: BEOBANK - BE23 1096 6746 2291 - BIC: CTBKBEBXXXX. Vergunning als onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen uitgereikt door het Ministerie van Binnenlandse Zaken overeenkomstig de wet van 2 oktober 2017 tot regeling van de private en bijzondere veiligheid. Verbintenis voor minstens 12 maanden. Diensten aangeboden aan particulieren onder voorbehoud van de voorwaarden en beperkingen in de algemene voorwaarden. Verbintenis voor minstens 12 maanden.