Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Beobank is nieuwe shirtsponsor van BC Oostende

Beobank, sponsor van BCO Oostende

“BC Oostende was op zoek naar een shirtsponsor en wij zijn zeer tevreden dat wij de club kunnen ondersteunen tijdens deze belangrijke play-off fase en een mogelijke 19e landstitel. Het is een club met sterke waarden, ambities en een indrukwekkend palmares. Teamspirit, hard trainen om de perfectie en hun doel na te streven en motivatie zijn waarden waarin wij ons als bank volledig terugvinden”, aldus Cyril Guilloret, Marketing Directeur bij Beobank.

Vanessa Flamez, Commercieel Directeur BC Oostende: “Onze succesvolle samenwerking met Beobank dateert van vorig seizoen. Met de komst van méér dan 1.000 Beobank klanten tijdens de eerste kwartfinale van de play-offs slaagde Beobank erin alle aanwezigen een totaalbeleving aan te bieden. De ervaring van toen en de hoge tevredenheid als resultaat was dan ook doorslaggevend om het klantenevent van vorig jaar te herhalen. Opnieuw kiest Beobank dit jaar voor de eerste thuiswedstrijd van de play-offs (¼ finale op zaterdag 26 mei) om er één groots basketfeest van te maken.

Dit seizoen gaat Beobank zelfs een stap verder en treedt men, met zijn hoofdsponsoring (shirtsponsoring) tijdens de play-offs, hiermee buiten de grenzen van het lokale heen. Zo mikt Beobank nationaal op continuïteit in een partnership met een topploeg als Basketclub Oostende. Het uitgangspunt blijft betrokkenheid en dynamiek laten voelen bij al haar klanten.”

Ook Inge Monteyne en Timothy Compernolle, beiden sportliefhebber en kantoordirecteur van een Beobank agentschap in Oostende, kijken uit naar de samenwerking. “Met onze kantoren op de Alfons Pieterslaan en Henri Serruyslaan zitten we in het hart van Oostende, ons personeel kent en leeft in Oostende. Die nabijheid met onze lokale gemeenschap vinden we heel belangrijk en we zijn dan ook opgetogen dat we onze lokale sportclub kunnen ondersteunen”, vertelt Inge Monteyne.

“BCO wenst de toeschouwer een unieke ervaring te geven en dat is ook het doel van Beobank: elke klant een aangename ervaring laten beleven in zijn bankieren”, besluit Timothy Compernolle.

Als fiere sponsor nodigen we klanten uit tijdens de play-offs om BCO op weg naar een nieuwe Belgische kampioenstitel te helpen. Het eerste kick-off event ‘Beobank Basket Night’ is ingepland op zaterdag 26 mei 2018. Meer informatie in onze Beobank agentschappen.

Hoe kunnen we u helpen?