Voor een betere surfervaring, gelieve een andere compatibele browser te gebruiken zoals Firefox of Google Chrome

Bescherm uw woonst met het telebewakingssysteem.

Alarmsysteem Beobank Home Secure

  • Telebewaking 24/24u en 7/7d uitgevoerd door EPS

  • Eenvoudig beheer van uw alarmsysteem via uw smartphone 

  • Terbeschikkingstelling van de uitrusting

Een telebewaakt alarmsysteem tegen de risico's van inbraak en brand1

Bescherm uw woning met Beobank Home Secure, een dienst uitgevoerd door Euro Protection Surveillance (EPS). U hoeft geen alarmsysteem te kopen, alles zit in het abonnement inbegrepen: het verbonden alarmsysteem dat op afstand kan worden bediend via uw smartphone², 24u/24-telebewaking en het onderhoud, inclusief vervanging van batterijen. De installatie gebeurt gratis door een technisch adviseur. In het geval van een bevestigd alarm wordt een controleoproep gedaan binnen de 30 seconden3. Opteer voor veiligheid boven alles!

Uitrusting Beobank Home Secure

All-in abonnement

Onnodig om de uitrusting aan te kopen: het geconnecteerd alarmsysteem, het onderhoud, de vervanging van de batterijen en 24/24u-telebewaking zijn in uw abonnement inbegrepen. De installatie wordt gratis uitgevoerd door een technisch adviseur. 

Rook- en koolmonoxidedetector

Afhankelijk van de onderschreven formule of opties kan uw bescherming verhoogd worden met een telebewaakte rook- of koolmonoxidedetector4.

Beheer uw alarmsysteem via uw smartphone

Met de mobiele  app2 van EPS kunt u uw alarmsysteem op afstand  in- of uitschakelen en de foto's bekijken die door de detectoren zijn gemaakt in geval van een alarm (afhankelijk van de gekozen apparatuur). U wordt ook op de hoogte gebracht wanneer het alarmsysteem wordt in- of uitgeschakeld. 

Verwittigen van de hulpdiensten of de politie

Indien nodig, worden de hulpdiensten of de politie snel geïnformeerd5 en worden veiligheidsmaatregelen genomen6

Interventie door een bewakingsagent

Indien nodig en afhankelijk van het gekozen abonnement, komt een bewakingsagent van G4S ter plaatse om de veiligheid van de ingangen te controleren.

Tevredenheidsgarantie: tevreden of geld terug

Tijdens de eerste maand geniet u van een "tevreden of geld terug" garantie. Zo kunt u vertrouwd raken met ons alarmsysteem7.

Hoe werkt het alarmsysteem ?

Wat gebeurt er in geval van inbraak?

1
Detectie

Het beveiligingssysteem detecteert en neemt foto’s van de inbraak (volgens uw gekozen uitrusting); het alarm gaat af en de meldkamer van EPS wordt verwittigd.

2
Controle

De meldkamer van EPS belt binnen de 30 seconden ter controle3.

 

3
Informatie

Dankzij het draadloze alarmsysteem krijgt u een melding en kunt u de foto’s bekijken via de mobiele applicatie2.

4
Interventie

Indien nodig en afhankelijk van uw abonnement wordt een bewakingsagent naar uw woning gestuurd en worden de hulpdiensten of de politie verwittigd5 

alarmsysteem

Onze partners

Beobank Home Secure wordt beheerd door EPS, een grote Europese speler met meer dan 35 jaar ervaring in de bescherming van goederen en personen.  EPS beschermt vandaag meer dan 660.000 abonnees.

EPS werkt samen met G4S, wereldleider op het vlak van veiligheidsoplossingen. G4S is al meer dan 50 jaar in België actief en deelt graag haar expertise inzake interventies en bewakingsopdrachten.

Hoeveel kost een alarmsysteem met bewaking op afstand? 

Vraagt u zich af welk alarmsysteem u moet kiezen? Ontdek onze all-inclusive abonnementen.

Of u nu huurder of eigenaar bent van een woning, Beobank Home Secure biedt u 2 abonnementsformules aan om uw huis of appartement te beveiligen.

Vanaf
€ 34/maand((9)) voor een huis
alles inbegrepen

Abonnement COMFORT

Alarm en informatie

Vanaf
€ 46,50/maand((9)) voor een huis
alles inbegrepen

Abonnement SERENITY

Alarm, informatie en interventie

Abonnement COMFORT

Vanaf
€ 34/maand((9)) voor een huis

Abonnement SERENITY

Vanaf
€ 46,50/maand((9)) voor een huis

Vragen en antwoorden

Moet ik klant zijn bij Beobank om een Beobank Home Secure abonnement aan te gaan?

