Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Beobank

Een volledige waaier aan beleggingsoplossingen

 • U kunt op veel verschillende manieren beleggen en er bestaan evenveel beleggingsproducten. Bij Beobank geven we u de keuze tussen diverse oplossingen. Ontdek ze hier.

Soorten beleggingsproducten

U kunt op heel wat manieren beleggen en er bestaan evenveel verschillende beleggingsproducten. Afhankelijk van uw leeftijd, ervaring, financiële en persoonlijke situatie kunnen sommige producten voor u geschikter zijn dan andere. Hieronder vindt u de verschillende producten die wij aanbieden: beleggingsfondsen, dakfondsen, levensverzekeringen, gestructureerde producten en pensioenspaarplannen. Klik door voor meer informatie of maak een afspraak met uw adviseur om samen te bepalen wat het best voor u past.

beleggingsfondsen

Beleggingsfondsen

Een beleggingsfonds geeft u toegang tot aandelen- en obligatiemarkten en wordt beheerd door een gespecialiseerd fondsenhuis. We maken voor u een deskundige keuze van de meestbelovende fondsen op de markt.

Beobank fondsenselectie
dakfonds

Dakfondsen

In vergelijking met aandelen- of obligatiefondsen zijn dakfondsen een nog gerichtere manier om uw portefeuille te diversifiëren. Door zelf in andere fondsen te beleggen kunnen dakfondsen nog meer diversificatie bieden en meer activaklassen dekken. Een eenvoudige oplossing om uw portefeuille te diversifiëren.

Ontdek onze dakfondsen
Beobank investment plan

Beobank beleggingsplan

Een beleggingsplan met vooraf geplande stortingen. Speciaal ontworpen om stap voor stap en volgens uw eigen ritme te beleggen.

Met het Beobank beleggingsplan kunt u regelmatige stortingen (vanaf € 50) inplannen in het beleggingsfonds van uw keuze binnen onze fondsenselectie. U kunt op elk ogenblik het bedrag en de periodiciteit van uw stortingen aanpassen.

Periodiek beleggingsplan
portefeuille

We proberen een portefeuille op maat samen te stellen die volledig afgestemd is op de doelstellingen en behoeften van de klant.

Marc Danneels, Chief Investment Officer

Tak 21 en Tak 23 levensverzekeringen

 • Spaarverzekering tak 21

  • Spaarproduct met kapitaalbescherming, een minimum gegarandeerde intrestvoet en eventuele winstdeelname.

  Meer info

 • Beleggingsverzekering tak 23

  • Combineer de voordelen van een levensverzekering met die van een gediversifieerde belegging in kwalitatieve fondsen

  Meer info

gestructureerde producten

Gestructureerde producten

Een gestructureerd product is een beleggingsoplossing die verschillende beleggingsinstrumenten combineert onder één structuur met een specifieke doelstelling en een beperkte inschrijvingsperiode. Dit is een interessante oplossing om uw portefeuille te diversifiëren.

 

Meer informatie
pensioensparen

Pensioen

Een bijkomend pensioenkapitaal opbouwen is ook een vorm van beleggen. U kunt kiezen voor twee vormen: pensioenfondsen of een pensioenverzekering. De fiscaliteit voor pensioensparen is anders dan bij andere beleggingen.

Onze pensioenproducten

Wij herinneren u eraan dat beleggingsproducten blootgesteld zijn aan risico’s met inbegrip van een mogelijk verlies van het belegde kapitaal. Beleggingsproducten zijn geen bankdeposito's en worden niet gewaarborgd door Beobank NV/SA.