Nee, u moet geen klant zijn bij Beobank om een Beobank Home Secure abonnement aan te gaan.

Is het alarmsysteem compatibel met de aanwezigheid van een huisdier?

Ja, u kunt over de diensten van Beobank Home Secure beschikken zelfs als u één of meerdere huisdieren hebt. Als u wenst dat ze kunnen blijven rondlopen in de bewaakte ruimte zelfs wanneer het alarmsysteem ingeschakeld is, raadpleeg onze technische adviseur die u de geschikte configuratie voor de aanwezigheid van dieren zal aanraden.

Hoe lang duurt de installatie van het draadloos huisalarm?

De alarminstallatie wordt uitgevoerd in iets meer dan 3 uur. Een technisch adviseur komt bij u thuis, voert een veiligheidsdiagnose uit van de verschillende ruimten en installeert het alarmsysteem naargelang de configuratie van uw woning en uw levensgewoonten. De uitrusting is draadloos en vergt geen ingrijpende werkzaamheden. De technische adviseur stelt het alarmsysteem in dienst, verbindt het met het controlecentrum en geeft de aanwezige gebruikers een opleiding voor het gebruik ervan.

Wat gebeurt er bij een verhuizing?

U verhuist? EPS zorgt voor alles en het is gratis! We begeleiden u tot de indienststelling van een nieuw alarmsysteem op uw nieuw adres. 

Kan ik andere uitrustingen toevoegen, zoals een detector of afstandsbediening, nadat ik mijn alarmsysteem heb geïnstalleerd?

Ons innovatief alarmsysteem past zich aan aan elke verandering van uw woning/lokaal als gevolg van werken of nieuwe levensgewoonten/gebruik. 

Indien uw behoeften veranderen, bijvoorbeeld als u nieuwe sensoren wilt toevoegen of verplaatsen, een extra afstandsbediening of alarmknop wilt bestellen, kan u gemakkelijk contact opnemen met de klantendienst van EPS. 

De klantendienst van EPS zal, indien nodig, een technische interventie regelen bij u ter plaatse waarbij de adviseur een oplossing op maat van uw behoeften voorstelt. Deze ingreep kost u 79€ excl. btw.

U vindt elke uitrusting die wordt aangeboden in uw catalogus.

Misschien bent u geïnteresseerd in deze artikelen:

Woning beschermen

Hoe beveiligt u uw woning tegen inbraak?

Uw woning beveiligen: tips om inbraak te voorkomen
Wilt u het inbraakrisico zoveel mogelijk beperken? U slaapt beslist veel geruster als u onze vier tips toepast.

4 tips om uw woning goed te beveiligen tegen inbraak

Een inbraak vermijden? Wij geven u 4 tips om uw woning zo goed mogelijk te beveiligen!

1 Bescherming tegen brandgevaar door rookdetectie.

2 Beschikbaar op uw gebruikelijke downloadplatforms, afhankelijk van compatibiliteit.

Gemiddelde vastgelegde tijdspanne in 2023 voor inbraak-, overval- en rookalarmen.

Binnen de limiet van 5 koolmonoxidedetectoren.

5 Voor uitschakeling op afstand via een mobiele app is een compatibele telefoon met vingerafdrukidentificatie of gezichtsherkenning vereist.

6 Indien nodig, afhankelijk van de formule en na controle, overeenkomstig de reglementering.

7 De kosten voor het bewaken of het herstellen van inbraakschade die door EPS gefactureerd worden, worden veelal gedekt door uw verzekeraar.

8 Terugbetaling van de reeds geëngageerde bedragen en de terugzendkosten van het overgenomen materiaal.

9 Vanaf-Tarief incl. btw op 01/07/2024 voor een basisuitrusting zonder uitbreidingen en zonder opties.

Beobank Home Secure is een service beheerd door Euro Protection Surveillance NV – Naamloze Vennootschap met een kapitaal van 6.000.000 euro – RPR Brussel - BTW BE 0679.698.103 – Internationalelaan 55D, 1070 BRUSSEL. Vergunning als onderneming voor alarmsystemen en camerasystemen uitgereikt door het Ministerie van Binnenlandse Zaken overeenkomstig de wet van 2 oktober 2017 tot regeling van de private en bijzondere veiligheid. Verbintenis voor minstens 12 maanden. Diensten aangeboden aan particulieren onder voorbehoud van de voorwaarden en beperkingen in de algemene voorwaarden.

Beobank NV/SA – Koning Albert II-laan, 2 1000 Brussel – BTW BE 0401.517.147 RPR Brussel – IBAN BE77 9545 4622 6142.

Raadpleeg het EPS-privacybeleid voor meer informatie omtrent uw rechten en de verbintenissen van EPS ten aanzien van uw persoonlijke gegevens.